Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 895
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 320
Бърди,какво гледа?
Лаватера,аз съм така и небременна,но в по-малка степен и  е много изморително .Но какво да направя като всяка прашинка ме дразни.Дева съм .
Ооо Вайче,опитът и самотренирането са безценни,а и вчера се излюпих дет се вика,не върви да тръгна с голямата кошница .

# 1 321
  • София
Адмирации Боб, Вай, че разсъждавате така.
Ще се отблагодари сигурна съм.

# 1 322
Бобчи,Весе,интересувам се от слухови апарат чета,защото баба почти не чува,но твърди,че слуховото апаратче не и помага,дразнело я,пращяло и не знам си какво,а в същото време тъгува и дори с дружките си не желае да излиза,понеже нямало да ги чуе.Много жизнен и весел човек беше,но липсата на комуникация я смаза.Та,кажете къде да търся,какво да гледам.Искам да и помогна.

# 1 323
Лейла,ако е от старите апаратчета,нормално.Майка ми не го носи ,вятър,фонов шум,всичко се чува.Сегашното е швейцарско,ако искаш ще питам коя е фирмата представител за БГ .

# 1 324
Моля,Бобчи!

# 1 325
Бобчи, гледах "Чамкория", моноспектатъл на Захари Бахаров.

Нарязах си един чуден розов домат, натроших сиренце отгоре, даже успях да откъсна няколко листенца нефелен босилек. Приказка.

# 1 326
Ама, казах ви аз, че Бобчи и Ваи са нашата гордост! Вярвам във вас, сладурки неземни!
Вайче, благодаря за упражненията, слънце! Направих ги. Вратът ми беше одървен като зарязан на ниски температури градински маркуч, сега е една идея по-пластичен Stuck Out Tongue Winking Eye
Сис ми се губи и Сиросче след романтичната вечер се скатава. Сиросче, не е библейско да си такава стисла, открехни другарчетата на някой хак Heart Eyes
Веселинче Hug
Лейли, как е малчо?
ДобрЕ, Горинич е топ!
Бърди, завид за културното мероприятие. Иначе ми е мега чудно, какъв го дирят некултурни маймуни (без грам извинение) на културно мероприятие, ма това е егасимус и оксиморона. Ма, вървете в ХОРЕМАГА (така ли се пише?) и хвърляйте салфетки, бре.

# 1 327
Тук е Сирос, бачка та пушек се вдига. Сега пет минутки за кафе.
Няма хак, Карамел. Ние сме възрастни хора. Ядем и спим. Само вечеряхме романтично, както каза МУ, като в младите години. Ех.

# 1 328
Слуховото апаратче трябва задължително да се регулира от слухопротезист, иначе става ужасна какофония!И на мен , първоначално ми пречеше,дразнеше,гадно, после ходих няколко пъти на настройки,еми вече няма проблем!
Каката ми рече,че цифрово програмируемо апаратче ми се полага на 6 години,не на 5,тъй че ще чакам до края на годината!Има много хубави апарати,но са с цени колкото една кола на старо.Настройват се с блутут, можеш да говориш по телефона през апарата,Абе, супер си е,ама не е за мен! Слагам обикновен цифров,зад ухото,вижда се малко,ма не ми пука!Но без него нищо не разбирам от говор, даже тв не чувам вече!
Моята диагноза е увреждане на слуховите нерви вследствие употреба на гентамицин и ровамицин! Необратимо е!
Колкото съм запозната,отосклерозата се лекува оперативно и почти винаги е успешна!

# 1 329
Лейла,0899817145 Павел Касабов слухопротезист.Звънни му за подробности,майка ми с него държа връзка за изработка,поръчка и настройка.
Веселинкова,майка ми си оперира едното ухо и с него чува,за другото й казаха,че няма смисъл.

# 1 330
Много ви благодаря! Hug
Карамел,благодаря, че питаш.По-добре е,последно в 3 нощес давах сироп за температурата,та спа по-спокойно.От сутринта не е вдигал,изяде си закуската и почна с пакостите.Сега го сложих да спи,ама навън е нещо страшно,някой вдига шум,та се не трае.Естесвено,той се събуди.Карай,това да е,по-важно да е оздравял.

# 1 331
Уиш, какво става с обърканите формули? Щерка ти излезе ли вече да каже как им се е отразило?

Аз чакам моята, но тази година втори модул ми се вижда голяма секира.

# 1 332
Попи, нищо не ми е казала за обърани формули. Измрънка само, че май е оплескала 17-та задача, другото било ок. Ама дали за тая задача се отнасят тези формули, нямам идея. Сега реанимира навън с тайфата магарицата, но като се прибере, ще я питам.
Близначката с две години по-малка, как е? Този път стомахът не я е тормозил, нали?

Да допълня. Звъннах ѝ да я питам. Разбрах, че на учениците е дадено допълнително време, което да компенсира изгубеното време заради сгрешените формули. 1АЕГ е едно от малкото училища, където такова допълнително време НЕ е дадено. Егатиииии!

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 12:46 от Анонимен

# 1 333
  • Пловдив
Къде тия объркани формули? В матурите ли?

# 1 334
Уиш, доколкото разбирам от седмокласната, в големите градове (засега Пловдив и София са известни), алгебирчните формули са били без скоби. Предполагам, че не е било драма за децата, които са ги виждали и преди. Това, че не са дали допълнително време във вашето училище, обаче е голям гаф. Не защото много са ги объркали с формулите, а защото всички други са имали допълнителни 60 мин., май и повече на места.

По-малката близначка отиде напълно спокойна. От къде извади това спокойствие, при положение че е математически да не пиша какъв, че ми е дъщеря, не знам. От изтеклите задачи, каквото виждам...не я виждам. Иначе оправи стомаха. За щастие се оказа еднодневна история и се падна в деня преди НВО-то, а не в някой от дните на самото НВО.

Мисти, забравих, че и твоят синковец е бил на матура. Той какво казва?

Общи условия

Активация на акаунт