Дали ми изневерява?

• 6 708
  • 209
  •   1
Отговори
Здравейте,
От доста време следя жена си на 30г и си мисля , че ми изневерява. Постоянно е на телефона си , взема го у банята като се къпе дори. Аз нямам достъп до пароли и не мога да виждам с кого си пише. Постоянно е във вибер през 5 -10м и като в питам както прави там казва : Каквото си искам!
Секса е мираж , преди го правехме 3-4 пъти в месеца , а сега не сме от 2 месеца.
Другото което е , че никога не закъснява от работа винаги се прибира навреме , но аз си мисля , че просто излиза по-рано от работа ( работи в община) не знам кога успява да ми изневери.
Според вас изневерява ли ми ?
Като я питам се кълне в детето , че не е докосвала др мъж освен мен нз какво да си мисля ??

# 1
Много са фактите, които си изброил, колега. По-скоро се опитай да я хванеш в крачка, ако това е възможно. Ако наистина ти изневерява, просто в зарязвай и това е.

# 2
  • София
Не може ли да си пише с приятелка? И с мъж, който я следи в колко си тръгва от работа и държи да се прибере веднага, със сигурност има нужда от отдушник и бягство. Като те чета се чудя как изобщо издържа да стои при такъв човек и защо.

# 3
Здравейте,
От доста време следя жена си на 30г и си мисля , че ми изневерява. Постоянно е на телефона си , взема го у банята като се къпе дори. Аз нямам достъп до пароли и не мога да виждам с кого си пише. Постоянно е във вибер през 5 -10м и като в питам както прави там казва : Каквото си искам!
Секса е мираж , преди го правехме 3-4 пъти в месеца , а сега не сме от 2 месеца.
Другото което е , че никога не закъснява от работа винаги се прибира навреме , но аз си мисля , че просто излиза по-рано от работа ( работи в община) не знам кога успява да ми изневери.
Според вас изневерява ли ми ?
Като я питам се ]кълне в детето , че не е докосвала др мъж освен мен нз какво да си мисля ??

1. Такова дълго следене е патологично, изтощително, умопомрачаващо за всеки човешки индид, все едно за жена или мъж. (може и затова да е все на телефона, защото си неспасяем случай).

2. С твоето поведение очакваш и секс от една жена??
Сексът не идва като задължение, че сте в брак или/и от това, че имате дете.

3. Да доведеш един човек до това да се кълне в детето си, не си много наред.

Осмисли тези неща, ако можеш. Разговаряй с нея - какво й тежи, какво се е променило В ТЕБ, за да не иска секс, как може да разрешите онова, което не върви в брака ви.
Ако ти каже, че всичко е наред, значи нищо не е наред. И си я оплескал, ама много.. Ама много.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 10:36 от Valerie R

# 4
  • София
Kenan94,
предполагам че на този етап жена ти не ти изневерява. Има много други причини да не иска да прави секс с теб, което реално ти е проблема на тебе. Сякаш проблема ти е , не толкова, че може би ти изневеряава, а колкото че обръща прекаленно много внимание на телефона си и прекаленно малко внимание на теб.

Сексът не идва като задължение, че сте е в брак или/и от това, че имате дете.
Значи хем не е задължение, хем без него брак няма ?

# 5
Един мъж, за да започне да има съмнения, че жена му изневерява, обикновено е провокиран от нещо в нейното поведение. Подобни съмнения не се появяват без причина – дребни промени в отношението, дистанция, странни оправдания или избягване на теми могат да са сигнал. Ако една жена започне да крие телефона си от половинката, това определено поражда въпроси. Защо би го направила, ако няма какво да крие? Ако всичко е наред, защо просто да не сподели с кого общува? Разбира се, човек има право на лично пространство, но в една връзка, основана на доверие, този аргумент не би трябвало да създава напрежение. Фрази като „каквото си искам правя там“ само засилват съмненията – това са думи на човек, който явно не желае да бъде открит и честен.

Ако към това добавим и промените в сексуалните отношения – липсата на интимност, честите оправдания („боли ме глава“, „уморена съм“) – съмненията стават още по-сериозни. Сексът е важна част от всяка връзка и ако той се случва все по-рядко, това често означава, че емоционалната или физическата близост е изместена другаде. А когато тя се кълне, че не е докосвала друг мъж „все още“, това звучи по-скоро като защитна реакция, отколкото като уверение в лоялността ѝ.

Какво можеш да направиш? Най-добрият подход е разговор. Спокоен, откровен, без обвинения. Започни с това да споделиш как се чувстваш – несигурност, тревожност, липса на свързаност. Не изричай директно съмнения за изневяра, защото това може да провокира защитна реакция. Опитай се да разбереш как тя вижда връзката ви, дали чувства, че има проблем, и дали заедно можете да намерите решение.

