Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 773
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Пие Вай, и е от тях май. На 76 ще стане, добре е сега.

# 2 461
Мид,  от тях е.
Скрит текст:
Жегата действа съдоразширяващо и спада кръвното и пулса /не винаги и не при всеки, де/, и при доза, която е ок за зимата, лятото не е така, при по-възрастните хора особено. Ще го освестят за нула време. Но, трябва веднага да му се коригира дозата, която ще пие.

# 2 462
Ох, жегата действа и в двете посоки, и на стари и на млади. Още помня, като стискахте палци за МН да прескочи трапа преди две години лятото. Стискам палци, Мид.

На Бабри също. Утре е хубав ден, на него съм родена, ще го вземеш, толкова усилия положи последните няколко месеца. 🍀

# 2 463
Ау, Кло, честит рожден ден малко предварително!

Да си жива и здрава, повече хубави неща да ти се случват и проблемите да те забравят!

Благодаря ви, момичета за положителната енергия! Ще ви се отчета утре след изпита каква съм я свършила.

И да помрънкам, че ми предстои малка операция другия петък и от един месец не съм пила нищичко. Ни розАв джин, ни обикновен, нищо! И още един месец след операцията няма да мога да пия. Пресъхнах!

# 2 464
  • France
Ерин, радвам се, че писа. Накрая е тежко. С първата ми бременност ми дотежа 2 седмици преди термина, но с втората... 2 месеца и нагоре беше ад. Но Слав беше едър и имах много околоплодни води. Но и това минава. Почивай колкото можеш. Kissing Heart

Леле, Мид, добре си се ошашкала и ти. То си е за шашкане, де Hug

Това съкровище да не е свеки?

Бабри, стис!

# 2 465
Мид,дано се нормализират нещата. Как пулс 30?! Малее.. 🫢
Бабри,стискам палци!
И аз се тревожа за приятелка,а няма как да й помогна. Не е здравословно,друго е,но ми е кофти. Отделно и други неща научих и ме разтреперват... Май ми беше по-добре изолирана и асоциална. Щото не мога да не ги преживявам някои неща. 🥺😔

# 2 466
Разбира се, Фил. Това е умалително, използвано често в свекървенската тема. Ама ти нямаш основание да се оплакваш там. Преди няколко години си наложих пълна забрана да влизам в целия раздел СО на форума. Лично решение, има много по-интересни теми от тамошните.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 22:19 от 🧡 Clo 🧡

# 2 467
В този раздел не съм влизала никога! Само като чета заглавия на теми и 🤦😅

# 2 468
За всички с грижи 🤞
Бабри, ще го вземеш, видях в кълбото 🙂

Така се освинчих...едва дишам.
Тука с тез ваще диети, няя се разберем. Не остана спортуваща другарка..тук- там някоя..После как ще влизате във форма, не ва знам 🤣 Ще ударя едно ромчИ аз, да ва отсрамя и темата да отсрамя. Че уж спорт, тва- онова. Шсъ жертвам, ай,едвам ме навихте.
Килеша оформен, айляк. Още го чакам 👿 Тръгна пак през ръЖта, пардон просото..🤨

# 2 469
Търти, пих едно джинче аз, че имаше малко тоник да не става зян Simple Smile
Изобщо отвори ми се глътката, а и армаган получих джин със севилски портокал, ама не съм го сефтосала още. Но ще го уважа, де

Образуват ми нерви на работа, смятат с моето намалено време да успея да замествам две на пълно и то без да съм особено обучена на това, което правят. Казах вече, че не смятам, че ще се справя, че то аз и да им знаех нещата физически нямам време, ама нямало страшно. Няма, бе, утре пак ще кажа и кой чул чул.

Стисвам палците за всички, които имат нужда, всичко да става по най-добрия начин.

# 2 470
Честито на именниците !Да са живи и здрави ! Честито и на техните близки !
Който има нужда от палци - стискам и пожелавам успех . Чета ви аз ама само чета . Пералнята се развали ,колата преди две седмици и тя . Колата на ремонт оправиха я -разходи ,сега нова пералня - разходи . Абе .. да сме живи и здрави !

# 2 471
Мид,в болница ли е?

# 2 472
  • France
И аз ударих едно ромчИ. Най-вкусния портокал, който съм яла беше в един двор на музей в Севиля. Нищо общо с тези от супера.

# 2 473
Да, тя Севиля е известна с портокалите си. Аз за малко изпуснах последно периодът им на цъфтене, ама нищо, цели трябва да има човек Grinning

# 2 474
Добро утро! За мое здраве днес....

Успех на Бабри на изпита!

Общи условия

Активация на акаунт