Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 619
  • 855
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз не харесвам клин извън залата, за моето  усещане си е неприемливо, независимо кой с каква физика е. Имам позната, която си има “официални” клинове за извън залата. Те са същите, същите спортни марки но са нови 🤷♀. Дори ако след спорт трябва да мина до магазина се чувствам ужасно по клин, и ще грабна идеята да си сложа и аз един широк т-шърт в сака, за да имам под ръка.

# 121
Аз нося клинове обикновено уикедните когато ходим по разни екопътеки или на разходка в парка след работа. Супер удобно ми е, не ги ползвам за фитнес зала, защото не посещавам такова място, тренирам си вкъщи. Simple Smile
С дънки няма шанс да се пусна вкъщи, лятото в топлото време или съм с рокля или с къси панталонки и топ. Зимата ако нямам излизане уикенда направо с пижама си го изкарвам. Вкъщи искам да ми е удобно.

И аз съм на вълна сатенена рокля за това лято, даже съм си харесала една тревисто зелена. И как би си отивала с едни оранжеви чехли или сандали…..

Алиена, пробвай да скъсиш презеамките, роклята си е супер и без тениска.

# 122
Аз явно съм ниска и ми идва разголена, и на гърдите и под мишниците.
В такъв случай определено опитай - събери 5-6 различни бели фланелки, дори потници/топове и опитай със всичко - докато не видиш не можеш да знаеш как ще ти застане точно на теб! Зеленото ще се подчертае идеално от бялото!

Савова, а лично теб точно те виждам в слип рокля - имаш и фигурата, и стилът ти е много изчистен и минималистичен - тези рокли са направени за теб! Е, може да се наложи да идеш до Марбея или Флорида, че да се поизчисти африканската конотация! Уф, размечтах се!
https://www.vogue.co.uk/fashion/article/metallic-slip-dresses#in … c98af4976_cral2-2

# 123
Агент имам такива нощница и няма шанс да я облека за навън Simple Smile.

# 124
Жалко! надявах се да те изкуша, след като и Викито Бекъм я облече Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 18:04 от Agent Provocateur

# 125
Направо си се размечтах за нова лятна визия! 😂

# 126
Жалко! надявах се да те изкуша, след като и Викито Бекъм я облече Simple Smile

Твърде различен лайфстайл имаме с Бекъмката Simple Smile.

# 127
Аз обичам клинове, нося ги вкъщи, в парка, карам колело с клин и въобще не се притеснявам.

# 128
Клинове нося на разходка в парка, много удобно се чувствам с тях.

# 129
  • София
Спортни клинове нося когато спортувам, за разходки и за вкъщи  си имам други удобни дрехи.

Рокли- комбинезони имам много и нося с кеф, сатенени пижами също разхождам навън Joy

# 130
Агентче, дай ми идея как да намаля малко рамената с тази рокля. Ако сложа някое мрежесто боди отдолу  в черно дали ще помогне? Simple Smile
Специално тази, която показа на Савова е 22 долара в амазон и се притеснявам от качеството й, да не вземе да се разтопи на това тексаско слънце Grinning

# 131
С клин претичвам през квартала като отивам да тичам, прекалено секси стои, за да ходя така. Така де, клина не оставя нищо на въображението Grinning
А че е удобен няма спор Sunglasses

И в нощница нямам желание да излезна Grinning

# 132
Glossy, ще ти кажа една голяма тайна... рамене дори женски не трябва да се смаляват визуално никога, защото това води автоматично до експоненциално нарастване на дупето Wink

A и в Тексас, да ме прощаваш, няма кой да уплашиш с рамене Wink

Никога не гледам цени/магазини - аз гледам картинките в Гугъл и поствам това, което ми допада на пръв поглед. За рокля от 22 пари гаранция за качество няма, но поне можеш да опиташ дали ти харесва и да я върнеш ако не се одобриш Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 18:34 от Agent Provocateur

# 133
Е, то и с дупе няма кой да изплашиш тука Laughing Това е и причината поради която спрях да нося клинове тук на публично място, стоят ми прекалено добре в тази зона.

Благодаря за идеите, предпоследните особено много ми харесаха. Kissing Face

# 134
Обичам slip рокли, нося от поне 10години. Имам различни материи и цветове. Ако се налага да ги направя не толкова секси, слагам по-тясна тениска отдолу или кропнат овърсайз пуловер/ блуза отгоре.

Клин обувам само за тренировка. Пошло ми е излизането навън, всичко ти е на показ. Няма значение дали прозират или не. Ако прескоча до магазина, преди да вляза в банята след тренировка, задължително слагам нещо до средата на бедрата.

Общи условия

Активация на акаунт