Отговори
Здравейте на всички! Ще карам накратко, за да не навлизам много в подробности... Общо казано от 6-7 месеца, от 5-ти август  имах връзка с едно момиче, влюбихме се и заживя при мен. Токсична до незнай къде, болезнено ревнина, скандали вечни, терор унищожителен, унижения феноменални спрямо мен... Като цяло винаги щяхме да се разделяме, но истината е, че въпреки това нейно гадно отношение имаше случаи, в които се разбирахме, а и наистина се обичаме и беше ясно и за двама ни и за всички около нас, както и секса винаги е страхотен и привличането, телепетатия имаме помежду си дори, еднакво мислене, гледане в бъдещето по еднакъв начин в еднаква посока, хубавите моменти също ги има, но действително бяхме на приливи и отливи, защото тя всячески опитваше всичко да провали с лошото си студено държание към мен, обидите към мен също бяха сериозни, обвинения без причина, че изневерявам дори когато сляза да преместя колата щом се освободи място на паркинга, каквото се сетите, живот под напрежение още със събуждането сутринта. Личеше си,че е недоверчива и свръх ревнива покрай миналите ѝ връзки когато са ѝ изневерявали и са я потъпквали, но аз бях търпелив. Казах си "с времето ще подходи с доверие към мен и ще се промени, ще ѝ се докажа, че съм различен и я обичам неимоверно". Това и правих постоянно. Винаги се държах добре с нея, винаги се грижих за нея и какво ли още не, но времето минаваше, седмиците и месеците се нижеха един след друг, а тя не спираше. Така се случи, че забременя есента тъкмо когато щяхме да се разделяме окончателно, не се разбирахме, и двамата естествено бяхме шокирани, ясно е, че детето е от мен, това е извън съмнение, но продължавахме да не се разбираме заради нейните непрестанни глупости и аз исках да направи аборт и да се разделим, защото така дете не се гледа с такава токсичност от нейна страна, нерви, обиди, терор, какво ли още не. Отказа и не взе мнението ми под внимание, не значеха нищо нито думите ми, нито действията ми. Помоли ме за прошка и последен шанс и да отидем на лекар, за да запазим детето и да следим бременността, обещания хиляди, че ще се промен, а и винаги пред всички, включително и пред нейните родители и роднини е признавала и продължава да признава и до днес какви неща и страдания ми причинява, че не го заслужавам, че ще спре с всичко това, да не абортира, обичаме се и ще е грях да го допуснем да се разделим и да го махне. След дълго мислене склоних, въпреки че нейното положение беше безнадеждно и в нейната промяна аз не вярвах, но я обичам и не знам как съм давал тези шансове и прошки тогава. Започнахме да ходим по лекари, времето минаваше и ту бяхме добре, ту отново тя разваляше нещата без никаква причина, комуникация помежду ни винаги липсва и тя спира да говори и мълчи брутално когато направи простотия и се скараме поради нейни токсични изблици и всичко останало все едно аз съм виновен за нещо, общуване нула, показваше непукизъм щом сме скарани и не ѝ пукаше, че страдам, че плача, че ѝ се моля най-накрая да спре, не оправяше отношенията ни когато тя самата ги развали, не спираше с токсичността и терора спрямо мен, обидите станаха още по-жестоки когато ме заплашваше, че като роди ще ми отнеме детето да не го виждам (буквално без да ѝ правя абсолютно нищо ми го казва това), че ще абортира и ще си намери друг докато аз се грижа за абсолютно всичко, плащам всичко, подготвил съм всичко за нея чак до раждането, не ми позволяваше да се виждам повече с приятели, а аз това го правя съвсем рядко така или иначе, дори да се чувам с роднините ми по телефона, а и тя и 200 пъти да говори с нейни роднини, родители или каквото и да е аз никога не направих проблем. Включително започна да прави проблем, че ходя на работа, защото там имало жени и според нея ѝ изневерявам и там, не ме допускаше дори да заспя без скандали, обиди, жестоки караници, токсичност, дори ми правеше напук и не се хранеше съвсем умишлено, за да ми е гадно, тормозеше мен и бебето вътре в корема ѝ непрестанно бяхме напрегнати  и аз само плачех, страдах и се молих като за всичко бях виновен аз, дори родителите ми при положение, че живеем само с нея двамата, който се сетите, само не и тя - тя в нейните представи за нищо на света не е виновна според нея и никога не си признава освен когато опре ножа до кокала и я натиснем всички да го признае, защото е ясно и от космоса, че без нищо да ѝ правя просто идва, сяда или ляга до мен и се започва с обвиненията, скандалите, токсичността, нервите, напрягането. Психически и емоционално не издържах накрая и дори здравето и спокойният си сън погубих в тази токсична връзка с нея, изгоних я и тя се върна при техните и беше решена да абортира в крайна сметка и да се съобрази с мнението ми, но бременността вече е в 3-ти месец и нещо-четвърти и сега средата на февруари месец вече ще се знае и пола дори. Сега започна да ходи на психолог и щяла да се промени, не знам си какво, обещава ми всичко, аз съм я блокирал навсякъде въпреки всичко, защото съм адски наранен, отчаян и разочарован от всичко случило се и нито искам да я виждам в момента, нито да я чувам, защото толкова да обичам това момиче и да давам всичко за нея, а получих само болки, нещастие, страдания, токсичност, нерви, паник атаки, влошено здраве и какво ли не. Склоних на всичко въпреки че думата ми нищо не значеше докато аз съм ключовата фигура и се грижех аз за всичко с някаква тайна надежда дълбоко в мен тя да спре, но не се случи това и промяната не дойде. Ходи на психолог вече разбрах, всички ѝ казват къде са ѝ грешките - моите родители, нейните, психолога и кой ли още не, а истината е, че тя никога не си признаваше вината без значение какво ми причиняваше и колко страдам, а тя виждаше как се мъча, колко съм нещастен и колко страдам. Ходи на психолог, сега живее при техните, сега след седмица като отиде на лекар ще се знае и пола, но иска да се събираме, защото ме обичала и страдала ужасно от раздялата ни и иска да сме заедно, то и аз я обичам и искам да съм с нея, но няма как да живея така, а и не съм длъжен да търпя само защото е бременна, ще имам дете от нея и няма как да абортира, а семейство не се създава така в скандали, неразбирателство, токсичност, нерви и безпочвени безпричинни обвинения, липса на комуникация и недоверие към мъжа както ѝ скимне докато аз винаги съм ѝ бил верен и ще продължавам да бъда, честен, открит с нея, търпелив, съобразяващ се, грижих се за всичко, а получих това, а не знам какво да правя и какво решение да взема... Да се събера ли с нея, завинаги да останем разделени и да се грижа за детето така отделно ли когато се роди дай Боже, да ѝ дам последен шанс ли, да ѝ повярвам ли този път, защото ще съжалявам може би ако наистина се е оправила, а не съм опитал, макар да не вярвам да се поправи, вече съм отчаян... Обичам нея, знам, че и тя ме обича, обичам ѝ корема и бебенцето вътре в нея също обичам, тя е показала и е доказала обичта си към мен с подкрепа към мен в трудни моменти, но тези брутални наранявания към мен, това да ме смята за едно нищожество и нищо докато аз съм се грижил за всичко и оправял всичко, като съм доказал любовта, верността си и отговорността си към нея и бебето направо ме убива, изстисква и измъчва... Токсичността, обвиненията без причина, измислиците, фантазиите, това да ме изкарва боклук и ку*вар на всяка крачка и всяка дума без причина ужасно боли, това да не ме уважава и да не зачита мнението ми по какъвто и да е начин също боли, скандалите без причина болят, обидите също...  Не знам какво да правя, моля за съвет, от жени, от мъже, но моля и да бъда разбран! Отчаян съм!

