Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 822
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 285
Сисче, на мен преди известно време ми се завърна една приятелка от детството в живота. Бяхме близки като деца, не сме се виждали от 17 години.
Писа, поздравява за рождени и имени дни, нови години, чувахме се няколко пъти и накрая - познай! Да й дам назаем около $3,000, щяла да ми ги върне до септември. Имала от кого друг да поиска, ама на мене най-малко щяло да ми се отрази на стандарта.

Имай едно наум и с твоята.
В случая тази твоя позната е преценила, че от теб няма толкова полза и затова е готова да те завлече с тези пари. Винаги съм се чудил защо повечето хора, като вземат заем от познати и ги хваща вируса на амнезията.
[/quote]

Точно! И аз така прецених. Тя така започна разговора с недомлъвки, че веднага се усетих накъде ще бие. Мислено прецених, че в името на старото приятелство съм готова да й дам до $500 и да ги забравя, защото ми е ясно, че тя нищо няма да ми върне. Обаче тя ме застреля между очите направо с тия 3 бона.

И после си мислех, че аз дори не я знам къде живее вече, защото отдавна продаде каквото й беше останало от баща й и ако ме блокира, просто няма начин да се свържа с нея. Остави едно неприятно чувство у мене, а я познавам от седемгодишна.

# 286
Добрутру!
От таласъма на темата

# 287
  • София
Сиросче, що дириш посред нощ? До хладилника ли ходи?
Аз се излюпих в шест, дописах нещо на спокойствие по работа от седем до сега и чакам благоверният да се нананка. Имам да пускам около сто перални, да сготвя, да тренирам и по обяд да завися в залата да гледам състезанита на щерката. Шсъ гръмнъ.

# 288
  • Пловдив
Добро!
Още съм на кафето, ама пералня върти и варя фасул...

И аз имам 100 неща да свърша, ама съм в МЦ и нямам идея до къде ще го докарам.
Снощи супер си изкарахме на гостето Simple Smile Ако имах къща и градина и аз бих канила редовно приятели...

Бъръльо, у дома ли тренираш? Бравос!

# 289
  • София
У дома тренирам. Като за асоциален темерут като мен, това е идеално. Сега, тренирам от няколко седмици (подтичване, скоци, аеробни някакви), не си представяй дисциплина дългогодишна някаква. Но се постегнах, прибрах корема, сега чакам и килограмите рязко да вземат да спаднат с пет например. Joy Само и вечерния спорт да го бях спряла, цена нямаше да имам. Ама сега е лято - на балкончето с чаша бяло вино, с приятели на по биричка. Не може рязко да стана машина, ще взема да комплексирам някого с изваяна красота.

# 290
  • София
Здравейте!

Кло, със закъснение - честит да ти е рожденика!

Това със заемите от приятели ми е много "любимо". Аз нямам дори и 10 лв да дам, така че много-много не ме питат, познават си ме. Но една особа преди време си помисли, че може да ме моли да й стана поръчител за заем. А не сме някакви приятелки. Децата няколко пъти са играли като бебета, току-що проходили. Засичаме се из квартала, не сме непознати, ама чак да й стана поръчителка.

# 291
Допивам второто кафе и отивам да си правя йогата.
И мен ме чакат няколко перални, нищо, че вчера пуснах две.
Довечера ММ ще прави станалато традиционно за неделя барбекю. Най- се кефя на зеленчуците аз- много обичам така направени. Дайте идея за подходящо сосче към тях, моля. Ама някоя по- разчупена, не млечнен/ чеснов.

# 292
Тили - хумус, тахан…

И аз се запътвам към постелката, само че в зала. Така и не се разбрахме с домашните, да не ме закачат.

# 293
За барбекю обичам класически сос горчица. На бавен огън, за около половин час задушаваш чаена чаша горчица, около 250 гр., лъжица лимонов сок, половин чаша оцет (балсамико е за предпочитане), четвърт чаша кафява захар и чаена лъжичка чер пипер. Но децата винаги искат готовия лидълски сос за хамбургери. Та понякога не ми се занимава.

Добро утро и от мен. Чака ме една камара вълнени пуловери за ръчно пране и няколко шала, да ги зазимя, че е крайно време вече.

# 294
Ренко,благодаря,но не ми пращай.Ще я видя като дойде,тя поръчана вече.
Ние дадохме една сума на заем на приятел,даже таксата за банката плати.Парите ще ги върне август,дано до тогава не ни потрябват.Но го знаем,че вади пари и ще.може да ги върне.

# 295
Благодаря за идеите!!!
Хумус често има в нас, правя домашен и после съхранявам в буркан в хладилника, седмица- 10 дена си издържа без проблем, за после не зная, защото не остава. Simple Smile С тахан нещо ми се иска да експериментирам, ще потърся още идеи.
Горчичиния ще го тествам още днес.
Благодаря, че ме подсетихте. Hug

Почвам да се гъна, че времето лети, аз се подмотвам, нищо, че съм станала преди 3 чАса.

# 296
  • София
И аз в къщи трябва да се заключвам, за да правя упражнения. Йога с куче си е хорър от всякъде 🤣.

# 297
  • Euskal Herria
Като легна на постелката, и то се мята отгоре ми. Или пък реша ли да правя планк, почва да ми ближе лицето и да ме бута с муцуната. Grinning

Добро утро, общество!
Кафе повече от седмица не съм пила, само вода или чай. Днес ще забъркам едни палачинки, да видим дали ще им усетя вкуса.

# 298
  • София
А какво сосче бихте препоръчали за пръчици от краставица, морков, чушка? За деца е, така че без чесън, черен пипер, а ако има горчица, то да е малко, че моето не я обича ...

У дома също упражненията насаме са мисията невъзможна . А ми се иска. Пари за спорт в зала пък нямам, а за зала нямам и воля. Въпреки желанието ми да поспортувам, волята ми за спорт е толкова неустойчива , че ако не се нагъна  на постелката в момента, в който желанието се появи, няма шанс да ми се получи по-късно. Ако си имах компания за спорт, сигурно щеше да е по-различно, но в момента това е положението.

# 299
  • София
Пандич, сух таратор без чесън, хумус, намачкано сирене с домати с Авокадо. На Дорито има доста готови сосове.
Сметана със сладко Чили.

Общи условия

Активация на акаунт