Модни консултации (Юни, 2022) - 67

• 59 607
  • 855
  •   1
Отговори
# 750
За широк крак, обувките на Ессо.
За всякакъв крак обувките на Ecco.❤

# 751
Ecco са малко бабешки, но пък спортните и туристичеслите модели са много хубави.

# 752
Дълго се чудих на тази пола и след като Ал я поръча, и похвали реших да я последвам. Материята наистина е невероятно добра, галеща тялото.

Но ако на модела и стои по този начин, то на мен е по съвсем друг.

Та се чудя на коя дължина да я оставя? Знам, че се губи част от картината й, но ми се ще да запазя бордюра. Абстрахирайте се от марлята, и от начина на навиване на полата.
Мацката има коренно различни дълги глезени.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 15:35 от Pink Dress

# 753
Май дълга.

# 754
Аз бих я върнала. Изглежда сякаш е шита за 180+ см модел, просто е абсурдно да се рекламира за пола до коляното, а да е дълга почти до глезените. Имам подозрения, че и на снимката от сайта също е навита/скъсена да изглежда по-красиво.

# 755
Не бих я носила по нито един от двата начина.

# 756
Pink, по-късата дължина ти отива, по-дългата  - не. Аз бих я върнала, не обичам да давам пари за поправка, освен ако не съм купила дрехата за смешни пари. А и никога не съм сигурна след поправката дали ще получа това, което съм си представяла.

# 757
  • София
Аз имам чувството, че на рекламната снимка е скроена различно даже. Харесва ми на модела, но бих я върнала на твое място.

# 758
Pink Dress, на мен ми харесва полата. Винаги можеш да я нахлузиш с нещо и става интересна, елегантна комбинация. Не я режи! Страхотно ти стои като дълъг вариант. Подчертава най-красивата част на краката. В твоя случай фините глезени.
Пробвай вариант с тесен потник по тялото и тънък колан като на мола.

# 759
Pink Dress, на мен ми харесва полата. Винаги можеш да я нахлузиш с нещо и става интересна, елегантна комбинация. Не я режи! Страхотно ти стои като дълъг вариант. Подчертава най-красивата част на краката. В твоя случай фините глезени.
Пробвай вариант с тесен потник по тялото и тънък колан като на мола.
+1 Hands V
Просто ѝ сложи коланче, както в сайта.

Поръчах си тази пола, чакам я с нетърпение и се чудя с бял или черен топ да я нося. Ще пробвам като дойде, мацката обеща, че до края на седмицата ще е готова.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 16:45 от outnocontact

# 760
Пинк, и аз бих я върнала.
Късият вариант е по- добре, при дългия изпод тази разперена пола се подават два слаби глезена и стъпалото изглежда несъразмерно широко. Това е и мой проблем и затова се вглеждам така с подробности.
На модела стои като мека, свободно падаща материя, при теб е съвсем различно, все едно е колосана.

# 761
Пинк и аз бих я върнала. Ей за това не обичам он лайн, не знаеш какво ще дойде, а и не ми се разправя с връщания.

# 762
Чантата Kurt Geiger ми идва много шарена, ще се връща. Освен с дънкови дрехи, всичко друго ми е шарено в гардероба... Иначе съм фен на Pinko, сменям 4 цвята чанти през 1-2 седмици: дюс тюркоаз, жълта, дънкова и бяла. То и това не е работа, но харесвам цветове да има. Черно и кафяво само зимата.

Полата ти стои стилно и по двата начина, но предочитам дългия. Не разбрах какво да я връща... Слаби глезени на бухнала пола ми допада контраста ☺️
За дължината на модела е тъпо дадено, поне да знаят хората със среден ръст да очакват дълга...
Може ли да споделиш от къде е, материятя изглежда много качествена?

# 763
Pink Dress, съжалявам че те подведох с моите снимки, мисля си че аз просто я изпълвам в ханша, на талията ми застава точно и стои по-високо от на теб

не съм при полата, за да снимам до къде ми идва, но по спомен едва ми покрива коляното

# 764
Ал, не си ме подвела! А и отдавна си е бях заплюла! Ти ми бе катализатора. На теб ти стои като на модела, защото си по висока.
ElleBg, от тук https://www.ette-collection.com/poli/pola-pastel-mosaic-0 и в момента е има само в S размер. И бързо свършва. Като материя е плътен сатен, с подплата е, и в никой случай не е колосана. Подплатата не позволява описване на тялото. Повечето сайтове дават данни за височината на модела, но този не. Определено тази пола е за мацка над и около 175 см.
Благодаря за мненията ви, момичета. Писах им и казаха, че мога да я върна, но реших да я задържа, като си е оставя дълга за сега, така ще ми прикрива изпъкналите вени, а и аз харесвам и нося дълго. Винаги мога да я скъся. И ще ви послушам да сложа тънко коланче.

Общи условия

Активация на акаунт