Къде в Пловдив??? - 96

• 34 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, спомням си, че някой беше писал за фирма, която може да ми отреже дунапрен по мой размер. Моля за координати Simple Smile
69 ул. „Коматевско шосе“
https://maps.app.goo.gl/Hg1YpsNjkzD7Ectg7

Номерацията на Коматевско шосе е много объркана. Отвори линка през Гугъл карти и следвай маршрута.

# 541
  • Пловдив
Кои бензиностанции имат отстъпка от 25ст? В Кършиака има ли такива?

# 542
  • Пловдив
Лукойл със сигурност. Има на моста на Ален мак.

# 543
Аз зареждам от Газпром на моста на ВИХВП с отстъпка. След отбивката към Лекси. ОМВ до Ленинград също, Еко, срещу входа на пожарната на Панаира, но не съм зареждала от тях. Лукойл има освен срещу Големия гигант на Васил Левски и на Брезовско шосе, преди ремонта.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 08:47 от 🧡 Clo 🧡

# 544
Лукойл, Газпром, ИНСА Иол и Еко
На тези съм зареждала с отстъпката.

# 545
Аз сега се сещам друг въпрос, картите за някакви стотинки отстъпка на различните бензиностанции дали ще действат заедно с тези 0.25лв или само единият вид отстъпка ще може да се използва... 🙄

# 546
  • Пловдив
Е, да бе...Grinning не действа сега оная отстъпка.

# 547
  • Пловдив
МисЮ, завчера гледахме бележката на един колега, общо 32 ст. на литър имаше отстъпка. Но не обърнах внимание на бензиностанцията. Ползвал е и двете отстъпки. За дизел.

# 548
Доколкото знам, и мъжът ми ползва двете отстъпки за газ.

# 549
И ние вчера ползвахме двете отстъпки, за газ. На Шел зареждаме.

# 550
Здравейте, препоръчайте хубава сладкарница. По възможност с градина.

# 551
Аз сега се сещам друг въпрос, картите за някакви стотинки отстъпка на различните бензиностанции дали ще действат заедно с тези 0.25лв или само единият вид отстъпка ще може да се използва... 🙄
На Газпром ползвам и двете отстъпки.

# 552
  • Пловдив
Сладкарница с градина в момента не се сещам, но много харесвам Афредо, особено горе на терасата, Слънчевата пекарна, Ел Греко.

# 553
  • Пловдив
На Газпром ползвам и двете отстъпки.
И аз на Лукойл.

# 554
  • Пловдив
Здравейте, имате ли информация къде в Пловдив може да се извърши рехабилитация или физиотерапия на възрастен с направление.След счупване на ръка. Ако е в раьона на квартал Смирненски ще е чудесно,за да не се налага да пътувам много.

Общи условия

Активация на акаунт