Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 585
  • 855
  •   1
Отговори
# 780
Hahah densi, много ме разсмя!
И аз пазарувам почти само онлайн, но напоследък много ме изморява цялото ровене.

# 781
Ужасно рядко връщам стока, но в последно време всичко връщам. Запазих си само една тениска. По магазини почти не ходя.

# 782
Наистина ли? Как успяваш да нацелиш? Аз имам един гигантски кашон с дрехи, от които всичките май ще върна, евентуално ще задържа една блуза. Все не ми стават, не ми отиват, изглеждат различно от картинката, материите са разочароващи или нещо друго.

# 783
Вчера една колежка ми обясняваше, че лети за Майорка след наколко дни. Поръчала от Шейн парцалки за всеки ден от почивката и ако не й паснат няма да се хаби да връща, просто ще ги занесе в някой черити шоп.

# 784
  • В полите на Пирин планина
И аз почти само он-лайн пазарувам, но днес връщах една рокля... Simple Smile
Трета за това лято. Днешните моди не са май моите.

# 785
И аз много връщам напоследък и бавно и славно се завръщам към пазаруването в реални магазини.
Онзи ден получих дънки С размер , които станаха на първокласничката на съседите.
Така шоково ми подейства тази “ греда”, че мигом изпразних кошниците в три сайта, които чакаха удобен момента да бъдат поръчани.

# 786
Какво поръчвате, че толкова много връщате?

Аз за жалост ще върна токчетата от ССС, защото съм се надценила с 38 размер.
Вчера обаче си поръчах пак от тях 37, дано този път станат. А сега са и още по  на оферта 35 лв.

Смятам да ги върна на място в магазина им (супер удобно изглежда така) и ще видя какво предлагат на място.

Иначе си отиват чудесно с роклята, Heart Eyes
Само дето трябва да си взема и някакви въЗглавници за стелките… 10 см са ми много, предвид че Хич не ходя на високи обувки, а само балеринки.

# 787
Пазарувам 50/50 и от двата вида шопинг. Още в Еконт на първо четене, оглед и проба преценям дали да връщам. Понякога си я вземам дрехата за да си се видя на моето огледало и с определената обувка. Най-често съм връщала така като гледам от историята на поръчките си от обувки.бг и фешън дейс. В повечето случай не материята или кройката ме отказват, а от това как ми стои. Често дрехите се преправят, но тъй като си се зная прекрасно пропорциите, го приемам за нормално. В по голяма част от онлайн поръчките си съм била доволна. Но и офлайн обичам да пазарувам. Преди мразех да пробвам дрехи ако в него момент не ме е посетил свети Паристас, но в последните години яко си меря това което ми грабне окото.

# 788
Къде ми дойде мухата, заявих 2 чифта сандали и мокасини по поръчка десени от Nuwe. Нещо подобно, но вариации. Много ми допада, че може да се избере модел и цветове. По принцип имам техни обувки и са удобни. Някой има ли отзиви как се случва поръчката и дали е сполучливо, съмнява ме да кма опция връщане

# 789
Нищо не връщам, защото почти не пазарувам онлайн, за мен няма никакво удоволствие в това, ама наистина никакво. Все едно да изям от едно вкусно парче торта само блатовете, без шоколада Grinning

# 790
И при мен тази година имаше доста греди, последната е офлайн чехли от онзи ден. Вчера излязох по задачи с тях, две кила тежат! Как не ги усетих в магазина, незнам.

# 791
И аз пазарувам само онлайн. Винаги когато искам нещо първо си представям какво искам и ми е много по-лесно да го открия онлайн, отколкото в някой Мол където всичко е разбъркано например😂 Направо като се сетя и се ужасявам. Ходя по Молове, не толкова често, но предимно по козметичните магазини. Това с дрехите не е моето.

# 792
Последните показани обувки и сандали са страхотни.
Пазаруван он-лайн. Доволна съм.

# 793
Като имам време предпочитам да излезна и пазарувам каквото ми трябва.
След една скромна онлайн поръчка от Love by Iris, се метнах на място и овършах шоурума им (много е хубав, удоволствие е да пробваш и избираш при тях)

Сега имам еспадрили за връщане вкъщи, хубаво стоят, но ме прерязват през пръстите дори без да ходя Grinning
Ей така, да не е без хич, си поръчах и едни маратонки за есен/зима на любима моя марка, по-скоро да ги видя на живо, а ги харесахме много вкъщи и ще си ги оставя

Сега ще разгледам сайта на Nuwe, бих си поръчала сандали за една зелена чантичка

# 794
Nuwe ги гледам от две години вече, но все още нищо не съм поръчвала. Изглеждат красиви, удобни и качествени, а това с възможността сама да си избереш плат, цвят и дизайн е идеална опция, която се предлага и в adi shoes.

Общи условия

Активация на акаунт