Отговори
# 30
Добрия и разбран човек избълва как който не го жали, живота му е помия
Браво
Бра-во
Преля добротата

# 31
Типична реакция на съвременен младеж.

# 32
  • Далечният изток
Ами време е да порасне, ще става баща все пак...

# 33
Нищо не съм бълвал. Тука ни изкарахте едва ли не боклуци, как трябвало да не показвам емоции, да я бия, не знам си какво. И какво като съм питал и поискал съвет, това означава всички да нападате ли? Говорете както трябва, не виждам смисъл от нападки, както казах никой не е застрахован, че няма да попадне в такава ситуация. А какъв е този казус с някаква жена с мъж комарджия, алкохолни истории, не знам какви ги написа един друг потребител, изкара ме, че съм някаква жена тука и че пиша 2 различни истории ли, не можах да разбера... Явно някои хора толкова са се задълбочили в историите на определен човек, че даже друг като сподели проблем го изкарвати параноясват, че пише същия човек някаква си там друга потребителка, без значение де, та както споделих вече не знам защо получих толкова нападки, а исках само съвети. И не, не съм се жалвал. И не, няма идеални хора, аз самият също не съм, но в тази връзка съм вложил всичко усилия и емоции. И не, не плюя никого. Просто повечето се изкарахте твърде умни и предвидливи, а никой не е застрахован от подобна ситуация и само плюете по мене, че си го заслужавам, а не виждам какво съм ви направил?

# 34
  • Далечният изток
Еееее малко съвети ли ти се дадоха?!

# 35
  • София
Я, нашето момче било агресивно. Каква изненада

# 36
Не се връзвай толкова. Много точно го каза, че тук сред жените е пълно с алфа-мъжкари. Толкова алфа-мъжкарки, че си позволяват да обиждат на "жена". Просто някои още си живеят преди век-два и смятат, че мъжете не трябва да показват емоции. Обаче трябва, и е нормално!
Иначе аз си написах мнението какво трябва да направиш. И непоискано, какво е трябвало да си направил (презервативи). Решението е твое. Успех!

Ами връзвам се, защото наистина исках разбиране, а получих нападки и тук ми казват, че си го заслужавам, че секса като бил страхотен не знам си какво, как ми била първата, която ми пуснала и куп други простотии. Имал съм и други сериозни връзки, отнесъл съм се напълно сериозно и отговорно към това момиче и не случайно се грижих и следих и бременността и давах всичко от тебе си, накрая не трябвало емоции да показвам, да я бия трябвало, пък тя бременна даже? Е, как да се оправя с нея? Нито с крещене,  нито с нормални разговори и съвети, нито с добро, нито с лошо? Не показвай емоции, не прави това, ошамари я, Абе глупост след глупост...

Иначе на теб ти благодаря за съвета, момичето се старае и психоложката също ѝ е казала къде са ѝ грешките и изяви желание да продължава да ходи заради нея самата, заради бебчето и заради мен и заради нас тримата най-вече като едно цяло. А това за презервативите, което ти спомена - ползвал съм само когато започнах да водя полов живот като бях на 17 години, след това не съм ползвал никога и проблем съм нямал, винаги съм пазил всички момичета, с които съм бил, тук случаят е различен и се е случило, това е. Знаем как и кога се е случило, не мисля, че е нужно повече подробности. И благодаря още веднъж, определено с нея сме разделени от скоро и дори в случай, че реша да ѝ дам втори шанс въобще няма да е скоро, за да си помисли още над нещата и да осъзнае всичко още повече и да не ѝ прощавам толкова скоро и лесно. Или пък сега някой ще каже, че трябва веднага да простя, защото после еди си какво? Вече очаквам всичко...

# 37
Е хубаво тогава, от нас какво искаш, какъв съвет можем да ти дадем. Вие сте супер незрели и не знам какви родители ще бъдете. Момичето на 23, това донякъде обяснява инфантилните глупости със скандали и ревности.

А на тебе така ти се пада, след като не ползваш презервативи, носи си сега последствията.

# 38
  • Далечният изток
Абе ти четеш ли какво ти се пише, бе?! Запомни само шамарите ли? Я се стягай.

# 39

Добре, че се е изнесла девойката, че като нищо да я ошамари. Дано само е достаъчно умна, че да не се връща.

# 40
Къде я видя тази агресия не знам, но както и да е.
Абе ти четеш ли какво ти се пише, бе?! Запомни само шамарите ли? Я се стягай.

Май ти не четеш? Говоря за нападащите, за другите нищо не съм споменал. И какво е това "бе" ????
Е хубаво тогава, от нас какво искаш, какъв съвет можем да ти дадем. Вие сте супер незрели и не знам какви родители ще бъдете. Момичето на 23, това донякъде обяснява инфантилните глупости със скандали и ревности.