Но ако тя започне да увърта, да настоява, че „всичко е наред“, без да дава конкретни отговори или да показва желание за откровеност, това е сигнал. Един от най-важните елементи във всяка връзка е взаимното доверие. Ако усещаш, че не можеш да разчиташ на нейната честност, може би е време да преосмислиш бъдещето на тази връзка.

# 6
Kenan94,
предполагам че на този етап жена ти не ти изневерява. Има много други причини да не иска да прави секс с теб, което реално ти е проблема на тебе. Сякаш проблема ти е , не толкова, че може би ти изневеряава, а колкото че обръща прекаленно много внимание на телефона си и прекаленно малко внимание на теб.

Сексът не идва като задължение, че сте е в брак или/и от това, че имате дете.
Значи хем не е задължение, хем без него брак няма ?

Не съм казала секс=брак. Той казва "следя жена ми", от което излиза логично, че са в брак. Дори да не са, а да живеят като партньори, имат и дете, излиза, че е постоянно съжителство.
Е, и това не означава= задължителен секс. По закон.

Хубаво би било, би трябвало партньорите да изживяват връзката си в хармоничен секс, ама тук го няма, факт.

# 7
Поведението на жена ти не е нормално, каквото и да се опитват да ти казват тук. Ако беше приятелка или нещо друго невинно нямаше да крие така. Също показва голямо неуважение щом си позволява да го прави в твое присъствие. Какво се кълне няма абсолютно никакво значение, със сигурност има друг мъж, вече дали е имало туй в онуй не може да се каже, но е въпрос на време.

# 8
Това си е навлизане в личното пространство това желание да знаеш пароли и пр. Аз никъде кой знае къде не пиша, ама ще ми е страшно неприятно, ако се чувствам следена, че пиша в бг-мама или Вайбър. Жена ти не се крие, пред теб си ползва телефона, и ако я питаш през 5-10 минути какво прави на телефона си, е нормално да се дразни и да ти отговаря, че прави каквото си иска, ако не ти изневерява. Ако правеше нещо съмнително, при такъв въпрос щеше да остави телефона с вид, че не е нищо важно и да се опита да ти отвлече вниманието с нещо друго, нямаше да си продължава да си пише.

# 9
  • Далечният изток
Следиш жена си или просто наблюдаваш и виждаш тези неща с телефона? Да ѝ искаш/имаш паролите и да ѝ ровиш в телефона е много гнусно. Не се унижавай да го правиш. И аз мисля, че щом пише нещо в твое присъствие, няма да е нещо много тайно. Ако беше любовник, щеше така да се скрие, че ти въобще няма да усетиш. Ако е умна де.
И аз съм по цяла вечер на телефона. Пиша в бг мама и чета. От време на време също пиша по приложенията. От никого не се крия.
Ти откъде знаеш, че пише точно във Вайбър? Може и тя да пише в бг мама.
А секс защо не иска, какво ти казва?

# 10
Ако 1 жена се заклее в единственото си дете , че не е спала с друг , може ли да лъже според вас?

# 11
Според мен този пост е написан от жена, която много активно писа в една друга тема, хареса ѝ вниманието, което там получи и сега пуска друга тема, този път като мъж за да може отново да си изкаже тезата и личния опит и да докаже, че реакциите са различни според това дали мъж или жена поставя въпроса.
Ако греша моля за извинение.
Кенане, батко, за мъж на 30 години бих ти предложил следното. За..брави тия следенета и мишкарски работи. На 30 години имате цялото време на света, хвани я жена си през кръста, притисни я до себе си и и припомни защо се е омъжила за теб. Излезте от тая цялата въртележка на битовизмите, направи нещо за нея. Всъщност не разбрах искаш да си запазиш връзката и брака или просто искаш да знаеш дали ти изневерява? Ако е второто точно така ще разбереш: със следене, питане и притискане. И да е нямало накрая ще има и ще разбереш. Щото това ти е важното или?!

Дописвам за клетвата: да се кълнете в децата си и да се притискате до такава степен е откачено. Не съм докосвала друг мъж през връзката ми с мъжа ми, но никога няма да му се кълна в каквото и да било, особено пък в детето ни.

# 12
  • Далечният изток
Заклее?
Казва се "закълне"...

Стига си я тормозил да ти се кълне.

# 13
  • София
Какво значи "заклее"?

# 14

Неправилно спрежение на глагола в сегашно време  😂
Вероятно от спомените за соца, когато войниците в деня на клетвата са целували знамето със "Заклех се!"

Общи условия

Активация на акаунт