Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 826
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Не бях отваряла сайта. Много ме кефи:
ГЕОРГИ АНГЕЛОВ
29, София
Здравейте, казвам се Георги Ангелов и съм на 30 г.

# 706
  • София
Тя според мен умишлено саботира отношенията, защото усеща, че не е желана и ще бъде изоставена. Иска да си тръгне първа, за да си съхрани достойнството, да излезе все едно тя е в позицията на властта и да не губи доминантната си позиция. Но не беше това начинът, нямаше нужда да се опитва да принизи другия човек и да умаловажи качествата и постиженията му.
Интересен прочит, сега като се замисля, звучи напълно логично.

# 707
Мисля, че Йордан е на 26г.
На 25 г. е. Зодия овен. Като са започнали снимките  малко преди това е станал на 25.

# 708
Като чух бройката на Николай и това че за него най важното в е дното момиче е външния вид тотално ми падна в очите

# 709
Ники ми бие на гей. Спал с 30+жени, най-дългата му връзка била 2 месеца. На влизане каза, че искал традиционно семейство. Сякаш се опитва да убеди себе си, че харесва жени.

# 710
Малко странно, но много ме дразни начинът, по който Николета произнася "к"..., като цяло ме напряга да слушам гласа ѝ.

# 711
Моята теория защо съжалява Ина в последната сцена е, че и с мъжа си се е държала студено и не му е давала да я пипне. А той хич не е бил лош човек, но накрая му е писнало тихо да си страда и е си е намерил другаде да пипа.
И от какво си вадим тези изводи, нищо не знаем за мъжа й досега.
Плюс това тя каза, че 8 пъти е пробвала шибари, то това се практикува от неслучайни хора, има си клуб за тези неща в софето и това си е един кръг от хора, та нз как точно не е давала да я пипнат, доста са я пипали ми се струва..
Но това не означава, че е лош човек, просто сама си е избрала и музиката, и текстовете, и средата..

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 18:25 от passionbiojuniper

# 712
  • София
Моята теория защо съжалява Ина в последната сцена е, че и с мъжа си се е държала студено и не му е давала да я пипне. А той хич не е бил лош човек, но накрая му е писнало тихо да си страда и е си е намерил другаде да пипа.

Ами на база разговора й с Йордан. Той се опита всячески да изкара бившия й ужасен човек, понеже ги е зарязал, и й е изневерил, и т.н. А тя повтаряше, че бившия е прекрасен човек, а тя е лош човек и се е държала зле с него.

И ако допуснем, че се държи с всички мъже, както се държи с Йордан, даже ми се струва много логично.

Разбира се, че може да има и десетки други възможни обяснения.

# 713

Ами на база разговора й с Йордан. Той се опита всячески да изкара бившия й ужасен човек, понеже ги е зарязал, и й е изневерил, и т.н. А тя повтаряше, че бившия е прекрасен човек, а тя е лош човек и се е държала зле с него.

И ако допуснем, че се държи с всички мъже, както се държи с Йордан, даже ми се струва много логично.

Добре, не споря, но първо това е само едната страна в семейството на Ина и второ, тя  беше в криза, каквото и да каже е безпредметно в онзи момент, просто я болеше и се срина

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 18:57 от passionbiojuniper

# 714
  • София
Да, и на мен ми мина през ум.

От една страна, като подпийне човек и му паднат задръжките, е склонен повече неща да си каже. Но от друга - когато е слаб по този начин, може да се самообвини за всичко, без да е вярно.

Аз ѝ симпатизирам като цяло.

# 715
Не знам дали мина незабелязано, ама не беше ли много долно Ина да пита как Стилияна е искала секс от Йордан. И след краткия му отговор да настоява пак и да кажел с подробности...Сякаш му беше малко унижението на момичето. Ина си беше много права за себе си, аз не я смятам за добър човек.

Накрая дори се оказа, че тя не му е казала директно, а някой му е казал и тя през смях го е  потвърдила, ане че отишла и директно му го е казала...тоест изобщо не е това, което той каза първоначалото . И за мен беше много грозно да се обсъжда човек, който дори не е там. Йордан е много подъл, а Ина не приема конкуренция.

# 716
Всички бяха се напили и стана грозно. Даже и Ивайло за първи път му личеше. М/д по ми харесваше с брада Sad Аз все още си мисля, че с Николета са най-искрените на тази етап. Но за съжаление тя гледа много едностранно на нещата. Той се опитва да й обясни как усеща той ситуацията и как го кара тя да се чувства с тези така чести изблици, но тя изобщо не се поспира да се замисли. От друга страна, и той е инат и макар да знае, че нещо ще я извади от равновесие, нарочно го прави, може би за да й даде урок. И така си правят напук. Но пък точно затова си мисля, че всъщност и двамата имат някакви симпатии един към друг и може би е имало момент, в който сериозно са вярвали, че могат да им се получат нещата. За нея съм убедена. Но наистина мисля, че и той го е мислил така и е имал надежда, защото снощи за първи път се поотпусна и показа разочарование и тъга, понеже вече май му е станало ясно, че няма да се получи. И със Стиляна, когато осъзна, че тя не е точното момиче за него, пак така се натъжи и изглеждаше истинско.
Симона ми се струва, че просто има огромно его и затова, когато започнаха да я слагат в един кюп с Николай, че и тя прави интриги, се впрегна толкова. Все едно как ще ми говорят те на мен така... А иначе на шезлонгите каза на Николета, че на него няма проблем да търси сметка. Общо взето, при други обстоятелства, ако не бяха намесили и лично самата Симона, тя пак щеше да нахока публично или насаме Николай, че заради него ще търпи негативи и тя и дотам. Но сега като й вдигна мерника Йордан и на нея, и е кръвно обидена. Въпреки че той наистина беше малко груб като се обърна към тяхната двойка на церемонията. Но пък, като че ли и не беше далеч от истината за някои неща.
Аз обаче повече от това дали са реални тези т. нар. 30 бройки на Николай се чудя нещо друго. Дали той беше искрен като каза на Йордан в началото на епизода, че според него Йордан е много добър и може много да даде на някое момиче и ще бъде добър баща и тн. Даже май бегло сравни отношението (на Ина) към Йордан с това към себе си (от Симона).
Също ми стана интересно дали Николай наистина е направил тази физиономия, която дадоха от сихрон конкретно на коментара на Симона за над 30, или там е било за нещо съвсем друго, а те просто са го изпляскали при монтажа след това й откровение.
Ина какво се опитва да си докаже, унижавайки Стиляна...

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 20:04 от Geri2000

# 717
  • София
Неделчо приключи ли с формата? Махнали са Ния от подкаста, ама вече и него го няма там. Тоя Мишо сам ще си остане накрая, добре че заради него не си развалиха отношенията Неделчо и Туджаров.

# 718
Неделчо продължава да прави монтажа на епизодите. Според мен ще се включи за подкастите с финалистите, на последните не мисля, че беше необходимо присъстието му - астроложката, Стиляна, Елена...

# 719

И в други епизоди Ина е казвала, че бившия ѝ се е държал много добре, но тя се държала истерично и кофти с него  и съжалява.

Общи условия

Активация на акаунт