Отговори
# 45
  • София
.

Агресията ти беше стаена още в първоначалния разказ, в който влюбено плачеш оскърбен, сега вече си и маша жертва, докато обиждаш и се оплиташ насилник ли си или жертва. Цяла тема имам за хора като теб.

Ти ходи си лекувай пяраноите, че си банална направо

Това агресия ли е? И то в интернет? И искаш някой да ти повярва, че на живо жена те обижда и нарича как ли не и не си я ошамарил? Тук имаш време да премислиш, да се успокоиш, но не го правиш, защото нямаш този навик.
Мое мнение, де, за някои ще си бъдеш добро и разплакано момче, докато не решат да ти противоречат. Пък друг път като искаш да събудиш съжаление посмали малко и може да имаш повече успех.

# 46
Ами спомени и другите де. Нещо полезно прочете ли?

Да, прочетох и повечето са прави за всичко - като се започне от това, че връзката е нездравословна, че е нарцис, че ще ме е страх да ѝ поверя бебето и всичко останало.

Агресията ти беше стаена още в първоначалния разказ, в който влюбено плачеш оскърбен, сега вече си и маша жертва, докато обиждаш и се оплиташ насилник ли си или жертва. Цяла тема имам за хора като теб.

Ти ходи си лекувай пяраноите, че си банална направо
Момче на 40 съм и до сега в мойте връзки преди да съм била сигурна в човека до мен че ще стане добър баща съм се пазила да не забременея . Така че ,варианта че детето просто стана при мен няма как да стане .В момента не се пазя защото мисля че мъжът до мен ще стане за баща.В много други страни хората имат култура на "семейно планиране".Заживяваш или се жениш за даден човек и се пазиш,една ,две ,три години, докато не си сигурен че с този човек ще създадете стабилна връзка и семейство .Ако единият от партньорите не е готов за деца не забременяваш .Ако финансово не си стабилен не правиш дете ,само защото сексът е супер и мислиш с долната си глава че я обичаш.Затова ми стана интересно в този форум за да може стандарта да се промени по някакъв начин.Колко истории има по форумите като твоята?Направили детето защото "сексът е бил супер", после единият на една страна, другият на друга ,а детето трябва да се раздели на две . Колко истории има ,за това,как в усилието си , единият от партньорите да задържи другия забременява .Знам един такъв случай в който мацката дупчеше презервативите на мъжът за да забременее, защото тя беше патологично луда и ревнива.
Тук хората са груби но и ужасно прави и се замисли.Въобще , какво очакват хората като споделят тук и после се сърдят че им изтъкваш реалността.
Да попитам колко убийства има и сме слушали от ревност.Това е доста болезнено и трудно психично състояние и не мисля че тя ще се промени.
Така описана ситуацията от теб,тя е хем манипулатор хем нарцис по всички параграфи.За мен най разумно е някой здраво стъпил на земята като човек да поеме отговорност за това невинно създание което сте създали.

Това с дупченето на презервативите направо ме хвърли в шах и мат... Явно токсичността и ревността съсипва ужасяващо хората и връзките. То си го знаех, че е така де, но наистина и моя казус, и този с презервативите, който ти си споменала, е крайно токсичен и направо психарско вече... Благодаря на всички ви още веднъж!
Аз вече ти дадох съвет.Ако искаш да си баща търси спешно адвокат.Не бих се върнала при нея.Бих си гледала детето.

# 47
  • Paris, France
А това за презервативите, което ти спомена - ползвал съм само когато започнах да водя полов живот като бях на 17 години, след това не съм ползвал никога и проблем съм нямал, винаги съм пазил всички момичета, с които съм бил, тук случаят е различен и се е случило, това е.

Уууужас! Без думи съм. Пазел ги.

Няколко пъти писа, че сме те съветвали да я биеш, че и бременна. Аз писах за бой и насилие в миналото, които може да са я направили такава. Никъде не съм те съветвала да я биеш. Прочети пак какво ти писах!

Не леж на кълката, че си имал сериозни връзки. На 25г си, не на 35г. От сериозни връзки не знам как ти остава време да ходиш на работа с колежките.

Грешиш, че се оповаваш на психоложката, дето и показала грешките. Аз зная, че пушенето е вредно, че воня на комин, но пуша. Зная, че трябва да спортувам, но лежа в къщи. И като ми го обясни психоложката, кардиоложката или  диетоложката, мислиш ли, че ще променя нещо?

Казваш "за нас тримата като едно цяло". Още не сте трима и едно цяло няма да бъдете никога. Всеки от вас е индивид със собствен характер и особености.

# 48
Пич, и да рипаш тук като петел, пак си си в батака. Дали ще убедиш в нещо мен или лелите във форума, абсолютно е все тая. Ти си този дето ще теглиш. Ако мислиш, че ще се промени, че психоложката или бебето ще я промени, имам лоша новина за теб. Няма да се промени. Знаеш ли от къде знам? Да, от майка ми. И двамата с баща ми са около 80 годишни, още му търси баби и му прави сцени на ревност. А това, което описваш е доста по-хард вариант от при нашите. Друго няма смисъл да ти казвам, достатъчно добре си се вкарал в батака, но още не го осъзнаваш напълно.

# 49
zavs, айде ако обичаш по-леко неандерталско! Жена не е обидна дума, така че не обиждай.
Мъжете като цяло мрънкат колкото и жените, че и повече.
Защо пък жена да е обидна дума?
Написаното ми изглежда писано от жена.

