Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 27 633
  • 739
  •   1
Отговори
  • София

Добре дошли в темата на най-горещото риалити предаване за запознанства в България!

Диви и Красиви е едно различно риалити за запознанства, в което 14 напълно непознати мъже и жени (7 момчета и 7 момичета) ще преминат през буря от емоции, ще срещнат редица вълнуващи предизвикателства и изпитания, за да открият цената на истинската любов.

Пътят към финала е осеян с редица приключения, които ще изведат победителите до най-мащабната награда в българския YouTube.

За проекта Диви и красиви

Водещ: Ивка бейбе. В началото на шоуто за няколко епизода, ко водещ ще е и Туджаров (до 8 епизод включително).
По идея на Михаил Недков
Продуцент: Михаил Недков
Изпълнителни продуценти: Михаил и Неделчо
Сценаристи/редактори/идеолози: Михаил и Неделчо
Ния-Косара също е редактор, но в по-малка степен, а също така тя ще е човека, който ще 'мъчи' участниците на синхроните.
* Финала на сезона ще е на живо, където след гласуване от всички зрители ще се определи двойката победител.
Финалът ще е на 21.10 от 20:00 ч. в зала 1 на НДК! Скоро в продажба ще се пуснат и билетите.

* Важно е да се отбележи, че парите за риалитото се дават основно от Михаил посредством неговите връзки, както и от няколко спонсори.

Туджаров вече не е част от продуцентския екип, защото излиза от проекта и остава да се грижи за Надкаст и отразяването на края на сезона на Ергенът + важната задача да се съгласува с bTV относно пълното отразяване на Островът на 100-те гривни от тази есен в Надкаст.
* След скандален подкаст, Ния-Косара и Михаил Недков меко казано неуместно нападнаха Туджаров, като се разбра, че последния не е напуснал по свое желание и че не влагал сърце и душа за проекта...

Водещи на подкаста за Диви и Красиви ще са Ния-Косара и Михаил (ще има два или три подкаста на седмица, по един след всеки епизод и един с отпаднал участник ако има такъв през седмицата).

Епизодите ще бъдат по 1 час (максимум 80 минути), като действието ще е много динамично както е в американския Сървайвър и някои Нетфликс шоута.
Ще се излъчва всяка неделя и сряда от 19:00 ч.
Премиерния епизод бе излъчен на 14.07.2024 г. неделя, 18:00 ч.

Целта на предаването е да се намери любовта, но това не е единствения начин за прогресиране напред във формата! Наградата зависи от тях...
Ще има истинска любов, изневери, ревност, секс (?!)...
Останалото ще се види в хода на играта...

РЕГЛАМЕНТ / ЛЮБОПИТНО

Кой ще спечели ще се реши в епизод 'на живо' с гласуване на публиката за победителите. Всички зрители, които гледат на живо финалния епизод на живо ще могат да гласуват и да изберат двойката победител (тези в залата и тези пред телевизорите вкъщи.
Ще има и гласуване от участниците, но не се знае дали то ще има значение при определянето на двойката победител.

На финала ще са две двойки! Едната ще спечели.
Наградите:
Околосветското пътешествие/меден месец на стойност от 50 000 лв.
или
10 000 лв. - парична награда

Накрая може и да няма спечелили, ако и двамата от двойката победител изберат парите. Ако това се случи пари  няма да бъдат дадени!
Ако единия от двойката предпочете парите пред екскурзията, той ще ги вземе, а другия няма да вземе нищо.
Ако и двамата предпочетат екскурзията значи романтиката е победила и имаме истински 'мачнати' победители.

Церемониите:
Участник ще си тръгва от шоуто само ако бъде изгонен единодушно, т.е. нито един не го подкрепи. Дори само един човек да те подкрепи оставаш в играта!
Спасението ще става символично със слагането на 'гривна на спасението'
Мъжете ще гонят жени и жените ще гонят мъже!

На всяка церемония ще си тръгват двама, за да има винаги нечетен брой хора и единия пол да е с един повече от другия.

Битките:
Ще има битки само за мъже и само за жени, като ще се редуват. Който спечели такава битка ще вземе гривната на спасението и с нея ще може да спаси своя партньор, като и даде гривната. Разбира се може да даде гривната и на друг участник, ако реши да играе стратегически.
Победителят в битката също така може да избере партньор за романтично приключение с много адреналин в специална среща извън вилата.
Ще има и битки за двойки. Като двойката победител ще се усамоти на място извън Вилата...

Това което участниците споделят с редакторите си остава тайна и не се разкрива през останалите (както правят много други).

