Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 968
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 905
Наспорт на Кло и на всички останали знайни и незнайни...
За цените не ми се говори... ама ако ви кажа, че и терапиите поскъпват... брало си е лайката...

Фил, душко, как ги обърка...

А и квартира за морето требе да избирам... пффффффф...

# 1 906
Знам,знам.
На времето са осолявали децата,с една цел,сега се потрисат от това.Спяли са на вън,раждали са в сламата по черешово време са им догаждали датите на раждане.
Сега всеки пише книги и изкарва пари от теории,но ...

# 1 907
Съгласна.Имам и теория от едно време,"метод на многодетната майка" 🤭🤭🤭🤭🤭Няма да ви я кажа обаче 😁

# 1 908
Що,бе? Кажи ми я,аз не съм многодетна майка,ама съм от едно интересно време.Това,реви докато се заласнеш и ще мирнеш и по голямото,гледа малкото,няма ток в пет мръкна и заспиваме и...интересно ми е.

Да не реши,някой,че се заяждам,любознателна съм.

# 1 909
Кой крив, кой прав не знам, ама е факт ,че имаме проблем със заспиването на дребната!
Искам Бобчи! Всякаква помощ е добре дошла, само и таткото да се съгласи да съдейства,че от него идват повечето проблеми. Ама това е друга история,за която хич не ми се говори!

# 1 910
Крот,когато бабите са раждали по нивите после са носили бебетата ,така популярното днес бебеносене,наскоро върнало се на мода.Майките са били опитни и са знаели какво да правят,защото са живяли в многодетни семейства,гледали са братя и сестри до вчера.За какво са им книги на тях?Ние хващаме бебе на по 30-40 и нагоре за пръв път."Многодетната майка" като чуе едното дете да реве,докато стигне до него,то е млъкнало вече .Адаптирали са се и сами от немай къде с трудностите на живота
Мои теории.
Сис,ще ти пиша номера ми.

# 1 911
  • France
И като му дадат хлЕб натопен във вино... и ела да видиш как малкият спи.
Оф, айде да минем на друга тема. Бебешката ми е писнала. Дай да си говорим за секс Joy

# 1 912
Филомено, анатема! Някои не помним, какво е това 😂😕

# 1 913
  • France
За малко да пусна един линк към един сексшоп. Ма се запрях. Уйде ми репутацията Joy

# 1 914
Цветенце, и аз препоръчвам Омрон.

Моля ви се, нека някоя се смили над мен и дойде да ми отреже главата, че на мен не ми стиска. Страшен главобол ме мори.
Колега на мъжо утре ще му носи суши. Ми мрън. Обожавам суши, а само ще го гледам и точа лиги.
Взех си безалкохолна бира. Ще давя мъката с нея.

# 1 915
  • France
Колко ти остава? С Монстърчо накрая буквално сънувах суши.

# 1 916
Джъст мамчето имаше опит с пазаруването от такъв шоп. 😁 Ама не пише вече тук.
Дребната се разсополиви. Утре ще спим до 10. 😁😂 Шегувам се. Едва ли ще се спи много тази нощ. 😓
А и квартира за морето требе да избирам... пффффффф...
Ние намерихме! Х'Алилуя! Амин. 😆 Направо се натоварвам до като намеря читаво,за нормална цена,с добра локация... 😁

# 1 917
  • France
Точно Мамчесата ми беше пуснала мухата преди време. Аз, бременна в 3ти триместър хипопотамка, имам нужда от ММ да ми удари едно рамо само да мога да се завъртя в леглото. Представяте си. И ... нали... ама трудно. Тоз корем пречи. Няма как да го сгънеш и да намериш удобна поза. И видях, че продават люлка за секс. Много ми хареса идеята. Но нямахме къде да я закачим, а и май издържаше само до 100кг.

# 1 918
Фил, три седмици още. Ох. Аз не се бях замисляла за суши, ма така като ми го навират в полезрението...
Чакайте, че се сетих сега. Отиваме до магазина и аз си се клатушкам лека полека, три българки ни подминават и мислейки си, че не ги разбирам почнаха да коментират "Тая па къде е тръгнала с това шкембе". Замълчах си, ма се издразних.

# 1 919
О, това ми е любимо. Когато ми се е случвало, обикновено не съм си траяла и съм се обръщала, за да затапвам. Последно в Брюксел поставих една нахалница на място ѝ.

А добро утро! Както казах Наспорт снощи и така и съм се отнесла, а вие сте писали, писали, писали...

И аз резервирах морето вече, в края на август и началото на септември, дано имаме хубаво време тогава.

Общи условия

Активация на акаунт