Как бихте реагирали ?

• 5 061
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • Somewhere far away
тик ток е простащина и освен да зяпаш и скролваш за друго не виждам да се ползва.  /аз нямам тик ток и не смятам да имам но от обща култура знам за какво иде реч./
 не очаквам нищо сериозно да излезе от там, пък дори и свалка така че... виж ако става въпрос за личен чат по вайбър и то редовно , системно, всеки ден или през ден тогава вече би ми светнала червената лампа,  бих се замислила и бих имала съмнения.

# 31
Днес 12-годишният ми син ме посреща с вик ‘Мамоооо, прабаба има Тикток. Аз защо нямам право?!’ Прабабата е на 80 години и подозирам, че се е сдобила с тази дивотия благодарение на 10-годишния си внук, но за няколко часа семейната ни група във Вайбър се напълни с глупости, та ще трябва да я стегнем малко, че действа непедагогично на правнуците.

# 32
Nedinka, да ви е жива и здрава прабабата Simple Smile Въпреки, че никак не е педагогично, историята ме накара да се усмихна Simple Smile

# 33
Nedinka, да ви е жива и здрава прабабата Simple Smile Въпреки, че никак не е педагогично, историята ме накара да се усмихна Simple Smile

Благодаря, чудесна ни е прабабата, да е жива и здрава. Ама понеже вижда част от правнуците рядко (синът ми и още двама правнуци живеят в чужбина), голямо глезене пада при всеки повод. На всичкото отгоре е много наясно с новите технологии, игри и конзоли, защото живее с 10-годишния си внук, който не се отлепя от екраните.

# 34
Хубава е пързалката.
Риба донесе ли?

# 35
Аз бих го дигнала във въздуха. Но се съмнявам да тръгне да го прави. Че тези мъже от къде ще си намерят жени да си говорят с тях на живо в тик ток. Чак пък толкова да са желани, да не са милионери.

# 36
  • Варна
КАКВО е говорил с комшийката ? Аз на моите комшии им звъня по вратите и докладвам проблемите в блока.
Обсъждаме по стълбите бъдещи ремонти, какво трябва да се направи....

Общи условия

Активация на акаунт