Дали ми изневерява?

• 6 709
  • 209
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Според мен и моите разбирания, щом усетя някаква несигурност във връзката /не в мен/, просто сядам и наблюдавам. То една връзка като е тръгнала да се цепи, ще се разцепи. Със скандали и нервни драми само ускоряваме края. Всъщност е толкова просто и ясно като го гледам отстрани.
Разбира се, има и друг път. Да седнете и да говорите като хората, какво точно не е наред между вас двамата, как виждате бъдещето на връзката и дали сте готови да работите заедно, в един отбор за това бъдеще.
Със скандали /било за ревност или за пари или за каквото и да е/ се цепите на два отбора, които играят един срещу друг. Надявам се, мъжете да разберат метафората. Победител ще има, но след играта напускате терена като два отделни отбора завинаги.

# 196
rf22, много тъпо.

Но какво си правил години с жена, която не можеш да възприемеш на сериозно? Rolling Eyes Харесвало ти е да си играеш на детектив? Допадало ти е усещането, че е твоя, но не съвсем? Не те разбирам.

В крайна сметка си изгубил и твоето, че и нейното време, защото въпреки че мацката явно ѝ е било кеф да тъче на два стана, най-вероятно ти си бил избор номер едно и се е надявала нещата с теб да се развият повече.
Ами сложно е за обяснение. Тя така си го направи да не я приемам на сериозно, не съм се правил на детектив след първия етап на връзката ни, по скоро се опитвах да и вярвам и да не се впрягам. Тя се изживяваше на много хитра и голяма играчка, че може да върти хората както си поиска, а аз в случая се възползвах от нея като си получавах квото искам без почти никакви усилия и ангажименти. Не я разбрах защо се връщаше при мен след като ме зарязваше няколко пъти, дори последно пак искаше да се събираме, този път аз сложих край на тази игра. Въпреки че беше готино за онези години като бях в първата половина на 20 -те си години си го отчитам като грешка, пълноценна истинска връзка с взаимна любов и уважение е нещо много по ценно от такива полу отношения и надигравания

# 197
А тази шамарчета била ли ти е? Rolling Eyes  Защото нали беше споменал някъде, че жените много обичале да те ступват любовно. Обаче ти май подбираш жени, които са по-слабички и невинни, а не такива, които наистина да могат да те пребият.

# 198
Редовно:)
И не е била много слабичка, ама мен нормална жена трудно може да ме пребие, поне не и без момента на изненадата и нападение в гръб. Или с помощни средства

# 199
Авторе, оставайки жена ти на страна - обичаш ли, искрено, детето си? Държиш ли на него? Казваш, че е на 4 години, на тази възраст детето вече има възприятия, как мислиш, че му се отразява всичко това? От момента на поява на дете, то трябва да е приоритет номер едно, всяка дума и всяко действие трябва да бъде преценено как ще се отрази на това дете. Тая болна ревност, която имаш, не е здравословна - нито за теб, нито за жена ти, камо ли за детето. Ако държиш на това дете, ще направиш всичко по силите ти да се оправиш - психолог/психиатър, терапия - каквото е необходимо. Това, което описваш като поведение на жена ти - че е постояно на телефона, чати във вайбър, в банята е с него, е напълно разбираемо - тя бяга, това й е дигитален свят, в който се потапя за да е далече от насилника - това си ти. А дали изневерява или не, не е толкова от значение. Никой човек, колкото и да обича мъжа/жена си, не би издържал на такова отношение - това е страшен тормоз, ежедневно, в продължение на една година. Относно спиралата - едно голямо БРАВО на жената - ТЯ МИСЛИ КАТО МАЙКА, а не като разгонен 15 годишен тийн. Моля се за благото на детето...

# 200
Четейки подобни истории, все повече се убеждавам, че първото, което искам и очаквам от един мъж, е да е нормален, спокоен, уравновесен, на място.
А, сега просто в момент на слабост го казваш.
Като намериш такъв, ще го мериш пак по старите изисквания. Smile

# 201
Четейки подобни истории, все повече се убеждавам, че първото, което искам и очаквам от един мъж, е да е нормален, спокоен, уравновесен, на място.
А, сега просто в момент на слабост го казваш.
Като намериш такъв, ще го мериш пак по старите изисквания. Smile
Да кара червено ферари, нали?

