Как бихте реагирали ?

• 4 787
  • 36
  •   1
Отговори
Как бихте реагирали ако мъжът ви , от когото имате дете , говори с чужди жени в тик ток на лайф ? 🙄

# 1
  • София
Бих се развела само защото има тик-ток. А, с кого говори, все ми е едно. Grinning

# 2
Днес сестра ми ми сподели , че е видяла мъжа ми на лайф да говори с комшийката 🙄 Когато го попитах отрече , не било вярно и една камара глупости .  Не разбирам защо крие истината ? Толкова се ядосвам и място не мога да си намеря , мъжа ми замина с баща ми за риба и не можах да вдигна скандал 🤣

# 3
Ще кипна, че лъже за подобна глупост. Никакъв шанс, че просто говори.

# 4
Ще му се види света тесен изведнъж. Изневяра не толерирам, а това, че чати и те лъже, ако още не е изневяра си е прелюдия към такава.

# 5
Ще му срежа кабела. Grinning

# 6
Снощи говорих с комшията, даже бяха двама. Беше на "лайф" и даже не в тик-ток.

# 7
Едно време като имаше акуанти във фейсбук МараИванПетрови се смеехте, я сега с тик ток докъде стигна света...
И сериозно, не се връзвай за глупости, на живо сигурно и с по-интересни жени си приказва от комшийката.

# 8
Интересно в каква конфигурация живеете че сестра ти да види, че мъжът ти говори лайф в тикток със съседката. В дилема съм ти ли си тъпа, или нас смяташ за тъпи с такава тъпа история.

# 9
  • SF
Как се говори в тик-ток на лайф?

# 10
И аз не можах да зацепя. Или авторката, сестрата и мъжът на авторката живеят заедно, или тия лайфове са публични и всеки може да ги гледа. Ама ако е публично, едва ли ще си кажат кой знае какво

# 11
Ох, аз също не знаех, че на тик-ток може да си говориш онлайн с някой. Много съм изостанала, но не мисля да наваксвам точно с тик ток.
Аз лично не бих реагирала. Щях да изчакам и да стана по-наблюдателна. И ако наистина има нещо нередно щах да го установя със сигурност дали е така.
Вие сега сте му казали на вашият съпруг и ако той действително има нещо с комшийката, ще стане много предпазлив. Също така ще започне да ви газлайтва, че вие не сте разбрали, че си въобразявате, може даже да ви каже, че сте луда, а сестра ви ви завижда на семейното щастие и за това така говори.

# 12
А вариант сестрата да лъже, м? С каква ли цел го прави? Завижда на сестра си? Хвърлила е око на зет си? Иска да направи мръсно на комшийката?
Пускайте се по-смело по пързалката, развихрете въображението, помогнете на скучаещия автор. Simple Smile

# 13
Аз харесвам по-яки пързалки , тази не е яка Simple Smile

# 14
Да, авторите все повече разчитат на аудиторията да им развива темите. Не е интересно така пък.

Общи условия

Активация на акаунт