# 50
  • София
Авторът видно е още е доста незрял и се ядосва, че тук не пуснаха по някоя сълза заедно с него, но хората тук имат много повече опит и им е ясно, че колкото и да му се иска женичката да разбере грешките си и да го оцени, това е невъзможно. Тя е такава и няма да се промени, Рф го е казал ясно и директно. Лошото е, че вече е направено едно дете и е добре то да има поне един читав и емоционално стабилен родител, та е време авторът рязко да порасне и да си поеме отговорността за лошите решения, които сам си е взел поради глупостта и наивността на възрастта си.

# 51
Като го гледате как агресира и обижда, дали само в девойката е проблемът?

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 07:04 от alex_jp

# 52
Истината е, че и двамата се държите като пубери. Избързали сте с детето, заживяването заедно и на връзка от няколко месеца, изпълнена със скандали и рев, кое точно ви накара да мислите, че това ще проработи?
Налага се бързо пораснете и двамата с едни 10години, защото едно дете е на път, а  то върви с голяма доза отговорности.
А, да, не бъркайте нагона с любов, нямат общо. Най-добре отделно.

# 53
  • София
Като го гледате как агресира и обижда, дали само в девойката е проблемът?

Със сигурност не, и двамата са минимум изключително емоционално незрели, а дали има и по-сериозни състояния, това вече ние трудно да преценим от едностранчив разказ.

# 54
.
Тук момчето може и да е нормално, но са млади, може да си лазят по нервите и да не знаят как да управляват конфликти, а и всяка дребна драма е по-велика на 23. По-добре авторът да се успокои, има още време до раждането, така че да помисли за бебето - то има нужда от спокойни родители. Събери пари и си организирай нещата, да можеш да помагаш, ако искаш да си татко на детето то ще има нужда от теб. Успокой се, дистанцирай се известно време и се опитайте да изградите отношения на взаимно уважение в името на детето. Вече оттам можете да работите за връзка, но първо спокойствието и уважението.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 12:15 от prolet_inchen

# 55
  • София
prolet_inchen, човекът може да си е всякакъв, нито сме психиатри, нито го познаваме, но повествованието му е на насилник още от първия пост. Психологически насилник. Много хора им съчувстват на живо, защото тая история с изречения от по 15 реда се сервира задъхано и се гарнира със сълзи. Човек е зает да съжалява разказвача и не следи историята добре. Тук се виждат несъответствията и особено жаленето, което не е характерно за жертвите. Човек като пострада повече от страданието му е срамът и обвинява първо себе си. Отделно, ако някой е в капана на токсична половинка  сигурно след години ще може да формулира точно как е бил тормозен, защото е твърде зает да съчувства и да успокоява истеричния, да се чуди как да не го раздразни и да се чувства виновен. И за капак е натъртването колко е влюбен, все едно влюбен човек би обяснявал очевидното.
Но това е набързо и на теория. Тук не знаем, коментирам само написаното. И последвалата агресия към всички, което също си беше съвсем очаквано.

# 56
И не, не съм ревал само както го изкарвате тука алфа мъжкарите, стоял съм като мъж и многократно съм заявявал твърдо позицията си

Щом казваш Smiley

унижения феноменални спрямо мен...

не ѝ пукаше, че страдам, че плача, че ѝ се моля най-накрая да спре

не спираше с токсичността и терора спрямо мен, обидите станаха още по-жестоки

обиди, жестоки караници, токсичност

и аз само плачех, страдах и се молих

а получих само болки, нещастие, страдания, токсичност, нерви, паник атаки, влошено здраве и какво ли не.

ме смята за едно нищожество

направо ме убива, изстисква и измъчва...

Токсичността, обвиненията без причина, измислиците, фантазиите, това да ме изкарва боклук и ку*вар на всяка крачка и всяка дума без причина ужасно боли, това да не ме уважава и да не зачита мнението ми по какъвто и да е начин също боли, скандалите без причина болят, обидите също...

Колкото и да подскачаш и агресираш тук, както някой каза по-назад - батака си е твой, ти си затънал в тези отношения като в блато, и също така ти ще се удавиш в него. Та вместо да се упражняваш в остроумие и да се правиш на мъж пред непознати, избърши си сълзите, и отиди ТИ на психолог. Личностните ти проблеми и комплекси прозират от всяка дума, която пишеш. Толкова много "болка и страдание", съчетани с агресия, не водят до нищо добро.

Бояна, +100 Hands Plus1
"Тя е луда, а аз съм целият в бяло и много ме боли" си е червен флаг отвсякъде.

# 57
Аха значи когато мъжът при жена в истерия също вика, псува, блсъка, бие шамари- насилник. Когато пък стои спокоен, значи психопат. Нещо ми напомня за оня виц за заека със шапка и без шапка

# 58
  • София
Е изплискахте легана пък вий. Какъв мотив има насилник да я пише тая история, за която иначе никой нямаше да чуе, тук? И защо хич не е спокоен и хладнокръвен? Просто двама млади, зелени, тотално незрели, се хванали на вихъра на емоции, за които не за дорасли и забравили, че сексът на първо място води до деца и отговорности. Сега ще си берат плодовете, за съжаление ще ги бере и едно невинно създание.

# 59
prolet_inchen много полезна и интересна информация, благодаря
Ще ми е много интересно ако разкажеш още малко от нещата, които си открила в проучването. Действително тези crazymakers им е стратегия, влудяват, омаломощават и така вземат своето си.

Мъжете в темата - срамота. Авторът каза, че правел секс нагоре-надолу без презерватив, вие си дрънкате обичайните бета-пасивно агресивни глупости.

На тия години, при промискуитет "аз ги пазя" е най-селското, нискообразовано и абсурдно нещо, което е казано в темата, по-безумно и от жената, която е уж описана като безотговорна.
Човека е вероятно пълен с болести и вируси, седнал да проповядва...

Общи условия

Активация на акаунт