Участниците няма да бъдат лишавани от нищо. Ще има ядене, пиене, супер комфорт и т.н. Няма да има наказания, бюджети, гладуване и т.н. и т.н.
Целият битовизъм е премахнат от монтажа, така че битовизми няма да гледаме. А само динамиката на взаимоотношенията им, игрите, срещите и съветите.

Няма да има и разказвач зад кадър, защото Мишето и Неделчо не го харесват (подкрепям).

УЧАСТНИЦИ

Симона (мацката)
https://www.instagram.com/simona_milovaa/
Елена (малката)
https://www.instagram.com/elena.petkovaa/
Ина (майката)
https://www.instagram.com/instain_1/

Арина (рускинята)
https://www.instagram.com/osssipova_a/
Теа (момата)
https://www.instagram.com/thea_de_angelis/
Николета (силна и независима)
https://www.instagram.com/nickolllettta_/

Стиляна (чувствителната)
https://www.instagram.com/stilqna.krusteva/
Йоан (ергенът)
https://www.instagram.com/yoanbekirski/
Симеон (богатия)
https://www.instagram.com/simeon_dimitroff/

Константин (артиста)
https://www.instagram.com/konstantinkovachev97/
Ивайло (стратега)
https://www.instagram.com/ivakad6/
Николай (директния)
https://www.instagram.com/markovski15/

Йордан (батката)
https://www.instagram.com/yordan_krachunov/
Георги (куката)
https://www.instagram.com/georgiangelov__/

Ирена (изкусителката)
https://www.instagram.com/renikalcheva/
Гош (Lover Boy / The Vibe)
https://www.instagram.com/goshdavibe/

ЗОДИИ

Коцето - водолей
Йордан - овен
Йоан - везни
Симона - дева
Ина - стрелец
Стиляна - стрелец
Николай - рак
Гош - рак
Николета - дева
Симеон - водолей
Ирена - лъв
Ивайло - риби
Елена - телец
Теа - скорпион
-
Арина - ???

Архив/Анкети

Скрит текст:

Архив/Теми

Тема 1
Тема 2
Тема 3
Тема 4
Тема 5

Връзки

Официален сайт

Ютюб

Фейсбук

Инстаграм

Тик Ток

Патреон

# 1
  • софия
Дяволче, благодаря за темата! Местя си мнението от старата, че не видях последния пост, преди да цъкна публикувай.
Пфууу, тръгнаха си моите покемончета. Стенещата Миртъл и Симо. Очаквано, но след тях шоуто ще спихне до зле режисиран индийски сериал. Да видим, кой ще изтегли късата клечка и коя двойка ще се разбие точно преди финала. Стиляна е ясно, че изхвърча, но много ми се ще леля Данка да загуби в играта. Самодоволната физиономия на Ина да се стопи и заедно със Стиляна да поемат към залеза.
 В крайна сметка от оставащите двойки нямам любимци.

# 2
  • София
Освен мен още двама са гласували в анкетата.
Тъй като току-що редактирах анкетата, нека двамата гласували да си проверят гласовете дали са им ОК, ако има нещо нередно, моля да гласуват отново.

# 3
Някой спомена взаимоотношенията между Теа и Симеон в последната тема, та ето и една „клюка” от мен (четете на своя глава):

Скрит текст:
Преди около 3 седмици видях Теа и Симеон в столично кино; бях доста изненадана. Не забелязах да се държат за ръка на излизане от салона, да се прегръщат/целуват, но определено между тях имаше някаква близост (не мога да преценя дали приятелска, дали друга). Та, някой може и да не е далеч от истината, че те ще се окажат единствената двойка от този фарс накрая…

# 4
За двойките, които са се формирали до момента ( като изключвам Стиляна, защото тя вече си би шута с този Йордан) за мен почти със сигурност Симона и Николай ще са на финал, ако не се провалят на някоя игра, защото до сега ми се струва, че не са много силни там ( то пък и едни игри нали ).
 Николета и Ивайло с много силни заявки и амбиции, парадиране колко истинска двойка са и колко много заслужават да спечелят.... много често нещата на такива хора не им се получават така, както очакват, защото прекалено много натискат, подценяват си и конкуренцията.
Гош и Елена според мен също имат шанс за финала основно, защото Гош е силно амбициран да спечели и може да го направи като посее някоя интрига в друга двойка и това да им дестабилизира отношенията. Елена се представя добре на игрите, но факта, че не следвала никой освен Николай в инста ( колкото и глупав показател да е) може да значи, че са отпаднали или е станала някоя шашма, а може и да не е така.
Йордан и Ина, ако стигнат до финал специално ще гласувам с наказателен вот за другата двойка финалисти.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:48 от BobbyDyl

# 5
Аз прочетох някъде коментар, че наскоро Елена е имала лайф с Ники, не знам дали само двамата, или и други хора са участвали. И Елена нещо го е закачала и му е казала "Хората в коментарите пишат, че много си отиваме, ти не мислиш ли така..." Нещо такова беше, но споделям по спомен.

