Дали ми изневерява?

• 6 720
  • 209
  •   1
Отговори
# 15
Stuck Out Tongue Winking EyeАми не не съм го писала аз .Но имам идея какво може да прави жената.Може би е една от многото редовно коментиращи емоционално интелигентно жени даващи съвети щом партньора ти изневерява връзваш го за леглото и го спукваш от секс .
Господине тук ще получите много добри съвети да знаете .Не само че ще получите съвети но и безплатен курс по български език,а твоето притеснение ще стане обект на подигравки .
Приятен ден ви желая господине .Индикациите за изневяра са на лице но ви препоръчвам да послушате съветите на жените тук.Те всички са ужасно много интелигенти ,умни и възпитани .
Щом имате детенце дано нещата да се подобрят.

# 16
  • София
Ако темата е истински, авторът направо реве да му изневери жена му.
Да не говорим за подбора на никнейм. Wink
Как ли пък някой ще ме следи!? И ще ми проверява телефона.
И аз съм постоянно с телефона и пиша във форума, а съм последния човек, който ще помисли за друг.
Иначе в общините трудно можеш да излезеш в работно време, защото се чекират с карти и ги следят, но пък мъже също работят там. Wink
Някой поиска ли от мен да се закълна в свое дете, не само секс, а и мен, и децата ми няма да види.

# 17
Ако темата е истински, авторът направо реве да му изневери жена му.
Да не говорим за подбора на никнейм. Wink
Как ли пък някой ще ме седи. И ще ми проверява телефона.
И аз съм постоянно с телефона и пиша във форума, а съм последния човек, който ще помисли за друг.
Иначе в общините трудно можеш да излезеш в работно време, защото се чекират с карти и ги следят, но пък мъже работят там. Wink
Някой поиска ли от мен да се закълна в свое дете, не само секс, а и мен, и децата ми няма да види.

Ай, ай.. Fever Ray ,
жената е с 1 дете, ти имаш 5, да са ти живи и здрави.
Ако си на мястото на тая жена (и добре е, че не си), ще ти иска 5 пъти да се кълнеш може би..
Дано да го проумее авторът, какво си написала, че вече я губи тази жена, дори и да няма друг мъж.

# 18
Не съм я карал да се кълне , тя сама го каза без да я карам.
Просто с това си оправдава действията , но нз колко е честна с мен...

# 19
Не се разбира много дали ти си тотален фрийк контрол и я следиш за всяко действие или тя наистина мишкува.
Може и да чати с момъци и да поддържа тръпката и самочувствието си с разни. Сега са се размахали из нета едни секс машини, дето виртуално са неудържими. На живо се съмнявам, но има и попадения вероятно.
АКо ви се е променила рязко динамиката на сексуалните отношения и тя ви избягва, най-вероятно насочва либидото в друга посока, да.
Няма какво да ви се кълне, това нищо не значи. И да се кълне, и да не се кълне, ако има между вас разминаване и отдалечаване, нищо няма да я спре.
Говорете с нея открито и искрено. Отговори от рода на "правя, каквото си искам", са детински. Такива давам едва когато съм изчерпала всички обяснения и смисъл за комуникация с другия човек.

# 20
  • София
Не съм я карал да се кълне , тя сама го каза без да я карам.
Просто с това си оправдава действията , но нз колко е честна с мен...
Колко време ще изкараш с партньор, на когото нямаш доверие? Сигурно и с предишни връзки ти се е случвало, или бъркам?

# 21
Вчера ми сподели , че си е сложила спирала против бременност, а ние не правим секс от 2 месеца , това как ще обясните?

