Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 589
  • 855
  •   1
Отговори
# 75
Да, абсолютно си права и аз се замислих над същите въпроси, които си повдигнала ти. Повод - 25 год. от завършване на средно образование. Моят стил е спортен.  Мястото - ресторант в малък град. Тук въпросът беше повече съчатение тоалет/ къса коса. Телосложение нормално.

# 76
На такива събирания има от всичко и overdressed  и неглиже, не изневерявай на стила си, но пък си е задължителен повод за нещо ново. Ние често се събираме, а на 5 години целия випуск и може би затова не го мисля като нещо изискващо специално облекло.
Добре оформена коса, никакви бели издайници да не се показват, добър семпъл грим, маникюр и самочувствие, а облекло,  което ми е удобно и се харесвам, обикновено избухвам в обувки и чанти и очила като акцент, това е работещото за мен.

# 77
ravi, късата коса не е ограничаващ фактор при избора на дрехи Simple Smile
На последното такова събиране бях с дънки, тениска, високи токчета и сако.

Излезна ми статия за Ева Лонгория и нейната рокля за под 50 долара на червения килим в Кан през 2005 година
Поглеждайки назад, Лонгория смята, че този момент е доказал, че всичко опира до увереност и стил, а не цена. „Не е важна роклята, а жената, която я носи“, казва актрисата.
такива ми ти неща за стила Simple Smile

Минах през офиса, една купчина обувки се пробват и журито е "това да, това не" Grinning
харесват се високи сандали на дебели токове, обувки с остри муцунки на ток, равни чехли с широка лента отгоре, по-обемни маратонки, сандали на платформи са подходящи за лелки, сандали с каишки са ретро и изобщо ми се отвориха очите за модата в обувките Grinning

# 78
... и изобщо ми се отвориха очите за модата в обувките Grinning
Grinning модата в обувките или вкуса на колежките?

# 79
... и изобщо ми се отвориха очите за модата в обувките Grinning
Grinning модата в обувките или вкуса на колежките?
намират стила ми за малко ретро, затова и съм сложила смеещо се смайли /самоирония за който не е разбрал/

допълвам: модата е за всички, няма възраст, но ми е полезно да си сверявам вижданията с млади хора. Те са много по креативни, необременени и смели при избора си на облекло, обувки и аксесоари. И им е по-лесно, защото младостта е красива - коса, кожа, блясък в очите, всичко им е супер, всичко им стои 🙂
пс/ млад = до 30 години

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 18:27 от Al Georgieva

# 80
Ох, момичета, нека измрънкам: умирам си за оранжеви сандали!

# 81
Ох, момичета, нека измрънкам: умирам си за оранжеви сандали!

Давай критерии и да търсим!

# 82
AlphaFemale,
в обувки.бг можеш да сортираш по цвят

# 83
Понеже скоро имаше доста дебати за подходяща рокля за кръщене...да ви покажа едни снимки.
Много са..."подходящи "

Скрит текст:

# 84
май ще взема да поръчам и полата ти - в нея са съчетани любимите ми цветове.
Би ли измерила дължина на своята, мачка ли се материята?
Мерих Grinning
Дълга е 80 см, широка на ластика - 35 см (т.е. 70 см обиколка). Не съм я обличала още, но имаше някои гънки по плата като я взех, и като я изпрах, я загладих.

А този панталон,  дето му се чудиш,  каква материя е? Изглежда приятен,  напомни ми сатен или коприна.

П.п. ох, облечени токчета са още една красота, която избягвам. Толкова "моя си" походка имам, че с едно обуване и съм ги обелила Joy

# 85
Благодаря за темата, Агент! Flowers Hibiscus
Обувки имам в неприятно за мен количество и се старая да не купувам никакви, освен ако не попадна в капана на " неустоимо изгодни"
Освен по повод, не нося вече никакви токове, платформи и въобще, всякакви обувки, които ми причиняват неудобство и редовно съм с някакви ожулени на краката, при всички кутии с нови чифтове у дома.
Нося ниски сандали през лятото, най - удобните за мен открих от марка Lilimill.
Обичам и чехли( мен шляпането не ме притеснява)
Продават в Гърция навсякъде едни кожени чехляци в различни цветове и след като веднъж си взех такива по спешност, редовно си купувам.
Сандали на ток нося рядко и съм си оставила само два чифта Audley - за мен ги правят тези обувки, много са ми удобни!
Любими ми са ми тези Lilimill - моите са подобни, с такава подметка, но черни.
Не можах да намеря снимката им.

# 86
Харесвам обувките за Audley, споделям мнението че са много удобни.  Купувах си ги и от магазина на Корида на патриарха, но го затвориха,  вече май останаха само онлайн да се купуват.

# 87
  • някъде под слънцето...
Агент, благодаря за темата Heart .
За лятото нося  сникърси   кецове и гуменки.
Мокасини  и затворени обувки.
Отвикнах от сандали.
След последната "чистка" вече не остаха .Имам само такива, с отворена пета или изрязани от  страни.
Еспадрили имам всякакви, обаче все по рядко ги обувам.
Чехли за излизане , съм си оставила само едни равни с голяма джуфка.

Високи обувки вече нося само при повод. Не се харесвам особено с платформи, така,  че наличните са предимно стилето над 10 см.
У дома с бирки, но  в редките , случаи , когато съм на гости у мама  шляпам боса,

Не ми е ок да съм боса у дома.Това  най вероятно, някаква "осиновена" чужда традиция, която ме е "обсебила" ,Не ми е комфортно , нито боса, нито по чорапи, въпеки, че имам разни непързалящи се, с които би трябвало да ми е ок.

# 88
Не зная колко от четящите и/или коментиращи тук тичат след малки дечица или бутат количка, но попаднах на няколко добри комбинации
вариант 1

вариант 2

вариант 3

не съм ги сътворила аз, на Dressed by Tia \ Styling and Design са, има още на ФБ страница ѝ

И да похваля нещо супер, Sloggi Zero Feel направо ме прати в рая, без закопчалка, без телени банели, седи супер под тениска и рокля, днес ще ходя да си търся и в други цветове

# 89
Ооо, да! Тези комбинации са за мен 😃 Тичам като луда и социалните ми контакти са основно по детски площадки. По този повод днес ще си поръчвам и кожена раничка 😂

Общи условия

Активация на акаунт