# 6
Ще се радвам на Елена и Николай да им се получат нещата, ако със сегашните им половинки не проработи, защото те за мен много си подхождат и можеха да са една от малкото истински двойки в предаването.

# 7
  • София
Тъй като финалът е след близо месец и малко и ще имаме две двойки финалисти, то мисля си, че ще има да почакаме за следващата церемония. По мои сметки би трябвало да има само още две церемони и край, ще имаме финалния резултат. Нещо такова. Не съм мислил по-задълбочено.

Да, съгласен съм за Ники и Елена. Тук рядко грешим и пишат досте зрели и опитни хора, няма как всички да се лъжем. Явно има нещо между Ники и Елена, което ги прави един за друг. А дали наистина може да стане? Всичко е възможно в този свят. Естествено, че е възможно. И да не стане, все тая.

Аз бих се радвал ако сега след формата имаме истинска двойка от това шоу, но честно казано съм песимист след всичко изгледано дотук.
Симеон и Теа доколкото знам май са по-скоро секс партньори. Организират там някакви фетиш/бдсм партита, забавляват се. Не мисля, че са тръгнали да се женят. То лошо няма и в първото, всичко е ОК, когато не вредиш насила на някой човек и всичко е по взаимно съгласие и няма трети наранени лица.

Редактирах си малко мнението от снощи за епизода и тъй като не мога в темата, която е вече заключена си го пускам отново в скрит текст.
Скрит текст:
Наистина във фейсбук не се пише почти нищо за ДиК.
В инстаграм се пише доста повече, но не е нещо фрапантно. Нормален брой мнения към леко завишен.
Най-много се пише тук и в Ютюб под видеата. В Ютюб има близо 750 мнения за епизода от снощи. Прегледах коментарите, ами 90% плюят по Ина и Йордан. Изключително хейтени са в момента. Ако случайно това е едната двойка финалисти, то другата двойка още от сега да отварят шампанското, защото финалния вот ще е ясен като слънчев юлски ден.

За епизода снощи.
Неделчо/Мишо, какво стана с концепцията, епизоди стил Нетфликс? Те са по 60 мин.
А, 2.20 часа безумно разтягане на локуми и едни и същи разговори вече чувани многократно си е садизъм със зрителя. Особено и сега с предългите епизоди на ИВ и Островът от днес.

Ще започна с финалната постъпка на Ина. Доволен съм, че избра Ивайло, защото това е идеята на самото предаване, но не бях изненадан, защото е очевидно, че тя държи Ники в джоба си и той винаги би дал гривната си на нея, а не на Стиляна. Но все пак браво на Ина конкретно за жеста в този момент. Стана ясно на 100%, още като извика Симеон да го целуне... Нямаше съспенс. Поне за мен като зрител.
Симеон се опита да е над нещата, но се видя, че е подразнен и изненадан, очаквал е да му се върне жеста, но се наигра сам. Явно обаче той си иска Теа и няма търпение да се чуят. На Гош му стана обаче доста тъпо, вижте му опечалената физиономия. Май и за това бе толкова вял към Елена малко преди края на епизода и финалните надписи. На Бъдхед му взеха Бийвъса. 😁

За Ина не знам, не мога да съм категоричен за нея, защото има нещо добро в нея, но живота и е бил доста тежък и разочароващ и няма как да знам по чия вина... А понякога просто така се случва. И май си мечтае само и единствено за бившия си, а Йордан е инструмента с който да си го върне... Примерно?
Не ми харесва обаче когато пийне малко и стане надменно-агресивна. Това много я загрозява, а иначе е хубава жена.
Винаги съм писал относно тях двамата, че Йордан е глупака и лошото - две в едно. Той е най-жалкия мъж в това шоу и ми е изключително неприятно да му гледам празния овчи поглед във всеки един епизод. Срам за мъжете си, Данчо. Сори, но не сори! И да, много грозно се държиш със Стиляна. Накара я да се влюби в теб, ама после никакви обещания не съм давал. Ти чуваш ли се изобщо?! Не приказките са важни, а действията момко.
Браво на Ники, че защити Стиляна с което отново бе наказан с една съспенс сценка с гривната от ледената кралица Симона (но пък беше готино и секси, уау Симона колко шармантна жена е), добра сцена се получи между тях и на Ивка и хареса.
Николета твърде агресивно влезе на Стиляна. То е ясно, че Николета, Симона и Ина са си тройка и се държат една-друга, така че кои са тези всички жени в къщата? Елена просто се бе свила и не иска да се кара с никого, кима си там, малка е за да влиза в конфликти. А и тя сега си мисли за Гош. Така че двоен аршин от жените вътре, виждали сме го много пъти по риалити формати. Ивка бе на страната на Стиляна. Елена по-скоро неутрална. Само Николета се чуваше и после Симона. Ина е ясна. Не е меродавно това мнение за мен.
Стиляна е малка още и емоционално незряла, а там и си пийва повече както разбрахме, а това допълнително размътва съзнанието. Огромните минуси тук са към далеч по-зрелите мъже (Йордан и Йоан с еротичната сцена), които се възползват от такава жена. Йоан разбра грешката си според мен и искрено се извини, но Данчо е неспасяем и ще си пати много, но да се оправя, не ме интересува и дано никога повече не го гледам в риалити формат.

