Как бихте реагирали ?

• 5 051
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
Аз харесвам по-яки пързалки , тази не е яка Simple Smile

Много сме дърти, тази е за по-млада аудитория, което схваща за какво става дума.

# 16
Ще му се види света тесен изведнъж. Изневяра не толерирам, а това, че чати и те лъже, ако още не е изневяра си е прелюдия към такава.

Лъжата е защитна реакция. Лъже, защото те знае каква си и иска да си спести скандалите, особено ако няма вина.

# 17
Или знае, че от вината и всички последствия го дели само времето.

# 18
Лошо, много лошо за него.

# 19
Кат се върне от риба, посрещни го с тигана зад вратата Simple Smile

# 20
А има ли разлика дали говори с някого в Тик Ток и дали говори по телефона с този човек?
Някой да обясни моля. Забранено им е на мъжете да говорят с комшийки в тик ток или по принцип им е забранено?
А ако недай Бог се срещнат и говорят на живо?! (Плюя си три пъти в пазвата и хвърлям сол през рамо).
Наистина не разбирам каква е драмата?! Лайфовете по принцип показват това, което човек иска другите да знаят за него или това, което акълът му не стига да скрие. Ако е второто комшийката ми е най-малкия проблем.

# 21
Момент сега, а тази сестра от къде знае изобщо и сигурно ли е, че разговорът е бил... хм... осъдителен?
Как аз бих реагирала? Първо, мъжът ми не ползва ни тик ток, ни фейсбук, та и бг мамма не ползва. Второ, това, че онлайн говори с някого, например по уотсап, не дава основание да го подозирам в изневяра или даже във флирт. Той по цял ден служебно говори с кого ли не, и даже, ти да видиш - с жени!!! А аз още не съм го изгонила...

# 22
Скрит текст:
А има ли разлика дали говори с някого в Тик Ток и дали говори по телефона с този човек?
Някой да обясни моля.
Забранено им е на мъжете да говорят с комшийки в тик ток или по принцип им е забранено?
Скрит текст:
А ако недай Бог се срещнат и говорят на живо?! (Плюя си три пъти в пазвата и хвърлям сол през рамо).
Наистина не разбирам каква е драмата?! Лайфовете по принцип показват това, което човек иска другите да знаят за него или това, което акълът му не стига да скрие. Ако е второто комшийката ми е най-малкия проблем.
Всякак им е забранено. Като се нанесох в блока бях необвързана, живееща сама и в началото на 20-те си години. Поздравявах от учтивост съседите, мъжете ми отвръщаха, а жените им ме гледаха на кръв и само съскаха. Щях да реша, че си втълпявам, ако след като мъжът ми заживя с мен не се успокоиха и вече ме поздравяват.

# 23
Ахаха! Умиргам. Ама някой ще обясни ли сега какъв е проблема на Тиктока?
Много сте забавни тука.

# 24
  • Най-красивата страна
Ами да говори с когото иска.
И аз мога ....
Изобщо няма да вдигам скандали и да си тровя нервите.

# 25
  • Paris, France
Ами да говори с когото иска.
И аз мога ....
Изобщо няма да вдигам скандали и да си тровя нервите.

+1.

Добре, че нямам сестра!

# 26
Лайфовете в ТТ са публични, всеки може да ги види. Комуникацията тече през чат или качваш събеседника в акаунта и си бърборите. Можеш да качиш няколко души. Тук явно е имало разговор само с комшийката, явно и флиртаджийски, щом той не смее да си признае. Само че бълдъзата бди, няма мърдане. Питам се дали таткото няма да се върне сам от риболова? 😈

# 27
Аз пък намирам за пълни куку-та възрастни хора да се занимават с платформа като Тик Ток.

# 28
Аз смятам, че имат твърде много свободно време и мъжът спешно трябва да си намери работа, задачки, ако трябва втора работа, ако трябва трета работа.

# 29
Аз пък намирам за пълни куку-та възрастни хора да се занимават с платформа като Тик Ток.
Значи затвърждава се мнението ми, че лайфовете на един човек показват това, което иска другите да знаят за него, или това, което акълът му не стига да скрие.
Чак пък да си държим сметка за такива неща без контекст.
Бих се срамувала, ако е дрънкал глупости, но самото основание “говорил на лайф с комшийката” нищо не е.

Общи условия

Активация на акаунт