Толкова съм нещастна и се чувствам като нищожество, че трябваше да напиша и моята история тук. Партньора ми което сме от 7 години заедно иска да се разделим. От 2 години откакто синът ни се роди и откакто той има нова работа много се промени. Не ми обръща внимание, не ми показва никакви чувства като се прибере от работа само иска да спи, а пък за приятелите му винаги намира време не иска с нас да прекарва време не му прави кеф с мен нещо да направи, не си говорим много. В началото беше добре, но от 2 години незнам какво му стана питам го дали има друга жена в главата му той отказва. Казва че проблема е в мен искал свобода аз съм му правил голям стрес. Миналата седмица ходи с неговият Team на почивка за 2 нощувки в една къща с други жени и мъже на хижа и ни се обади максимум 2 пъти. А пък от 7 години с мен не е правил таково нещо. Той е немец. В момента съм в майчинство не получавам никакви пари и не мога да платя сама квартирата казах му че ако не се справя тук в Германия ще се връщам в България и това отказва незнам вече какво да правя обичам го и не мога да възприема положението преди беше толкова мил към мен а сега гледа ме без чувство не мога да разбера изведнъж какво му стана казва че съм направила голям проблем за тези 2 дена а тук е било нормално 😢