Според мен Стиляна ще е следващата напуснала жена, това мисля е ясно на всички. И по-добре, да се маха от този змиярник вътре. А коя ще е другата жена, ще зависи вече от играта. Останаха само 'мачнати' двойки и никоя повече няма да прояви милост или великодушие. Не останаха други ходове, освен сигурния ти партньор.

Абе я изгледайте финала още веднъж. Ивайло много суховато се израдва, че остава... Или е знаел и е бил сигурен или май му се искаше да си тръгва. Това малко като закачка го пиша естествено. Не знам, човека като цяло си е по 'чил' Не случайно с Ники са си близки.

Към напусналите:
Симеон - много забавен, един от главните герои този сезон, със сигурност ще се запомни и ще остане във фолклора.
Йоан - той е другия такъв герой. Реално след години, ще се помнят именно те двамата + внимание: Стиляна от жените!
Т.е. това са трите образа, които биха могли да 'монетизират' участието си.

Йоан дано наистина това предаване му е помогнало да се промени като човек, както твърди, защото някои негови постъпки бяха много лоши, а и онова признание което направи също му го броим. Желая му да намери любовта на живота си.

Гош има потенциала за нов главен герой, но не остана време, а и ще играе насигурно и концентриран да не се издъни с Елена.

# 8
Прекрасна тема, честито!

Гласувах по съвест.

От 2 септември няма контент в пейтриън, искам си 49% от абонамента обратно Imp

# 9
Ще ви изчета после, но първо да се запиша.
Фаворитите ми са Трио С.И.Н.
Двойката, която трябва да спечели, е Симона и Николай обезателно. Всяка друга би било подигравка.
Абсолютно съм на страната на Стиляна, никоя от грешките ѝ не оправдава поведението на другите двама. Не знаех, че триъгълник може да има два тъпи ъгъла, но ето, че оборват законите на геометрията.
Йоан го изпращам с положителни чувства, много ме забавляваше, защото не го приемам на сериозно.
И Ивка е супер водещ. Има си своите недостатъци, но се надявам да ги коригира в последствие (листчЕ и някои прекалено вулгарни сравнения по-назад в епизодите).

# 10
  • Варна
Силно се надявам Ники да няма общо с Елена.

# 11
Николета която първите дни беше големия стратег и не я бъркало за другите - ревна как ще си ходят хора които са тук за любовта...Хора когато влизате в предаване моля Ви придържаите се към един образ ако ще играете игра или ако ще бъдете "себе си" бъдете през цялото време..

# 12
Добавям: и по възможност не се гримирайте, докато сте пияни.

# 13
  • софия
Платеното съдържание май е в епизодите вече...Joy Хареса ми епизода, макар и малко дълъг. Grinning

Гласувах за Симона и Николай. Повече за Николай. Grinning Харесвам си го - барабар с шапката на патладжани. И чувството му за хумор.

За Стиляна в триъгълника.
 Съгласна съм, че е тъпоъгълен. На Йордан погледа ме все един такъв празен - с Ина или със Стиляна , все еднакъв ми се вижда Trollface

Изгуби се на Ина жеста с гривната, не можа да ми разтопи сърцето.
Радвам си, че Ивайло остана. Очаквано.

Симето ми е любимец, но само  Тейчето е "неговия човек" и го чака отвън.

Гош без Симето подозирам ще стане раздразнителен.  Очаквам изцепки.

Доходи ми се в Италия.

Ивка все повече ми допада.

# 14
За съжаление Стиляна, който и да беше избрала /Йордан-Йоан/ преди играта с близалките, все щеше да е на загуба следващия път, когато мъжете раздават гривни. Сега избра Йордан и е ясно, че другият път той няма да ѝ даде гривна, но ако беше избрала Йоан... той милия вечно е последен от мъжете и щеше да си загуби гривната и нямаше да има какво да даде Grinning

Всъщност исках друго да кажа - някои хора не ми се коментират. Под нивото ми са!

Общи условия

Активация на акаунт