# 22
  • София
Вчера ми сподели , че си е сложила спирала против бременност, а ние не правим секс от 2 месеца , това как ще обясните?
Обяснявам го с доизмисляне на историята. Понеже първият пост не е достатъчно убедителен.
Здравейте,
От доста време следя жена си на 30г и си мисля , че ми изневерява. Постоянно е на телефона си , взема го у банята като се къпе дори. Аз нямам достъп до пароли и не мога да виждам с кого си пише. Постоянно е във вибер през 5 -10м и като в питам както прави там казва : Каквото си искам!
Секса е мираж , преди го правехме 3-4 пъти в месеца , а сега не сме от 2 месеца.
Другото което е , че никога не закъснява от работа винаги се прибира навреме , но аз си мисля , че просто излиза по-рано от работа ( работи в община) не знам кога успява да ми изневери.
Според вас изневерява ли ми ?
Като я питам се кълне в детето , че не е докосвала др мъж освен мен нз какво да си мисля ??
При всичките радини вълнения в началото си пропуснал да споменеш това? Нещо...

# 23
Обяснявам го с доизмисляне на историята. Понеже първият пост не е достатъчно убедителен.
Здравейте,
От доста време следя жена си на 30г и си мисля , че ми изневерява. Постоянно е на телефона си , взема го у банята като се къпе дори. Аз нямам достъп до пароли и не мога да виждам с кого си пише. Постоянно е във вибер през 5 -10м и като в питам както прави там казва : Каквото си искам!
Секса е мираж , преди го правехме 3-4 пъти в месеца , а сега не сме от 2 месеца.
Другото което е , че никога не закъснява от работа винаги се прибира навреме , но аз си мисля , че просто излиза по-рано от работа ( работи в община) не знам кога успява да ми изневери.
Според вас изневерява ли ми ?
Като я питам се кълне в детето , че не е докосвала др мъж освен мен нз какво да си мисля ??
При всичките радини вълнения в началото си пропуснал да споменеш това? Нещо...

Не си измислям, тази спирала ме притеснява че прави с др секс и я страх да не забременее или прави густо на някой ...

# 24
  • София
И понеже тази спирала (за която си разбрал вчера) те притеснява, съвсем логично днес забравяш да я споменеш в първи пост. Разбира се, че не си измисляш.

# 25
  • София
Сега следва да ти се похвали колко любовници има и картинката ще е пълна.
А този секс, дето не сте го правили, ти искал ли си го или си чакал тя да се сети сама?
Може да не е искала от страх да не забременее и затова да е сложила спирала.

Какво означава да "прави густо" ?

Мдаааа, спиралата е доказателство, но авторът я пази като коз в ръкава.
Историята е чиста истина!

# 26
Или си измисляш за забавление, или си търсиш причина да агресираш на жена си.. и в двата случая, не е нормално..

# 27
Не си измислям , защо да го правя. Просто си мисля , че е сложила тази спирала за да се предпази или любовника я е накарал за да може вие се сещате защо ще го иска 1 мъж.

# 28

Ох, драги.. Хич те няма, ама хич..
Ще ти обясня това - умна жена е, взела е мерки да планира бременностите си и това е нейно лично право, а не на двама ви.

А защо не сте правили секс от 2 месеца, ние сме ЩАЗИ, това ти трябва да знаеш.
Възможно е да е искала да изключи напълно някоя нежелана бременност и да да ти няма доверие в това отношение, възможно е да е имала някаква инфекция, която е трябвало да лекува, преди да постави спиралата.

Ако си толкова труден тип, какъвто се видя, че си, е предпочела да се лиши и тя от секса, защото от твоите описания никоя жена няма да ти повярва, че се лекуваш, щеше да се хванеш за това, че иска спирала. И кой знае.. Уж се лекуваш, а можеше да й спретнеш някое бебенце..

Но може и да се забавляваш с темата. Не ми изглеждаш реален. Ако си такъв обаче, стани наистина реален.

# 29
  • Далечният изток
Колко е голямо детето?
Защо не помислиш, че жената просто не иска да забременее, не иска второ дете? Особено ако ти не се включваш нещо да свършиш вкъщи и си оставил на нея сама да домакинства и сама да гледа дете, то напълно разбираемо.

Общи условия

Активация на акаунт