Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 619
  • 855
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря, дами! Харесах си няколко, но в гърдите ми се борят две души, ана не на ангел и демон, а на спестител и разсипник. Сега съм с телефон и не се справям с линковете, по-късно ще покажа изкушенията. Страшно освежават визията, според мен, дори и да не ти отива оранжево, по принцип.

# 91
AlphaFemale, оранжевото е много свеж цвят, имах сандали и чанта, направо ги смазах от носене, остана ми чантата, но то чантите имат къде къде по-дълъг живот Simple Smile

Танчитка, златно време е това Heart на мен ли липсва мнго. Само раница носех тогава

# 92
Витаминче, благодаря!
Поръчах я, ще видим, от въпросния сайт имам само една рокля, която не беше зле, но се оказа съвсем различен принт от снимките в него.
Материята на панталона е сатенирана, много лека и държи прохладно.
Днес взех тази, напоследък с това зелено се олях. Малко ме притеснява дължината, че съм със слаби прасци и глезени и избягвам такива дължини:

# 93
Дълга пола е крайно неподходяща, освен ако детето седи само в количката. Ако е като мен да се катери по катерушки и да се пуска по- пързалки нито един от тоалетите не става Simple Smile.
За сега наблягам на маратонки, тениски и дънки/ панталони, а като се очовечи още малко, може и да вкарам нещо по елегантно.

# 94
Savova, и аз съм така. Основно дънки, но ми писна вече. Цяла зима - дънки, цяла пролет - дънки, цяло лято - дънки + къси дънки, цяла есен - дънки. Вкъщи дънки, навън дънки 😂😂😂 Имам над 10 чифта и въпреки това ми е писнало. С поли и рокли, освен ако не са миди и макси, не става. А пък тези модели не ги харесвам много как ми стоят.

# 95
И на мен ми писна, но това е временно Simple Smile.
А ти да върнеш онази рокля. Не ти прави добра услуга.

# 96
  • Somewhere far away
А вкъщи с дънки не - като се прибера веднага се преобличам в нещо меко и удобно, не понасям вкъщи да стоя с дънки.

# 97
Кой говори за дънки в къщи?

# 98
Аз си нося дънките вкъщи. Действа ми добре на самочуствието. Ако се предам по клинове вкъщи - все едно всичко съм изгубила вече. А и намразих клиновете много покрай бременността. Лятото ако ми е мега жега се пускам по някоя рокля из нас.

# 99
  • Somewhere far away
Кой говори за дънки в къщи?
" Вкъщи дънки, навън дънки "- буквално над твоето мнение. Grinning

Танчитка- не е нужно да е клин, свободен панталон или широко долнище също вършат много добра работа.

# 100
Бял панталон и бели обувки с малки деца? Респект! С моите младежи не ми се получаваше.

# 101
Става ако е бебе и не слиза от количката Simple Smile. Моя като го вдигна два пъти и си забърше обувките в мен и само бяла ще остана.
Имам страхотни спортни клинове, така че клин не значи размандена или раздърпана.

# 102
Ако имаш извивки е трудно с клин навън, или трябва някакъв дълъг топ или ще събираш прекалено много нежелано внимание. Аз съм далеч от консервативна и пак ми идва в повече.
Имам в сака за фитнес винаги една грамадна тениска ако се наложи да ходя до магазин или нещо друго след залата, просто я мятам отгоре.
Иначе относно широките тениски, напоследак много често ги нося със спортен сутиен отдолу и прибирам тениската в спортния сутиен на различни места. Много по- лесно ми е така и изглежда по- добре, от колкото да правя разни възели или да я запасвам в дънките.

П.П. Вчера се разходих по магазините са рокля и реших от любопитство са пробвам тези сатенени/копринени по тялото. Изненадващо добре стоят, падат толкова хубаво по тялото. Знам че са много актуални сега, ама аз самата нещо не мога да се пречупя да ги нося, изглеждат ми като рокля, която трябва да е под друга рокля и това е. Ще видим днес като излезна пак ако намеря по- дълга такава, пък който не ми харесва рамената, да не ги гледа Wink

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 13:38 от Glossycherry

# 103
Лятото нося сандали и чехли тамън, а вкъщи кроксове винаги. Боса не ходя.

# 104
Клинове имам 5-6. Основно са на Nike, имам и 2 на Under Armor. Един от клиновете ми е до коляното за големите жеги. По-доволна съм от Nike, много хубава линия дават и доста прибират. Но нося клинове само за спорт. По тия bikers клинове не зарибих, ще ги пропусна. В началото на пандемията и съответно началото на бременността много носех клинове за лежането в локдаун. Периодът ми беше супер стресиращ и кофти и от тогава не искам да видя клин освен за спорт.

Чудя се за тези широките панталони тип пижама дали да не взема и да си нося в жегите. Харесват ми с топове и oversize тениски как стоят. Обаче проблемът е, че ми харесват на мацки с друга фигура как стоят. Аз съм с много изразен ханш и сякаш ще ми дойде повече обемът. Вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт