Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 823
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
И любимо ми е саморекламата им. Николета стои и обяснява - ама вие знаете ли какво добро сърце имам, каква душа нося, каква съм искрена. Гош обясняваше как супер много израснал и се развил по време на участието си - колко е бил вътре 2 седмици? Голяма трасформация, абсолютен катарзис.

# 736
  • София
То и Йордан в последния епизод се изцепи: "Аз тук израснах". За 3 седмици в къщата и вече друг човек, уроци получил, съзрял...Joy
Нелепи са тези хора.
Николета вече не знам как да я коментирам - непривлекателна от мъжка гледна точка и добутала почти до края с кроежи и интриги. Никой от мъжете не я харесва, включително Ивайло, който в нито един момент не успя да го прикрие.

Аз съм за Симона и Ники, дотук са най-прилични и както казва Дяволо, най-добре се продават като двойка. Иначе е ясно, че "Вънка кво ше стане никой не знае", както всички все повтарят. Laughing

# 737
Мъж каже ли да не бързаме, времето ще покаже, както при Иво " навън ши си покажи" ясна е работата, няма интерес, но пък с коя друга да се беше хванал, трябваше да си излиза, ако не беше влязал в филма на чикалета, че все пак някой я харесва там.

# 738
Николета според мен чисто като личност няма капацитета да схване грешките си, вижте, че при първите леки критики тук (бледнеят пред сегашните), тя беше обидила форума.

А Гош го изигра точно като в Нетфликс реалити, там са същите - влизат големи плейбои и излизат способни да се отдадат на една жена за цял живот.

# 739
  • София
==> ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА <==

Приготвил съм ви интересни анкети. 😋

Общи условия

Активация на акаунт