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 00:14 от Dimitar96sf

# 1
Ти защо не ползва презерватив когато трябваше?

Щом ходи на психолог вече, дай и още един шанс. Тези промени стават бавно обаче, и психологът трябва да е добър.
А след това ако не става, грижи се отдалече и без нея за детето си.

# 2
На скоро нямаше ли тема от жена в същите месеци ,и питаше ,дали да не направи аборт?Тя ,обясняваше че той бил комарджия и пияница,ако не ме лъже паметта.Да е просто голямо съвпадение не вярвам (Deja vu)!!!!
Жалко само че Бог дава деца на такива психично нестабилни хора като вас .Жалко и за детето.
Съвет тук какъв да се даде ?Не вярвам в промяната на хората.Ти и тя сте от  един дол дренки ,и ако искаш да си баща ще ти трябва адвокат.Ама ,спешно тичай при адвокат, защото в другата тема (ако това е твоята приятелка) ,я съветваха да впише детето с баща не известен.....
Ще си позволя да вметна и спомена израза "семейно планиране"и удивлението ми , колко ниска сексуална култура има българите, щом смятат че детето просто е станало от въздуха не е проблем.Щом си лягаш и си го пъхаш в жена ,или обратният вариант отваряш си краката на мъж ,би трябвало да знаеш, като голям възрастен човек че ще има последствия.
Сега си мисля кой е най добрият вариант.И ,ми идва на ум закрила на детето да ви вземе детето и на двамата и да го даде на семейството, което знае какво иска и планира .Нито тя ще се промени,нито алкохолика и комарджията се променя.
Сега сериозно.Няма да си нито първият,нито последният разделен . Детето има нужда от щастливи родители.
!!!!!!!!!!!!!И ,търси адвокат !!!!!!!!!!!!Ако искаш да си баща търси адвокат за да си част от детето ни .Аз ако съм (но аз съм жена), няма да се съберат с нея .Едно нещо щом не върви не върви.Вълкът козината си мени но нравът Не .Дано и тя разбера че по добре щастливо разделени , отколкото токсични .

