Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 906
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Леле каква промяна при Йордан!!!! Всичкия му чар е изчезнал барабар с нея. Един такъв умит и скучен  е станал като типаж. Преди даже ме кефеше на външен вид, сега нито физически, нито като поведение.

# 721
Брада расте за 1 седмица. Това да му е проблемът.
Неделчо продължава да прави монтажа на епизодите. Според мен ще се включи за подкастите с финалистите, на последните не мисля, че беше необходимо присъстието му - астроложката, Стиляна, Елена...
Ако говориш за Елена от "Ергенът", тя май е в екипа на "Къщата на инфлуенсърите" 3

# 722
Не, подкаста с Елена от ДиК имах предвид, че тя не беше от много интересните персонажи за повечето хора и затова нямаше голяма нужда Неделчо да участва.

# 723
Да, сори, разсейвам се, че гледам тв едновременно Grinning
Елена имаше много скучен подкаст, пълна скука. Абсолютно може да се пропусне. И тя като цяло ми е скучен персонаж.

# 724
  • Варна
Ина каза, че причината да се разделят е изневярата на мъжа й.

# 725
  • България
Йоан защо не ни изтанцува едно народно хоро във формата? Щеше да разчупи тягостните епизоди.
Иначе Инстаграмът му се развива добре. Прави рийлове с пилешко филе и с баба си.

# 726
И аз го видях това с пилешкото и баба му, сладко е.
Иначе аз си мислих, че Елена се гласи също за фитнес инфлуенсър, заради опита й със спорта, а и видях, че дружи с едно друго момиче, което се занимава с това. Но поне засега не се е активизирала.

# 727
На последния епизод Ина добре ,че си боядиса корените на косата ,че беше ужас и добре ,че и и сложиха екстейшъните и на нея ,да заприлича на дама вече .

# 728
Ох, изгледах и аз епизода. Много алкохол, много откровения.

Симона наистина печели симпатии с нейната самоувереност и самочувствие на хубава жена. Дава си сметка, че Ники не е за нея. Недорасъл и първичен, докато тя е рафинирана.

Пиянските откровения не тема секс – коя с коя щяла да си легне, какви играчки използвали – много приказват, ама искам да ги видя в действие и тогава ще ги призная Мишо и Неделчо.

Николета няма какво да я жалим. Направи си реклама и сега е въпрос на време в живота ѝ да се появи някой тарикат с амбиции да заживее в София, който хитро ще си мълчи по-време на тирадите ѝ, ще се възхищава на татуировките и миглите ѝ и никога няма да пали първо цигарата на приятелката ѝ, а на нея само да подава запалката.

Йордан за пореден път се държа слабоумно – тръгнал да злослови по адрес на бившия на Ина. Това са си техни отношения и не му е работа да коментира събития в нейния живот. Ина все още е прекалено млада за емоционалния товар, който носи. Права е да иска да си даде време.

# 729
  • София
Спомням си, че Ина си беше признала, че се е държала много лошо с бившия си, сега излезе и това с изневярата. И двете страни явно имат вина, както е почти винаги впрочем. Йордан няма никакъв шанс за мен, тя си иска бившия или нещо съвсем ново. Ина го е разбрала и преценила много добре Йордан и че е въздух под налягане и нагаждач, така че с него е само да добута до финала.

# 730
Ина трябва да черпи Николета, защото последната така успя да се изложи, че даже отвлече вниманието от скандално нелепите им отношения с Йордан.

# 731
  • София
Николета сега ако гледа сигурно много се ядосва на себе си.
Защото при нея виждам една болна амбиция да спечели или поне да е на финал. Тя беше една от първите, които играехе стратегически с коалицията с обвързания Георги, а и в началото нямаше 'мач' защото никой от мъжете не я искаше.
Но се разбра, че социално е добра, т.е. с нея може да се говори на всякакви теми и така малко по малко изплува и се хвана вече с Ивайло, който пък се ужаси от пиянството на Стиляна и търсеше сигурен и безопасен пристан. Сигурно не е очаквал, че Николета така ще хлътне по него, а си е мислел, че само с приказки и лоша актьорска игра ще заблудят хората.
Ниолета обаче предобри и така. Отиде в другата крайност и отблъсна не малко симпатизанти.
Но за мен все още са леки фаворити пред Ина и Данчо, защото последните са просто нелепи, то има ли смисъл дори да се пише за тях и колко много не си отиват и как нямат никакъв шанс?

Иначе за мен Николета и Йордан са 'за' връзка, а Ивайло и Ина не.

При Симона и Ники и двамата са против или осъзнават, че няма шанс, т.е. на хартия това би трябвало да е най-фалшивата двойка, но пък те двамата стоят най-добре на екран, най-добре могат да минат за илюзията двойка и за победители в подобен формат и са най-харесвани цялостно. Ето защо са фаворити.

# 732
На мен в Ники и Симона ми харесва, че винаги казват истината, имат трезва преценка и не се страхуват да се конфронтират. На фона на това, че няма истински двойки, не ги преценявам по този критерий.
За останалите все се чудя толкова ли нямат реална представа как изглеждат отстрани, или брутално подценяват интелекта на зрителите. Всички високопарни речи на Николета са толкова лицемерни...На мен ми се струва, че не е толкова трудно всеки да изиграе любов по-добре от тях.

# 733
  • София
Да, лоши актьори са повечето, по-добрите си заминаха вече, хаха.
И да, точно Симона и Ники най-добре 'продават' двойката си ако мога така да се изразя. Ако това е сериал, те стоят най-убедително.
Другите по една или друга причина (описани от мен и от много от нас тук) изглеждат нелепо.

# 734
Николета сега ако гледа сигурно много се ядосва на себе си.
Защото при нея виждам една болна амбиция да спечели или поне да е на финал.
Тя май просто иска околосветското пътешествие, сега й е паднало  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт