Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 513
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 430
И моята е такава,но ми става  жега вече,ще вървим да спи .Изяде сума вишни и джанки

# 2 431
Момичета един съвет,едно малко басейнче 5 играчки или воден пистолет и рахатец поне час.При четиригодишния дивак действа вече трета година без проблем.На сянка разбира се,че не се живее иначе.Ние сме ей тъй с малкото,баткото е на градина.Аз съм на студено тараторче,скоро няма да видя бира или коктейлче май 😁

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 20:12 от лещичка

# 2 432
Ех,че красиви деца ❤️❤️❤️

# 2 433
  • София
Здравейте!

Чудни дечица видях! Чудни! Heart Eyes

Бобчи, веднагически си дръпнах книгата в електронен вариант. Ти ли беше хвалила тук "Алената буква"? В момента чета нея. Като идея ми харесва, но на моменти ме дразни когато авторът се увлече в размишления и аха да я зарежа, но после си спомням колко много искам да разбера финала и продължавам да дерзая.

Някоя от вас пътувала ли е скоро в спално купе по БДЖ? Чудя се Пантата дали да не се заведем до Бургас с влака вместо с автобус, но имам разни страхове да не ни се случат кофти преживявания от сорта на тъмни балкански субекти. Иначе намерих тема във форума, в която четох, че били чисти спалните вагони, заключват се отвътре купетата и съм почти готова да реша да бъдем с влак. Спира ме и това, че влакът доста клати, а на нея й прилошава, но ще взема превантивни мерки за прилошаването , които действат при друг вид транспорт. С влак още не е пътувала. Май ще я кача на влака до Банкя да пробваме как ще е и да се разходим в Банкя.

Дописвам се, че забравих да честитя на всички, празнуващи днес! Здраве, късмет и щастие!

# 2 434
Панде, във влак никога не ми е ставало лошо, ама виж в рейс на завои как съм повръщала, още ме втриса като се сетя.
Страхотни дечурлига имате, всичките.
Мид, и твоите двама именици да са здрави!
Сис, аз не се съмнявах, че си го взела Simple Smile
Умирам от глад, ще хапна нещо и се захващам после с пици за довечера.

# 2 435
Панде,не съм чела Алената буква,та няма да е моя препоръка.Ще чакам мнение за "Останалото е мълчание",мен ме разтърси,просто страхотна.Към края има един откъс ,който завършва с 'Останалото както се казва е история" и зяпнах.Направо такъв обрат не очаквах .Абе,чети,ще ти хареса гаранция.Щом 300 страници ги опатках за една вечер,какво да я хваля повече.
Ще ходим до библиотеката следобед,имам десетина книги,които купих и не съм чела,но в библиотеката е тръпка.А и онзи ден получаваха нови книги .

# 2 436
  • Пловдив
Бобчи, ам ти ме изуми...с малко дете и учене кога намираш време за четене бе жена? Thinking

Панди, аз откак открих едно вълшебно хапче против повръщане се родих Simple Smile и аз и синкото...

# 2 437
  • София
Мид, и твоите мъже да са живи и здрави.
Бобчи, много е сладка и пораснала.

# 2 438
  • София
Благодаря, Мисте!
Аз по принцип й давам едни хомеопатични хапчета, които много добре й се отразяват, но ще имам предвид и това, ако не ги открия, че понякога изчезват от аптеките и са големи обиколки докато ги открия, а и тях трябва да ги започна три дни пред пътуването по три пъти на ден, което си е играчка, а тези твоите чета в листовката, че се пие само еднократно преди самото пътуване, което си е удобство.

# 2 439
Панде, качи ни мъничкото панденце на влака с чиста съвест. Щом Джони държи, с все рефлукс и диагнози, няма да е проблем. Нямам фото, инак щях да приложа... минахме със солети, таблет и песни 😁😜😁

# 2 440
Привет, дружина!!!
Честити именички на Кло, честити и на всеки, който има...
Аз нервен. Търсим квартира на морето, квото харесам, сичко заето... квото незаето, скъпо... ше намерим де, ма щото след две седмици таковата,  отпуска, та...

# 2 441
Здравейте.
Ние сме вкъщи.
Благодаря от сърце на всички за подкрепата и позитивните мисли,препращани към нас!
Искам всичко лошо да остане в миналото.
Желая ви да сте здрави!

Честито на празнуващите!

# 2 442
  • София
Честити именяци и прилежащи семейни членове! Да са живи и здрави!
Големи сладури показвате. Почти матката ми контрахира и ми се прииска пак малко детенце. Почти.

# 2 443
  • France
И при мен почти. После се сещам за 9 месеца гадост и се отказвам Kissing Heart
Радвам се за теб, Лейла. Остава и Ерин да се разпише Hands Pray

# 2 444
  • София
Лайла, страхотна новина! А как е дребосъчко?

И аз като си спомня за някои периоди , тотално ми се отщява ново бебче. Но пък понякога много ми се иска. Божа работа! Каквото е писано, ще стане. Вече не се заричам, защото много пъти в живота си съм се заричала , че " аз никога вече ..." и после Иронията на съдбата ми се хили в лицето . Trollface

Шугърче, щом с Джони сте се справили с влака, значи и ние ще успеем. Благодаря, че се включи! Hug Малко ми е неудобно като се замисля аз с какви дреболии си блъскам главата на фона на това , което преживявате с нашия принц. Но в мислите си съм с вас постоянно! Поне с това мога да помогна. И с някое левче от време на време на заплата . Целуни го от мен! Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт