Това, което твърдо не вярвам, е че са казали "детето не е готово, защото много плаче". Абсурд е да е намерила място и да се е отказала. По-постепенно и бавно свикване с градината от там не мога да си представя. Предвижда се поне месец родителят да е на разположение и се започва с по 1 ч дневно в присъствие на родителя. След това детето остава само, но майката е в съседната стая и така. Всичките ми 4 внучета /2 са в Австрия, по същата система/ свикнаха с яслите много по-лесно от майките им в БГ навремето. Има и "дневни майки" - които гледат до 5 деца в дома си /лицензирани, като общината поема значителна част от таксата в зависимост от работните часове на майката/.
Като добавим възможността да работиш на намален брой часове /което за козметичка пък съвсем не е невъзможно/ и баща, на когото ще му се наложи да се включи с водене/вземане/ работа от вкъщи...
Бащата не ги е зарязал, просто е казал, че му е писнало от мрънкане. Може и да ги зареже, де. Но начинът е майката да си поеме живота в ръцете. А не да разчита на семейството си в БГ.
Какво ви куца не мога да разбера трябва да ви разкажа тук за целият си живот ли какво сме направили за 7 години до сега беше
Всичко ок между нас сега изведнъж не ме иска вече и аз мисля че е заради друга жена а за яслата защо да ви лъжа моето дете си е малко по срамежлив и не си играе с други деца и ми каза да го заведа на малки групи или в детски кафета за да свикне малко с други деца да си поиграе и аз в момента това се опитвам и мисля в август пак да го заведа в градината. Аз просто исках да видя дали аз неправилно мисля защото уикенда прекара на хижа с други жена и на нас никакво внимание не ни обърна и той ме обвинява че съм мърморила постоянно и че искал свобода.