Дали ми изневерява?

• 6 949
  • 209
  •   1
Отговори
# 135
Ми, освен да те назначат охрана в общината, и да й сложиш на жената проследяващо устройство, че като ходи до тоалетната или да си купи кафе, и ти да ходиш с нея, друго спасение не виждам 😆
Да позная ли, че жена ти е хубавка, а ти си смотльо, и че повече няма да те прибере?

# 136
  • София
И вероятно една идея по-заможна и оправна от него.

# 137
Апартамента е неин , но аз съм правил всички ремонти и обзавеждане и всичко. Не е до финанси проблема.
Тя ме изгони защото съм я тормозел без причина с изневери цяла година.
Но аз не и вярвам , че е лоялна , все си мисля, че ми изневерява и не мога да спра да мисля това

# 138
Ох, голям си психопат. Друго няма да кажа.
Потърси помощ, защото не само с тая жена ще се държиш така, а и със следващите, ако има, разбира се.
Ако някой иска да ми гледа телефона всеки ден и ме натоварва психически, ако ще и Брат Пит да е, ще го изгоня…

# 139
Какъв обрат настъпил  в темата..
Спрях да я гледам и... луда история.

Кенанчо, една година да следиш, много си рискувал. Патологично е брат, патологична ревност се казва, и не си защитЕн.
Ако беше "случил" на истински роднини от страна на жена ти, не знам къде и как щеше да го отнесеш.

Имаш си го отвътре, ще се повтори и при друга жена, без повод, без изневяра. Изневярата е в главата ти.

Столкер си, юридически също подлежиш на определени ограничения, в зависимост от закона.

Вземи мерки, стигат и до агресия подобни мъже.
Просвети се малко и сексуално, наваксай, имаш големи пропуски, които и 15 годишните нямат.

# 140
  • У дома... някъде
Това е 1 г напрежение, което не е нормално да се създава,ако няма индикации и повод за ревност.

Глупаво е да се пита има ли друг или друга.
Според мен автора е трябвало да проведе еднократен разговор на тази тема и от там нататък според ситуацията да наблюдава за съществени промени в поведението на момичето, както и видими доказателства за това.

Като цяло моя опит в подобни ситуации, когато съм  усещала,че ми изневерява  съм говорила по веднъж и от там нататък само наблюдавам без да обеля и дума на тази тема.
Когато си достатъчно умен и интелигентен човек, каквото има само си излиза, поведението не може да се подправи,не вярвам всеки да е изкусен актьор,за да прикрие до безкрай изневяра.
Няма смисъл от ежедневен тормоз дали изневерява партньора.Дори така повече ще се крие,ще бъде внимателен и ще лъже много по добре.
Не се прави така.
Особенно без доказателства, това е доста нелепо ,ако в действителност жената се е уморила от непрестанни упреци за няма нищо.

# 141
Авторе, много болен мозък си и естествено, че жена ти ще те зареже. То такъв тормоз, коя ще изтърпи.

# 142
Не е задължително да Ви изневерява. Аз също съм постоянно с телефона навсякъде и се изнервям като някой ме прекъсне докато гледам нещо или пиша на някого. Не изневерявам на приятеля си. Просто съм пристрастена към телефона си. Може и с жена Ви да е същото.

# 143
Ами защо ще си слага спирала след като не правим секс....
Обяснението нейното беше , че аз съм щял да и правя 2ро дете за да се съберем и се предпазва и , че не искала 2ро дете през живота си , а след време дори като не е с мен , го била сложила заради др мъж...

# 144
  • Бургас
Е, то няма драма и да е с друг. Нали не сте заедно. Няма как да ти изневерява, след като от два месеца не живеете заедно. Една година преследване е напълно достатъчна, за да покажеш вратата. А два месеца след раздяла, да се чудиш дали ти изневеряват? Не ти изневеряват, защото не сте заедно. Дали има спирала и защо я има, вече не е твоя работа.

