Дали ми изневерява?

• 6 714
  • 209
  •   1
Отговори
# 30
  • София
... любовника я е накарал за да може вие се сещате защо ще го иска 1 мъж.

Не, не се сещам защо любовникът точно ще иска любовницата му да си слага спирала.
Спиралата е с цел предпазване от бременност, но не от болести и инфекции. Ти на 15 години ли си, че пишеш така завоалирано?
Или си толкова зает да я шпионираш, че не можеш да назоваваш нещата с точните им имена?

# 31
  • Далечният изток
Аха, някой трябва да я накара... Тя сама да се сети да си сложи - не...

# 32
Колко е голямо детето?
Защо не помислиш, че жената просто не иска да забременее, не иска второ дете? Особено ако ти не се включваш нещо да свършиш вкъщи и си оставил на нея сама да домакинства и сама да гледа дете, то напълно разбираемо.

На 4г е детето.
Тя ми е казвала , че не иска др дете , но ние правим секс вече стана колко години и то без презерватив.
Интересно ми е защо точно сега се сети за за спирала , дали не иска да задоволи любовника си ?

# 33
... любовника я е накарал за да може вие се сещате защо ще го иска 1 мъж.

Не, не се сещам защо любовникът точно ще иска любовницата му да си слага спирала.
Спиралата е с цел предпазване от бременност, но не от болести и инфекции. Ти на 15 години ли си, че пишеш така завоалирано?
Или си толкова зает да я шпионираш, че не можеш да назоваваш нещата с точните им имена?

Може би е на 15.
Интересува се от спирали.

# 34
  • Далечният изток
Да, точно така. Иска да задоволява любовника си и е взела мерки да не забременее от него. И от теб впрочем.
Това ми се дава на боб и едни карти хвърлих.

# 35
Работи в общината, детето на ясла ли ходи?
Слага си спирала сигурно, защото не иска повече да забременява. Дали от теб или от друг, не се знае. Не може да се фиксираш във всичко. Гледай картинката в цялостен план, то ще си покаже.
Защо не иска да правите секс? Питал ли си я?

# 36
Аз лично си мисля , че толкова е влюбена в любовника си , че си е сложила спирала за да получава пълен оргазъм като прави секс с нея.

# 37
  • Далечният изток
Ееее може да. Ако ти не я докарваш до оргазъм...

# 38
Аз лично си мисля , че толкова е влюбена в любовника си , че си е сложила спирала за да получава пълен оргазъм като прави секс с нея.

Малко момче си, личи ти.
Това разсъждение го показва много ясно.

Що не питаш каквото те интересува, вместо да се мъчиш?

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 12:41 от Valerie R

# 39
Само едно нещо не ми се връзва , ако го прави заради любовника защо ще ми споделя за тази спирала ?

# 40
  • Далечният изток
Тоест според теб спиралите се слагат, за получаване на оргазми.... Добре.

Оф да я заключват тази тема, че е голяма мъка.

# 41
  • София
Ох, бе дете, не те бива.

# 42
И аз, докато го разгадая това с пълния оргазъм....

Не тя, любовникът да получава "пълен оргазъм", да не го вади, преди да свърши.

# 43
Щото това ти е важното или?!

Естествено, че е важно.

# 44
Точно да не го вади любовника за да си прави кефа с нея , това е идеята на спиралата според мен.

Общи условия

Активация на акаунт