Обаче как ме подсети, че още не съм казала на моя нормален, спокоен, уравновесен и на място мъж какви подаръци искам от Дядо Коледа Simple Smile

# 202
Да кара червено ферари, нали?

Обаче как ме подсети, че още не съм казала на моя нормален, спокоен, уравновесен и на място мъж какви подаръци искам от Дядо Коледа Simple Smile
Да не се е закачал. Искай без никаква милост Simple Smile

# 203
Здравейте,
От доста време следя жена си на 30г и си мисля , че ми изневерява. Постоянно е на телефона си , взема го у банята като се къпе дори. Аз нямам достъп до пароли и не мога да виждам с кого си пише. Постоянно е във вибер през 5 -10м и като в питам както прави там казва : Каквото си искам!
Секса е мираж , преди го правехме 3-4 пъти в месеца , а сега не сме от 2 месеца.
Другото което е , че никога не закъснява от работа винаги се прибира навреме , но аз си мисля , че просто излиза по-рано от работа ( работи в община) не знам кога успява да ми изневери.
Според вас изневерява ли ми ?
Като я питам се кълне в детето , че не е докосвала др мъж освен мен нз какво да си мисля ??
Първо трябва да докаже че нищо не прави чрез споделяне на паролата си. Не разбирам защо омъжени хора имат нужда да крият всевъзможни пароли. След брака няма пароли и криеница тук намирисва на изгоряло 😒

# 204
Да няма лично пространство и лични отношения е болестно състояние! Ревнивците и обцесивните натури, които все изневери им се виждат си умират да обясняват, как след брака пароли няма, самостоятелни излизания няма, почивки и срещи с приятелки няма!
Има, задължително е да има!
Да има лични тайни, излизания, приятели, телефона е неприкосновен, грижа за себе си и време за себе си ...

Чак е тъжно как хората превръщат връзките си в затвор с окови и мъчителя наричат "любим"!

# 205
...телефона е неприкосновен, грижа за себе си и време за себе си ...

Телефонът е неприкосновен, да, с това съм съгласна, ама да е грижа за себе си, време за себе си?
Ние и двамата със съпруга ми имаме пароли на телефона, нито той знае моята, нито аз неговата. Значи, според някои потребители,  не си вдигаме гащите, когато не сме заедно. Laughing
В днешния дигитален свят, когато всичко ти е в телефона, да имаш парола е задължително! Най-малкото, всички имаме онлайн банкиране на телефона и картите ни са добавени в дигитален уолет. Не мога да си представя, да си изгубя телефона, и да нямам парола...
Тъжно е да смяташ, че трябва да имаш достъп до телефона на партньора си, пък бил той и съпруг, или съпруга.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 21:40 от Без цел

# 206
Аз мои тайни от мъжа ми (може и да) нямам, но приятелките/роднините имат тайни от него и част от тях са ми примерно в телефона. Никога не съм му обещавала (и той на мен), че му споделям чужди тайни.
Понякога взаимно си проверяваме пощите, но никой от нас не гледа в страни - само това, за което е помолен. Доверие му казват.
Нещо смешно - в някакъв момент с мъжа ми установихме, че често ползваме еднаква парола - специална и за двама ни дума. Wink

# 207
Скрит текст:
Здравейте,
От доста време следя жена си на 30г и си мисля , че ми изневерява. Постоянно е на телефона си , взема го у банята като се къпе дори. Аз нямам достъп до пароли и не мога да виждам с кого си пише. Постоянно е във вибер през 5 -10м и като в питам както прави там казва : Каквото си искам!
Секса е мираж , преди го правехме 3-4 пъти в месеца , а сега не сме от 2 месеца.
Другото което е , че никога не закъснява от работа винаги се прибира навреме , но аз си мисля , че просто излиза по-рано от работа ( работи в община) не знам кога успява да ми изневери.
Според вас изневерява ли ми ?
Като я питам се кълне в детето , че не е докосвала др мъж освен мен нз какво да си мисля ??
Първо трябва да докаже че нищо не прави чрез споделяне на паролата си. Не разбирам защо омъжени хора имат нужда да крият всевъзможни пароли. След брака няма пароли и криеница тук намирисва на изгоряло 😒
Това не е нормално според мен и не бих издържала дълго с някой, който има подобни претенции към мен.

Нито искам да знам паролите на човека до мен, да го следя, проверявам, нито пък ще тръгна да му споделям своите. Имам му пълно доверие и вярвам, че и той ми има пълно доверие.

Ако някой реши да кръшка и всичките си пароли да е предоставил, пак ще го направи без проблем. Излишно и параноично е такова поведение и наистина превръща връзката в затвор.

В същото време някой, колкото и добре да се прикрива, рано или късно обикновено се издава и всичко става ясно, така че постоянният контрол и вмешателство са излишни.

# 208
...телефона е неприкосновен, грижа за себе си и време за себе си ...

Телефонът е неприкосновен, да, с това съм съгласна, ама да е грижа за себе си, време за себе си?

Ами цитирай и чети цялото изречение, а не вади думи и не вкарвай значения, които там няма.

# 209
  • София
Аз мои тайни от мъжа ми (може и да) нямам, но приятелките/роднините имат тайни от него и част от тях са ми примерно в телефона. Никога не съм му обещавала (и той на мен), че му споделям чужди тайни.
Понякога взаимно си проверяваме пощите, но никой от нас не гледа в страни - само това, за което е помолен. Доверие му казват.
Нещо смешно - в някакъв момент с мъжа ми установихме, че често ползваме еднаква парола - специална и за двама ни дума. Wink
Няма нужда човек да има тайни, за да има лично пространство, в което да не му се нахлува.

Общи условия

Активация на акаунт