# 145
  • София
Предпазва се от себе си. Във Форума има 99 теми на жени сглупили и са се събрали с трагични идиоти и ревнивци и забременяли втори път. И тогава вече няма мърдане, защото с едно дете може да се измъкнат, но с две е почти невъзможно.
Просто още една "предпазна мрежа". За което, браво на жената. Поне тя мисли.

# 146
  • Далечният изток
Те съветите към теб както се вижда няма да подействат, но ако жената чете, да иска от съда заповед за защита срещу теб. Това твоето е психически тормоз.

# 147
Е ,явно си се постарал да я откажеш от мъжете.Въпреки че е майка на детето ти ,ти си се държал като за""к .И ,аз вече вземам да съм на мнение като другите жени.Това ти е мания че ти изневерява.То и аз следя мъжът ми ,ама чак пък толкова, изневерява ми ,изневерява ми ,та изневерява ми ,ми не съм.Всеки ден да му дудна на главата къде е бил , защо си крие телефона ми не . Въпреки че го хванах на местопрестъплението.И , какво ще направиш ,ако ти изневерява ?Ще я вържеш и заключиш в къщи?Ще я пребиеш ?Поне мислиш ли за детето че в това твое състояние ще направиш някоя беля ,ти ще си е""ш майката в затвора и ще те скрият като мишка ,жена ти в гроба ,а детето ти цял живот ще носи петното на тати че е дете на убиец . Извинявайте че съм така крайна и моля без хейт по мое име ,но се ядосах .
Аз ти обясних че и аз съм си слагала спирала но не исках тогава бебе , просто ми се живееше още .Не е задължително да е изневяра спиралата.Мислиш ли че изневярата остава скрита ?В моя случай една жена дойде и ми каза да си отварям очите какво прави мъжът ми.От името ти разбирам че си турчин или помак ,ако не греша живееш в малък град или село където всички се познават .Щом жена ти работи в общината всички я познават .Все някоя гугутка до сега ако е така щеше да дойде да ти снесе да си отваряш очите какво прави жена ти .В мюсюлманското общество клюките се разнасят със скоростта на светлината.
Какво очакваш да чуеш?Да прав си , защото в момента си с наранено ЕГО не искаш да видиш на колко зле вървиш.
П.С .Вземи и изгледай има доста клипове в You Tobe как жените раждат .Изгледай истинско раждане, защото има случай жени умират по време на раждане.И аз да съм няма да искам да ме боли заради мъж като теб.

# 148
  • София
Ама той е "след дъжд качулка". Прецакал в семейството си още преди месеци и сега в решил да се оправдае пред себе си. Типично психопатски. Кенанчо не изтрайва собствената си вина и трябва да намери някого да я прехвърли.

# 149
Ами защо ще си слага спирала след като не правим секс....
Обяснението нейното беше , че аз съм щял да и правя 2ро дете за да се съберем и се предпазва и , че не искала 2ро дете през живота си
, а след време дори като не е с мен , го била сложила заради др мъж...

И обяснение ти е дала, но пак не искаш да разбереш.

А изобщо не е длъжна да ти дава и обяснение, ако реши, че не иска да има бременност. От теб, от друг, все едно от кого. Тялото е нейно, жената решава как и кога да планира бременност. Всяка жена! Това можеш ли да го проумееш?

Все едно от теб една жена да ти иска да си направиш вазектомия, ако си наясно какво е. Тоест една жена да реши, че трябва да си подложиш тялото си на операция, за не можеш да зачеваш деца.
Е, това е твое право, нали? Право на всеки мъж да реши за себе си, не на булката му. Или на която и да е жена.
По същия начин е нейно право за спиралата или друг начин на предпазване от забременяване.

Наричат се лични права, правата на човека. Сега изясни ли ти се?

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 23:48 от Valerie R

Общи условия

Активация на акаунт