Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 90 793
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Освен пощата в АБВ, имам и една в gmail. Заради това, че АБВ не са между добрите пощи все се каня да правя другата си поща основна такава. Ама не мога да свикна с нея и туй то. АБВ ми е по-удобно, обаче е факт, че в АБВ постоянно трия някакви фишинги, докато в gmail не идват толкова много.

# 841
  • София
Просто, защото не ти е основна. Като започнеш да я  ползваш по-често и за регистрации и ще я налазят и нея.

# 842
  • София
Аз и двете паралелно ползвам.

# 843
Аз имам една само за регистрации. И в нея влизам, колкото да потвърдя някой профил някъде.

# 844
На мен ми разбиха фб профила точно през абв пощата. Оказва се, че ако не влизаш в пощата си 3 години, примерно, потребителското име се освобождава, но ти не биваш уведомен по някакъв начин. И те така, останалото е история. Бяха писали на мои приятели да им искат паролите за пощите им. Едната ми братовчедка се беше усетила, защото много неграмотно съм й "била писала". Като цяло  никой не се беше хванал, и слава, Богу.

Върнах си профила, но смених пощата с Gmail. Мисля, че е по-сигурна.

# 845
Цвете, няма кой да те чака три години, след изтичане на три месеца без да си влизала в АБВ и всеки може да си присвои тази поща, като я регистрира.

Колегата ми имаше обикновени имена, примерно Иван Петров, създадохме поща за една служебна кореспонденция специално, обаче се оказа, че с тази АБВ поща някакъв чичо има ФБ, Инстаграм и като заваляха едни писма всеки ден по незнам колко, защото той беше много активен. Всяка негова харесана публикация, тагване. Ужас беше. След няколко месеца я зарязахме, добре, че ни създадоха служебни пощи.

# 846
Ваичка, голяма прегръдка! Съгласна съм със Сис - близките ни са с нас, докато ги помним и обичаме.

На МУ преди време му блокираха акаунта в АБВ, не помня как и защо. След безброй мейли и телефонни разговори му казаха да отиде в София в офиса им, за да докаже самоличността си - това било единственият вариант да я отблокират.
Аз използвам gmail и съм много доволна. Периодично сменям паролата.

# 847
  • USA
Oплаквам се, че не мога да видя Карамела и това си е Disappointed
И искам баничка с боза Yum
Вай Hug
На мен така ми закриха yahoo пощата за неползване. Ужасно ме беше яд, защото това ми беше първият мейл и си пазех там много писма.
И друго щях да пиша, ама забравих.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 05:11 от SkyBlue

# 848
  • Euskal Herria
От четири дни центърът е ограничен, има концерт на тукашна рок група и улиците около стадиона са затворени. От обяд феновете са заели позиции и чакат да отворят вратите. Щяло да има 40 хиляди души.
И пред театъра има струпване на хора - местният клуб е събрал най-добрите класически автомобили в Южна Европа (според новинарските сайтове) и  са паркирани там. Но явно участниците са от целия свят, не само от Южна Европа. Гледам снимки - според автомобила са облечени и собствениците. Ретро автомобили - съответните тоалети. Този път ще пропусна, нещо не ми се ходи, макар че е доста зрелищно.
Снимките и клипът са от пресата:

https://videos-cdn.deia.eus/multimedia/videos/2022/06/11/6339/co … tos-epoca-1_m.mp4

# 849
Преди около половин час възрастен мъж падна на улицата срещу магазина! Видимо не е добре! Занесох му малка бутилка с вода и попитах дали има нужда от помощ! Отказа ми,но продължава да лежи там. Обадих се на бърза помощ и от там ми се навикаха,че не било тяхна работа! Не знам какво друго мога да направя!

# 850
Сис, полицията?

# 851
Сис, ние тук сме викали първо полиция за такова нещо, и те ако преценят викат линейка.
Но, кварталните полицаи идват много бързо, та не се губи много време.

# 852
Всичко е наред! Дойде линейка, явно и някой друг се е обадил освен мен или пък ги засегнах с това,че ще им тежи на съвестта! Бях много притеснена и станах мелодраматична!

# 853
Сис, радвам се, че са се отзовали.

Къде изчезнахте всички? Спортувате ли? Наспорт от мен, макар и с чиста водица.

Според кантара на свеки съм смъкнала още един килограм, тоест общо три от началото. Утре ще проконтролирам с моя.

МУ ме ядосва много, бърка се в неща, които не са негова работа и даже се сърди, че някой има по-различно мнение.

Малко котешки работи
Скрит текст:
Animal Cat

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 11:36 от Birdflower

# 854
Днес не се чувствам добре, не знам от времето ли е, от атмосферното налягане ли. Не, че ме боли глава, но сякаш леко ми се вие свят.

Общи условия

Активация на акаунт