А на тебе така ти се пада, след като не ползваш презервативи, носи си сега последствията.

С тоя никнейм ирис с набор 04 след него не знам само къде се буташ акъли да даваш, а не си правиш курсовите работи?

Благодаря още веднъж на всички, които човешки дадоха съвети и проявиха разбиране!

# 41
  • София
Агресията ти беше стаена още в първоначалния разказ, в който влюбено плачеш оскърбен, сега вече си и маша жертва, докато обиждаш и се оплиташ насилник ли си или жертва. Цяла тема имам за хора като теб.

# 42
  • Далечният изток
Ами спомени и другите де. Нещо полезно прочете ли?

# 43
Момче на 40 съм и до сега в мойте връзки преди да съм била сигурна в човека до мен че ще стане добър баща съм се пазила да не забременея . Така че ,варианта че детето просто стана при мен няма как да стане .В момента не се пазя защото мисля че мъжът до мен ще стане за баща.В много други страни хората имат култура на "семейно планиране".Заживяваш или се жениш за даден човек и се пазиш,една ,две ,три години, докато не си сигурен че с този човек ще създадете стабилна връзка и семейство .Ако единият от партньорите не е готов за деца не забременяваш .Ако финансово не си стабилен не правиш дете ,само защото сексът е супер и мислиш с долната си глава че я обичаш.Затова ми стана интересно в този форум за да може стандарта да се промени по някакъв начин.Колко истории има по форумите като твоята?Направили детето защото "сексът е бил супер", после единият на една страна, другият на друга ,а детето трябва да се раздели на две . Колко истории има ,за това,как в усилието си , единият от партньорите да задържи другия забременява .Знам един такъв случай в който мацката дупчеше презервативите на мъжът за да забременее, защото тя беше патологично луда и ревнива.
Тук хората са груби но и ужасно прави и се замисли.Въобще , какво очакват хората като споделят тук и после се сърдят че им изтъкваш реалността.
Да попитам колко убийства има и сме слушали от ревност.Това е доста болезнено и трудно психично състояние и не мисля че тя ще се промени.
Така описана ситуацията от теб,тя е хем манипулатор хем нарцис по всички параграфи.За мен най разумно е някой здраво стъпил на земята като човек да поеме отговорност за това невинно създание което сте създали.

# 44
Ами спомени и другите де. Нещо полезно прочете ли?

Да, прочетох и повечето са прави за всичко - като се започне от това, че връзката е нездравословна, че е нарцис, че ще ме е страх да ѝ поверя бебето и всичко останало.

Агресията ти беше стаена още в първоначалния разказ, в който влюбено плачеш оскърбен, сега вече си и маша жертва, докато обиждаш и се оплиташ насилник ли си или жертва. Цяла тема имам за хора като теб.

Ти ходи си лекувай пяраноите, че си банална направо
Момче на 40 съм и до сега в мойте връзки преди да съм била сигурна в човека до мен че ще стане добър баща съм се пазила да не забременея . Така че ,варианта че детето просто стана при мен няма как да стане .В момента не се пазя защото мисля че мъжът до мен ще стане за баща.В много други страни хората имат култура на "семейно планиране".Заживяваш или се жениш за даден човек и се пазиш,една ,две ,три години, докато не си сигурен че с този човек ще създадете стабилна връзка и семейство .Ако единият от партньорите не е готов за деца не забременяваш .Ако финансово не си стабилен не правиш дете ,само защото сексът е супер и мислиш с долната си глава че я обичаш.Затова ми стана интересно в този форум за да може стандарта да се промени по някакъв начин.Колко истории има по форумите като твоята?Направили детето защото "сексът е бил супер", после единият на една страна, другият на друга ,а детето трябва да се раздели на две . Колко истории има ,за това,как в усилието си , единият от партньорите да задържи другия забременява .Знам един такъв случай в който мацката дупчеше презервативите на мъжът за да забременее, защото тя беше патологично луда и ревнива.
Тук хората са груби но и ужасно прави и се замисли.Въобще , какво очакват хората като споделят тук и после се сърдят че им изтъкваш реалността.
Да попитам колко убийства има и сме слушали от ревност.Това е доста болезнено и трудно психично състояние и не мисля че тя ще се промени.
Така описана ситуацията от теб,тя е хем манипулатор хем нарцис по всички параграфи.За мен най разумно е някой здраво стъпил на земята като човек да поеме отговорност за това невинно създание което сте създали.

Това с дупченето на презервативите направо ме хвърли в шах и мат... Явно токсичността и ревността съсипва ужасяващо хората и връзките. То си го знаех, че е така де, но наистина и моя казус, и този с презервативите, който ти си споменала, е крайно токсичен и направо психарско вече... Благодаря на всички ви още веднъж!

Общи условия

Активация на акаунт