Къде в Пловдив??? - 96

• 34 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, имате ли информация къде в Пловдив може да се извърши рехабилитация или физиотерапия на възрастен с направление.След счупване на ръка. Ако е в раьона на квартал Смирненски ще е чудесно,за да не се налага да пътувам много.
В спортния диспансер. Също и в четвърто ДКЦ пред имаше физиотерапия, но към момента не знам каква е картината. Мисля, че още си работи, но може да се обадите да попитате.

# 556
На Лукойл също използвахме двете отстъпки. Simple Smile

# 557
Благодаря много за отговорите на всички! Nature Sunny

# 558
  • Пловдив
Аз си ползвам физиотерапията на ДКЦ, където ми е личният лекар, в случая ДКЦ Кючук Париж. Вижте в близко ДКЦ, в поликлиника, в поликлиника на МУ, на Пълмед или Каспела.

# 559
Във всяко ДКЦ има кабинет по рехабилитация.

# 560
В ДКЦ на Смирненски, зад Каспела има физиотерапия и рехабилитация. На ул. Гергана мисля, че е, до детската градина.

# 561
Момичета, имате ли идея къде мога да намеря части за подматрачна рамка - пластмасови държачи за ламели и регулатори на твърдостта? Никъде не ги откривам в строителните магазини

# 562
Момичета, имате ли идея къде мога да намеря части за подматрачна рамка - пластмасови държачи за ламели и регулатори на твърдостта? Никъде не ги откривам в строителните магазини
Има активна обява в ОЛХ
https://m.olx.bg/d/ad/plastmasovi-darzhachi-za-lameli-CID262-ID7KgN5.html

Може да опиташ и в магазина на ТЕД, срещу Била на Шести септември. Те произвеждат подматрачни рамки, може да предлагат и резервни части за тях.

# 563
  • Майничка
Здравейте, препоръчайте хубава сладкарница. По възможност с градина.
Гръцката на Джумаята има градинка отзад, Неделя в Рилон център също има, макар и неголяма.

# 564
  • Пловдив
Моят мъж прави рехабилитация във 2-ро ДКЦ. Много беше доволен.

# 565
  • Варна
Не е точно по темата, но има ли в Пловдив (мои близки откриха в друг град) нещо като частно общежитие за студенти. Малко апартаментче с кухненска част, баня и тоалетна. Търсим за студент. Може и друга квартира. Опитът с фирми за недвижими имоти досега е неприятен. Ако някой от съфорумците има вариант, моля да ми пише на лично!

# 566
Не е точно по темата, но има ли в Пловдив (мои близки откриха в друг град) нещо като частно общежитие за студенти. Малко апартаментче с кухненска част, баня и тоалетна. Търсим за студент. Може и друга квартира. Опитът с фирми за недвижими имоти досега е неприятен. Ако някой от съфорумците има вариант, моля да ми пише на лично!
Търсете във фейсбук групите. Квартири без посредник Пловдив.

# 567
Къде в Пловдив продават хубаво бански? Знам за масовките с моловете, но изборът им вече е минимален предвид промоциите, които бяха пуснали в началото на месеца.

# 568
  • Пловдив
В Декатлон има доста бански. Вече за втори път купувам на дъщеря ми и се оказаха качествени.

# 569
Бански си намирам в Немски магазин на Главната,частта близо до Джумаята. Единични бройки са,нямат количествата като Декатлон,но втора година си купувам. Доволна съм.
От ZAZA преди години също съм вземала,

Общи условия

Активация на акаунт