А бях наддала с 30кг.

Е, по-лесно от последните три килограма, имам предвид. Свалянето на кг. по време на кърмене не е mission impossible. Да, можеш да спортуваш. Избери спорт, който ти е "удобен". Бягането или степ-аеробиката, например, често пъти са трудни за кърмещите жени, заради едрината на бюста. Упражнения от рода на пилатес или фитнеса не са проблем. Старай се да кърмиш преди физическите данимания, защото някои бебета са капризни и реагират на променения вкус на кърмата, който се получава при отделянето на млечна киселина вследствие на физическите натоварвания. Моята дъщеря няма претенции - цица ли е, суче
Освен това самото кърмене води до изгаряне на 500 калории дневно.
Килограмите малко по малко си отиват, обаче един целулите се е заформил....не е истина.тъкмо се наканих на целутрона и прочетох, че то не можело, докато кърмя, защото се освобждавали токсини и отивали в кърмата
Пфуууу, явно докато кърмя, все ще си ходя "дефектна"
. И все с кърменето се оправдавам, по едно време ставах сутрин рано да бягам, обаче пуст мързел, спрях го. И ще си ходя още с тези 6 кила, пък като спра с кърменето, за 3-4 седмици ще ги опаткам с глад!
Ако хич не стане, ще отида при едно профи (има тука и такова животно) да ми направи месечна програма, и почвам, щото вече ми писна задника ми да прилича на крем на д-р Йоткер
Искам май месец да съм с най-малката пола и най-малкия потник.