Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за новата тема! Любими герои от мъжете са ми Ники и Гош, а от жените - Елена и Стиляна. На финала бих гласувала за двойката на Гош и Елена, а на следващата церемония мисля, че ще си тръгнат Ина и Стиляна, защото е твърде вероятно Йордан да остане последен на следващата мъжка игра. Както се видя досега, останалите трима са в по-добра физическа форма, а и също така, той не блести с остър ум и интелект, в случай, че играта е по-интелектуална.

# 16
Благодаря за темата 🌺
Кофти женички останаха.
Груба и безскрупулна Ина.
Леля Симона.
Мутро Николета.
Безхарактерна Елена.
Нестабилна Стиляна.

# 17
Ленчето не е ли малка за Ники. Колко им е разликата? Аз Елена не я харесвам от началото и не я искам за Ники.

А Ивка наистина ли ви допада като водеща?

# 18
Стокхолмски синдром е положението с Ивка. Или я харесваме, или няма какво да правим, освен да си я гледаме и да свикваме Joy

# 19
Елена е на 19, Николай е на 25/26.
На мен Ивка ми допада като водеща, но аз не знам много за нея извън ДиК, освен, че често говори за с*кс.
Не разбирам защо не си е коригирала пластичната операция на гърдите, след като резултата не е особено добър и гърдите й стоят неестествено спрямо тялото и според мен не й помага за визията, Между другото от участничките Ина, Симона, май и Николета са с импланти също. #приоритети

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 03:10 от BobbyDyl

# 20
На мен всички ми се струват морално пропаднали.
Елена ми беше приятна, ама последно време ми се струва озлобена и неестествена, но то в такъв змиярник как да не се защитаваш (като се затваряш в себе си).
Ники също много ми падна в очите. Например, като искаше всички да се шегуват с Йоан. Това просто е много излишно. И "любовта" му към Симона е толкова фалшива. Можеше да подходи към Елена, да рискува (според мен си отиват).

Хората в това предаване не показват силен характер. *Налагането и мутреенето не са силен характер .

Йоан беше много прав в своите финални коментари, но не мога да излича от спомените си,че той самият беше големият стратег, готов на какво ли не, за да остане, та просто тези излияния не бяха толкова въздействащи (макар и правилни).

За Ина , Николета и подобните е ясно,че са тотал щета. Стиляна вЕрно ще излезе някак си най-чиста, макар и тя самата да има много недостатъци.

Надявам се Ина да изхвръкне заедно с нея,ама надали.

# 21
Ина е с имплантанти,  помня грозни белези, които се виждаха в първите епизоди.
Елена и Стиляна изглежда, че са без имплантанти и екстеншъни,  те са ми и най-симпатични на външен вид. С уговорката, че Стиляна трябва да поработи над грима си.

# 22
Да, с импланти са и тpите. В защита на Ивка ще кажа, че гърдите се променят с времето и не е много добре да се оперира толкова скоро. Иначе проблемът е по-скоро в дрехите, не са подходящи.

# 23
Ленчето не е ли малка за Ники. Колко им е разликата? Аз Елена не я харесвам от началото и не я искам за Ники.

А Ивка наистина ли ви допада като водеща?
6 години, не е нещо невиждано макар че за мен, година по-малък от Ники, 2005-ти набор са по-детски.

# 24
Ми то не е нещо невиждано, ама изглеждат някак в различен етап. Елена наистина дава вайб 😀 на много малка и неадекватна (сори). И то е нормално - има разлика между това да си ученичка и това да работил, да си имаш твой бизнес и т.н. Просто е съвсем различен житейски опит, дори и само 3 години ги разделят календарно.

На мен Ивка не ми харесва как води. Въобще не ме и интересуват гърдите й. Те са си нейна работа.

# 25
И мен не ме интерсува толкова, но като трябва да ги гледам толкова редовно ми прави впечатление.

# 26
  • Варна
И какво като ги гледаш?
Ти виж твоите да са добре 🤣

Ивка няма да се промени и няма да си ги смени или поне не скоро .

# 27
Ивка ме кефи! Не се фокусирам върху гърдите или стайлинга й, защото не ме интересува!
Харесва ми, че не следва статуквото като водеща, а е по-разкрепостена! Смятам, че има нужда и от такива хора! Не може всички да сме “примерни”, а и не е нужно!

# 28
И какво като ги гледаш?
Ти виж твоите да са добре 🤣

Ивка няма да се промени и няма да си ги смени или поне не скоро .
Ок

# 29
То не е до примерни, а до глупави. Не й върви гладко мисълта и не говори правилно, трудно й се разбира. Ръси бисери на поразия в стил Арина / Ирина, както там се казваха жените от харема на Симеон.
Позволява си да дава съвети от позицията на мъдрите й 24 години и собствен опит на жена, която заявява открито, че е полигамна и че няма успешни връзки. То има някаква причина изискването за водещ на Ергена а е мъж, който е известен с това, че има успешно семейство, нале.
Съответно седи много криндж в тия духовните игри, защото си личи, че тя такава работа със себе си не е свършила и че всъщност грам не я интересуват тия неща. Но пък се подсмихва и дава акъли с мазен поглед ала Бай Милко, га приканва пиленцета, все едно много ги разбира нещата.
Мен гърдите й наистина не ме интересуват. Тя си знае, че не са добре направени. Може да чака, за да си ги оправи, може да не иска да се поддава на публичния натиск или да я е страх да се оперира отново. Нейна си работа. Но като цяло няма нного естетика и хармония във външния й вид.

Общи условия

Активация на акаунт