Дали ми изневерява?

• 6 712
  • 209
  •   1
Отговори
# 150
Друго нещо.Ти бил ли си на доктора с нея когато я слагала спиралата? Толкова ли си сигурен че има спирала? Ако си прецакал тотално нещата с нея ,и си решил насила да и правиш друго бебе за да я задържиш ,може да ти е казала че има спирала да не я изнасилиш за да и направиш бебе.
Но проблема е в теб.

# 151
Друго нещо.Ти бил ли си на доктора с нея когато я слагала спиралата? Толкова ли си сигурен че има спирала? Ако си прецакал тотално нещата с нея ,и си решил насила да и правиш друго бебе за да я задържиш ,може да ти е казала че има спирала да не я изнасилиш за да и направиш бебе.
Но проблема е в теб.

Не му пускай тая муха, при следващата жена, ще я придружава и при гинеколога. А там, както и при всеки лекар, една жена има право да не е "придружавана".

Имаше тема на младо момиче, бременна и приятелят й я води на гинеколог, урежда хапчето и тн.

# 152
  • София
Е, то и да не ти изневерява, след толкова следене - ще вземе да ти изневери накрая.
Нали знаеш - като се съмняваш в нея, та накрая - поне да има защо.

# 153
А последния път като говорих с нея , застана пред мен и се закле в единственото си дете да умре , че не ме лъже и , че не е спала с друг( не съм я карал да го прави тя сама го каза )

Според вас може ли човек да се кълне така и да лъже ?

# 154
  • София
Каква ти е целта?
Слагам ти отговори, като на тест за 2 клас.
1. Да я пребиеш.
2. Да се съберете, за да я тормозиш още.
3. Няма трета опция, вие вече сте разделени.

# 155
  • София
А последния път като говорих с нея , застана пред мен и се закле в единственото си дете да умре , че не ме лъже и , че не е спала с друг( не съм я карал да го прави тя сама го каза )

Според мен имаш сериозен проблем и колкото и доказателства да получиш, че не ти изневерява пак ще си задаваш същите въпроси, ще се терзаеш и ще я подозираш. Лекувай се! Не го казвам като обида, просто потърси помощ.

# 156
  • София

Мисля, че с клетвите се приключва в пети клас някъде.....

Много ми е странно голям човек като почне да се "заклева". Хелле пък в децата си!?

Следваща стъпка: накарай я да се закълне в Бога!

# 157
Ами циганките те лъжат и те гледат в очите, докато се кълнат в децата си, без въобще да им искаш подобно нещо. Та не всеки ги приема тези клетви като нещо сериозно и възпиращо. На мястото на жената при толкова следене и разпитване, 100 пъти да съм излъгала какъв активен сексуален живот водя, даже и да съм постоянно от вкъщи директно на работа и обратно.

# 158
  • София
... се закле в единственото си дете ...

Това дете само нейно ли е?

# 159
  • София
Очевидно на бащата не му пука какво причинява на детето си и майка му. За него единственото важно е лайняната манджа в мозъка му.
Съжалявам, запалих вече.

# 160
Авторът има патологична ревност и някви натрапливости по тази тема, което обаче не изключва жената наистина да кръшка предвид описаното поведение докато са били заедно. В случай, че няма други пропуснати подробности или свободни съчинения. Дали е оправдана или не, дали поради нейното поведение е засилен проблемът на автора или това я е провокирало, вече не може да се каже, а и цялата история стана като свободно съчинение

# 161
  • ЯМБОЛ
Темата плаче за ключ

# 162
Темата не плаче за ключ - напротив твърде актуална е.
Какво всъщност се случва при безпочвена патологична ревност? Това дори не е болест, а по-скоро лудост.

Кенан94, имаш нужда от лекарска помощ. Не разбираш ли, че съсипваш всичко и всички около себе си - животът на детето си, жена си и своя собствен. Единственото нещо, за което мислиш е: "Тя ми изневерява". Вече си съсипал семейството си, жена ти те е изгонила, детето ти расте без баща в обстановка с постоянни скандали. Но теб това не те е интересува, мислиш само за себе си. Ревността е егоистична лудост. И показва ниско самочувствие.

Има ли шанс, начин ревнивецът да разбере, че греши. Трудно е, но ако потърси помощ има шанс. Ако не потърси - лошо за всички.  Ето тъжен един пример за такава ревност - тя в гроба, той в затвора, само за 15 г https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19540004

# 163
  • ЯМБОЛ
И от всичко написано дали поне малко е вдянал???Пее едно и също с още повече патология.

# 164
Ох, трябва да има промени в законите - и за патологичните ревнивци съдът да ги праща на задължително психиатрично лечение.
Поведението на Кенан94 идеално отговаря на синдром на Отело:https://www.forlife.bg/sindrom-otelo-revnost.
Бракът му , ако не на 100%, то на 95%, е съсипан. Но Кенан94 е зациклил в ревността си. За да продължи своя живот се нуждае от лечение с психиатър. В бг-мамма не може да стане. Трябва да е на живо с лекари.

Общи условия

Активация на акаунт