Дали ми изневерява?

• 6 959
  • 209
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И за какво беше цялата тема?????
Една година следене? Сериал на ужасите.

# 121
Защото тя ме обвинява , че я следя и ревнувам без причина и , че аз съм луд за лекуване.
Исках да чуя мнението на хората , дали аз си въобразявам всичко или тя ми кръшка..

# 122
  • София
Да, луд си и сам, еднолично и отговорно, си се докарал до раздяла.
Ти си отговорен!
В теб е грешката!
Ти си развалил всичко.

# 123
  • София
Защото тя ме обвинява , че я следя и ревнувам без причина и , че аз съм луд за лекуване.
Исках да чуя мнението на хората , дали аз си въобразявам всичко или тя ми кръшка..
Хората с гранично разстройство са точно така. И да нямаш това една консултация с психиатър ще ти бъде от голяма полза, защото това е мъчение и за жената, а и за теб. Вземи мерки и ще живееш по-добре

# 124
  • София
Ние сме разделени от 1 месец.
Изгони ме защото цяла година я следя и питам за мъже и не издържа.
Последния път като ходих и ми спомена за спиралата и ми каза възползвай се от мен , свърши в мен ама аз не исках секс с нея защото си мисля че прави с др и вече не искам...

Аххх, какъв обрат, каква футболна драма, другари!

Лекинко забравена подробност.
А като си помисля, че ваканцията тепърва предстои...

Щом сте разделени, няма изневяра.
И темата стана "Отиде конят в рЯката".

# 125
  • София
Има, има. 🤣
Според бившия аз още му "изневерявам", въпреки съдебното решение. Последно ме "сгоди" с един негов познат, с когото работихме заедно по едни мои задачи.

# 126
Ами ето ние не ви знаем нещата ти спестяваш много подробности и вече съм сигурна че има още ,и още .Значи кипвам като знам че Бог дава деца на такива не дорасли като теб.Значи целият проблем е в теб и затова е сложила спирала защото не иска да има друго дете с човек като теб .Не ти ли хрумна че просто си убил чувствата й към теб.Пич почни терапия , защото явно ти очакваш тук да ти кажем че си прав но когато не си прав не си .

# 127
  • Далечният изток
Авторе, ние как да знаем дали тя ти кръшка?! Ние как да знаем ти луд ли си? Егати въпросите... Нито теб познаваме, нито нея, нито сме ви виждали, нито ви знаем работите. Ти не можеш смислено да обясниш проблемите. Пишеш едно, после друго, то се оказало трето... От къде да знаем какво още премълчаваш, кое е вярно, кое си измисляш...
Ти я ревнуваш, цяла година я тормозиш. Преди 1 месец жената не издържала и те изгонила. Ти не ѝ вярваш. Не искаш да правиш секс с нея...
Сега пак ще ме обвинят, ама що не се разведете при това положение?!

# 128
  • София
Много вероятно не са се женили.

# 129
Още някоя дребна подробност да си пропуснал?

# 130
  • София
Много вероятно са живели в жилището на жената или на родителите й.
Айде да налея масло в огъня - мирише ми на финансови проблеми при този хубостник.

# 131
Проблема е само един, че аз я питах всеки ден дали си има друг и я следях , кога си идва , какво прави , исках да и виждам телефона да виждам чатове и т.н.
Просто имам някакво чувство в мен , че ми изневерява и това чувство не спира..

# 132
Е, то на такъв и да не си изневерил, ще ти се иска да го направиш в един момент.
Лекувай се, Кенан94.

# 133
  • София
Проблема е само един, че аз я питах всеки ден дали си има друг и я следях , кога си идва , какво прави , исках да и виждам телефона да виждам чатове и т.н.
Просто имам някакво чувство в мен , че ми изневерява и това чувство не спира..
и да не е малък проблем? Бягай на лекар, ще спестиш много и на жените, и на себе си

# 134
  • София
Една година всеки ден? На това и магаре не би издържало!

Общи условия

Активация на акаунт