Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 516
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 75
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
фил, евреите са го казали - ако се оправя с пари, значи не е проблем, а разход. Wink
пари се изкарват,  важното е да сме здрави.

# 76
  • София
Аз бачкам. Не смогвам да чета, а ми се спи.
Май ми излиза ечемик за първи път в живота.

# 77
Ще включвам фурната,и сефтосах климатиците на студено.Слънцето следобед пече точно в кухнята и всекидневната,та няма начин.Но пък половината от дървата са доставени и прибрани,та може спокойно да чакаме зимата 🤣

# 78
Отивам да взема малката от първи ден лятна занималня... ше разказвам после ще ги бъде ли или не.

# 79
  • Пловдив
Мързи, ама ти ден нe и остави почивка на малката Smiley  Дойде ли раницата?

Фил, ще мине и това!

Яко жега е, да...ама пак ще мъча пеш. Пак нямам ядене и идея нямам, де...утре вечер може би гости се очертава, та няма за кога да бъркоча манджи.

# 80
Пфф
Скрит текст:
Аз съм откачила от притеснение, в една чиния имаше едно хапче на ММ, той е станал и е ял нощеска от чинията. Хапчето липсва. Или той го е изял , или е паднало и кучето го е изяло. Хапчето действа 24 часа, та ся ще треперя до 2 нощеска ... И то баш кръворазреждащото

# 81
Аз бачкам. Не смогвам да чета, а ми се спи.
Май ми излиза ечемик за първи път в живота.

Вземи си няколко кърпички Blephaclean (продават се и на бройка). Може да го тушират в началото.

# 82
Ваичка, дишай. Дай им активен въглен и на двамата.

# 83
  • София
Няма да помогне активният въглен след толкова време. За да стане беля, обаче едно хапче не е достатъчно. Колко кила е чучо?

# 84
🤕😖😧🤯😵‍💫🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🤬

# 85
Давай,Сирос,тъкмо си сипах бира 🍻
Утре ще скъсаме първият градински домат 🥳 .И картофите са готови,само краставиците се бавят.Май приключих с честите посещения на пазара.

# 86
7 кила. То са минали вече много часове, и не е ясно дали не е изхвърлено в боклука. ама ... аз да си се притеснявам до нощеска ...

# 87
7 кила. То са минали вече много часове, и не е ясно дали не е изхвърлено в боклука. ама ... аз да си се притеснявам до нощеска ...
А ТМ кога е трябвало да го пие?

# 88
  • France
Най-вероятно е някъде по земята. Мини с прахосмукачка. От личен опит.

Днес ми е много убито. Кажете ми нещо хубаво. Просто имам нуждата да видя чашата наполовина пълна.

Добри, точно с пари няма да се реши. За съжаление. Но пари ще бъдат дадени и то не малко.

# 89
Фил, горе главата! Няма да се даваш. Нали знаеш, че всичко минава и  лошото и доброто за съжаление. Това е само период и той ще мине. Само да сте здрави. Имаш деца, семейство, приятели, всичко ще се нареди.

Общи условия

Активация на акаунт