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 02:15 от Daniela 85

# 3
  • Paris, France
Жалко, че не сте се разделили навреме.

Според мене нямате шанс заедно. Оставил си я да ри се качи на главата и няма слизане. Вече сте се карали и сдобрявали и както сам виждаш е мила 3 дена и после пак започва с нейните паранои и магарии. Явно характерът и е такъв - кавгаджийка и вербална насилница. 

"Който е отгоре първата нощ е отгоре цял живот". Много е вярно.

Първите връзки оформят отношението на жената към мъжете и нея явно са я вкиснали. Не случайно мъжете търсите жени без много бивши.

Мисля си, че с някой по-агресивен вербално и по-стиснат мъж ще се държи по-добре или поне няма да драпа да се връща. От разказа ти звучи като да си е търсела подслон, издръжка и да командва, което е мислела да наложи с бременността. Предполагам, че ако я беше ошамарил 5 пъти щеше да се кротне, но не ти е в характера и възпитанието.

А искаш ли да се събирате пак? Преди да го допуснеш можеш да изискаш този път да е по твоите правила и в твоите граници. Примерно да идете в нейно жилище или тя да осигури жилище, тя да издържа двойката, а то да домакинстваш. Можеш да и го подметнеш за да видиш реакцията.

За бащинството - можеш да признаеш детето, да изискаш редовни срещи, да прекарва време с тебе като се отбие и даже смесено гледане след 3г възраст.

На мене жената ми изглежда луда, предвид че при положение, че издържаш двойката иска да напускаш работа, защото имало жени. Ще те излага пред близките ти и колегите ти. Не е представителна социално, дори и сега да го прикрива.

Аз не бих я прибрала отново след като вече съм го правила. Има вариант да останете във връзка, като всеки живее в дома си. Така възможностите за конфликт намаляват.

# 4
Това момиче има нужда от психолог минимум.

# 5
  • София
Мислех, че най-дългите изречения са на Кант... Лика-прилика сте си с госпожицата, съдейки по прочетеното.

# 6
  • София
На тая мъка и трябва край.
Толкоз болка и страдание, сълзи и сополи за шест месеца не бях виждала.

# 7
  • София
Авторът също е за психолог, най-малкото за да разбере защо стои толкова време при такава жена и се моли с ред сълзи и сополи за промяна. Жалко за детето.

# 8
Не ти изчетох целия ферман, с две думи на голям х... си се наденал с тази откачалка. Патологична ревност плюс психическа нестабилност и бременност, после бебе и безсънни нощи, тва нещо хептен ще откачи. Ако питаш как да се оправят нещата, няма да се оправят, няма да имаш нормално семейство, детето ти няма да расте в нормална среда. Сори пич, като се събираш с такава откачалка ей все тва те чака. Рано или късно ще напуснеш, ти си прави сметката дали ще е рано или късно

# 9
Доста дълго описание, но няма почти никакви факти, за да си представим за какво става дума.
Скрит текст:
Само това, че те ревнувала, като слизаш да нагледаш колата, като ходиш на работа и те наричала "курвар".
След като жената не е доказала, че се е променила, не виждам защо да си причиняваш ново събиране. Нито бъдещото дете ще бъде щастливо в такава среда, каквато сте годни да му осигурите, нито ти, а боя се, че и жената няма да е щастлива от това живеене заедно.
Можеш да приемеш, че е абортирала детето и да си живееш живота. А можеш и да бъдеш баща, но дистанционно. Осигурявай издръжка, изисквай виждане и до там. Тази мазохистична любов до нищо добро няма да доведе.

# 10
А защо те нарича боклук и курвар?

# 11
  • Банско
Това момиче е маниполативно, истерично и със сигурност няма да се промени.  Не сте писали години, но по написаното си мисля, че сте малки. По-добре си гледайте детенцето разделно, пък някой ден, може така да ви завърти живота, че да се е променила някак си и да е по-различна ситуацията.

# 12
Ма моля ви, сексът бил страхотен - като не мислиш с правилната глава, гледай си сега детето с лудата. Нали се описваш разбран, добър, прекрасен - защо не се хвана с такава жена?

# 13
  • София
И аз ще го кажа - не е тя, ти си!
Ти имаш нужда да бъдеш с точно такава жена, да се грижиш за нея, да се жертваш, да си смачкаш личността, душата и всичко.
Някой ден, ако имаш желание, може да тръгнеш на психолог.

# 14
Нищо не разбрах. За какво се карате постоянно не става ясно. Изкара я някаква луда, която си забременил, и ти не знаеш защо. А себе си - най-големия мухльо и  мазохист.  Напълно невинна жертва на душевно болна жена. Може, но от нас какво искаш?

Жената да се лекува, а ти ще плащаш издръжка и ще се грижиш за детето, колкото съдът ти определи.

Общи условия

Активация на акаунт