Дали ми изневерява?

• 6 765
  • 209
  •   1
Отговори
# 105
Скочих на автора, но се сетих,че преди години и аз работех в общинската администрация. И вярно отскачах през обедната почивка при любовника. Та... може и да си прав човек.
Ама докато я чакаш да каже, че й се прави секс, така ще е.
Какви сте тези мъже да чакате?
И как точно планирате секса?
В смисъл - ще го правим ли, или не.
Тъпо...

# 106
Като дете имах една съседка, която трябваше за 15 минути да се е прибрала вкъщи след работа. Мъжът й беше засякъл, че 15 минути с нейната крачка и стигат да се прибере. Работеше в читалището.
Ако я заговориш нещо, после бягаше по пътя, за да не закъснява и компенсира времето. Нещата не свършиха добре за нея.

# 107
Обаче много се дразня на този двоен стандарт.Ако жена напише "Мисля че ми изневерява", мъжете веднага скочиха че явно му липсва секс.А ,в тази тема мъжете веднага написаха "Да праска се със сигурност"!!!!Само отбелязвам .Дали мъж изневерява или жена няма значение, изневярата е лошо нещо.Но от описаното мисля че двамата говорите на различни езици и поне за нея мисля че не те обича.

# 108
  • По света и у нас
Малко секс сте правили и и е спряло да и пука за теб. Не знам дали ти изневерява, може просто да те дразни, да види кога ще я поискаш.

# 109
Тва са глупости, не понасям кръшкачи и от двата пола и особено мразя лъжите с които си служат. Единствено оправдавам изневяра при липса на секс с месеци и години, когато на отсрещния човек просто не му пука как се чувства партньора при тва положение. А за конкретния случай не е толкова голяма паузата, освен това очевидно имат проблем в отношенията си и е нормално автора да не иска предвид обстоятелствата.
За държавната служба, хайде наистина да не се лъжем,всички знаем как стоят нещата в тези служби и как може да се тръгва по рано, да се върши лична работа през работно време и други благинки, дори да има някъде изключения, по провинциалните общини някои служители са като на санаториум

# 110
Единственият вариант да ми изневерява е да излиза 4 часа от работа вместо в 5 и да го правят , но тогава и любовника трябва да има време , защото предполагам и той работи нещо.
Нз вече какво да си мисля....

# 111
  • София
Единственият вариант да ми изневерява е да излиза 4 часа от работа вместо в 5 и да го правят , но тогава и любовника трябва да има време , защото предполагам и той работи нещо.
Нз вече какво да си мисля....
Може и в тоалетните на службата. По-добре да и се забрани да излиза от кабинета.

# 112
  • София
Ами ако любовникът е кметът?

# 113
Ще има ново чалга парче: Кметската любовница, а нашият герой ще събира овациите.

# 114
  • София
Защо ли пак се сетих за този тип мъже, които никога за нищо не са виновни. Ако жена им им бие "стена", разбира се има "любовник".
Няма как вината да е във мъжа, той винаги е същински ангел небесен.

А че те са й дали лично тухлите за тази стена, никога няма да се сетят.

# 115
Едни казват , че се праска яко други, че не се праска....
Тя става мн агресивна като я питам за мъж , почва да ме обвинява , че съм луд и ревнувам без причина..
Ми права е, при описаното от теб поведение съм склонна да се съглася с нея. А пък ако отношението ти към секса наистина е такова, каквото показва изказа ти, нищо чудно, че жената се дърпа. Ти така ли направи - изпраска я, направи й дете и успя да я вържеш на синджира... И се чудиш, викаш, що тя неще вече да я праскаш често-често... На нас жените това ни харесва най-много. Да ни праскат. Особено разни невротични недорасляци. Леле, леле... Горкото ви дете, ако наистина съществува...

Като дете имах една съседка, която трябваше за 15 минути да се е прибрала вкъщи след работа. Мъжът й беше засякъл, че 15 минути с нейната крачка и стигат да се прибере. Работеше в читалището.
Ако я заговориш нещо, после бягаше по пътя, за да не закъснява и компенсира времето. Нещата не свършиха добре за нея.
Кошмар. Май жената на автора и тя натам се е запътила с пълна скорост...

# 116
Без да съм изчел всички страници - определено скоро ще те напуска, така че се подготви психически. Е другият вариант е да си я търпиш така.... ще ѝ мине, до 2-3-4 години....

# 117
Виж сега Кенан ,94 набор не знам това колко години си ,но явно си лапе .Без да ми се обиждаш ако това което ти пиша ти изглежда грубо .Не си мисли че съм против тебе,винаги съм била против изневярата.Ама , какво очакваш от нас тук ?Да ти кажем истината,дали ти изневерява или не .Не вярвам някой от нас тук които коментираме да имаме способности като Ванга и въобще какво очакват хората като питат във форум подобни неща.Никой не ви знае точно положението и живота.Аз бях много млада и с друго гадже не с моят мъж сега и аз си сложих спирала но не съм му изневерявала ,а той просто поиска деца и по сериозни неща ,а аз просто ме исках ,тогава бях на 25 мисля . Имам и една приятелка която си има любовник и също си сложи спирала за да не забременее . Всичко е строго индивидуално.Но да ти кажем това което искаш да чуеш,че си прав и си с еленски рога ,това няма как да стане, защото не знаем .Ама , болшинството от хората по различен начин се опитваме да ти кажем едно и също,че ако и вдигаш скандали но няма нищо развода ти е в кърпа вързан.А ,може би просто не те обича вече и стой с теб заради детето,но заради това сядате и говорите като големи хора .Обичате ли се или не ?Но да чуеш да изневерява ти ,и ти да започнеш да я биеш и да си поредният в новините които си е пребил жена си ,,Това не очаквай ",просто ти трябва повече разум ,ум и по малко нерви дори и да си прав .

# 118
Ние сме разделени от 1 месец.
Изгони ме защото цяла година я следя и питам за мъже и не издържа.
Последния път като ходих и ми спомена за спиралата и ми каза възползвай се от мен , свърши в мен ама аз не исках секс с нея защото си мисля че прави с др и вече не искам...

# 119
Човече, ти се @баваш с нас. JoyJoy
Нимоа.

Общи условия

Активация на акаунт