Отговори
# 75
Не изчетох всички коментари, но ще ти кажа едно- хората не се променят, напротив с годините по-зле стават. Много вероятно да си попаднал на жена -нарцис. Изпитах същите неща с един мъж, беше кошмар, едвам се измъкнах от тази токсичност, бях буквално като убита и можех да завърша в психиатрията.
Искам да ти кажа, че това не е любов, макар и така да ти се струва и да си убеден в това. Любовта е спокойна, човека до теб ти носи мир и лекота. Това е токсично обсебване, което имате един към друг. Трябва да я пуснеш, иначе здравето ти може да пострада, а то вече и е натам са тръгнали нещата.
За съжаление това, че ще имате бебе усложнява много нещата, защото ще имаш връзка за цял живот с нея. Ще те моли да се върнеш, ще се извинява, ще обещава да се промени, но после ще повтаря паксъщите грешки и ще се стига винаги до тази токсичност, защото нея това я храни. Мозъкът й така действа и има нужда от вечна драма. Не знам доколко психолог изобщо може да помогне на такива хора, тъй като те нямат емоции, само симулират такива, крайни егоисти, не изпитват вина и винаги са прави. Мен "моя човек" ме лъжеше, че ще се самоубие, ако го блокирам... бяха ужасни манипулации. А реално го правят, само за да те вкопчат още повече и да не си тръгнеш. Това с ревността също е пагубно.

Не знам какво да те посъветвам. Най-добре да не живеете заедно. Поне така донякъде ще спасиш здравето си. Много сте мънички още, но е важно детето да расте в спокойна среда. И ако ще се събирате да се постараете средата да е такава, ако не по-добре по отделно.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 01:47 от angelika_

# 76
Не изчетох всички коментари, но ще ти кажа едно- хората не се променят, напротив с годините по-зле стават. Много вероятно да си попаднал на жена -нарцис. Изпитах същите неща с един мъж, беше кошмар, едвам се измъкнах от тази токсичност, бях буквално като убита и можех да завърша в психиатрията.
Искам да ти кажа, че това не е любов, макар и така да ти се струва и да си убеден в това. Любовта е спокойна, човека до теб ти носи мир и лекота. Това е токсично обсебване, което имате един към друг. Трябва да я пуснеш, иначе здравето ти може да пострада, а то вече и е натам са тръгнали нещата.
За съжаление това, че ще имате бебе усложнява много нещата, защото ще имаш връзка за цял живот с нея. Ще те моли да се върнеш, ще се извинява, ще обещава да се промени, но после ще повтаря паксъщите грешки и ще се стига винаги до тази токсичност, защото нея това я храни. Мозъкът й така действа и има нужда от вечна драма. Не знам доколко психолог изобщо може да помогне на такива хора, тъй като те нямат емоции, само симулират такива, крайни егоисти, не изпитват вина и винаги са прави. Мен "моя човек" ме лъжеше, че ще се самоубие, ако го блокирам... бяха ужасни манипулации. А реално го правят, само за да те вкопчат още повече и да не си тръгнеш. Това с ревността също е пагубно.

Не знам какво да те посъветвам. Най-добре да не живеете заедно. Поне така донякъде ще спасиш здравето си. Много сте мънички още, но е важно детето да расте в спокойна среда. И ако ще се събирате да се постараете средата да е такава, ако не по-добре по отделно.

Благодаря и на Вас също за споделеното мнение и съвети относно моята ситуация. Естествено, че и аз това искам повече от всичко - спокойна среда с разбирателство, спокойствие и всичко останало и трябва и е задължително да се стараем да има такава ако изобщо се съберем. Че е нарцис съм го разбрал отдавна, това ѝ го казах в първите седмици и си го анализирах отдавна... Само бях чувал за лоши неща за нарцистичните мъже и жени и като цяло за нарцистичните хора и не знаех, че така зле стоят нещата в действителност. Ами да продължава да си ходи на психолог пък времето ще покаже, много са пресни нещата така или иначе от скоро сме разделени, времето ще си покаже и ще го мисля и анализирам допълнително. Още веднъж благодаря на Вас и на всички останали!

# 77
звучи малко като тийн драма (извинявам се)... много се обичат, не могат един без друг, ама не се и понясят....
за мен цялата работа е в първичното привличане. хората сме си животни,ама за единия секс да стоиш с такъв партньор, че и дете да направиш. не знам на какво се надяваш. аз ако имах такъв партньор, щях да бягам със 100 км/ч от него. ни деца,ни секс, ни всичките пари на света биха ме задържали до такъв индивид.
сега си помисли как тази жена ще гледа/възпитава дете и в какво може да го превърне.

# 78
звучи малко като тийн драма (извинявам се)... много се обичат, не могат един без друг, ама не се и понясят....
за мен цялата работа е в първичното привличане. хората сме си животни,ама за единия секс да стоиш с такъв партньор, че и дете да направиш. не знам на какво се надяваш. аз ако имах такъв партньор, щях да бягам със 100 км/ч от него. ни деца,ни секс, ни всичките пари на света биха ме задържали до такъв индивид.
сега си помисли как тази жена ще гледа/възпитава дете и в какво може да го превърне.

Не, вижте, тя не е лошо момиче когато нещата са нормални. Мила и грижовна, чисти, готви, работлива, обича децата... Но токсичността, болезнената ревност, задушаването, непрестанните скандали, обвинения без причина, подхождането с недоверие неоснователно, когато няма комуникация и другите филми са просто ад и просто няма как да се създаде стабилно семейство и да се гледа бебенце в подобна обстановка и непрестанно напрежение и драми. То буквално ако това се оправи проблеми няма да има ама ей го на нямаше спирка

# 79
Аз само ще кажа, че пропуснах по-назад. Каквото и да стане с тези ти отношения, вземи мерки да си повишиш здравната и полова култура, че досегашното наистина е мега несериозно и последствията са налице /не знам дали повече от незнание или непукизъм/. На кратко, и без да свършваш в партньорката си, има риск от бременност. Гугълни "предеякулационна течност / прекъснат полов акт" и чети и дано схванеш. Че с тази ти влюбчивост лесно ще се окажеш с 2-ро дете от следващата пак без да си я опознал и преценил.
За болестите съвсем отделно, явно не те е страх и не ти пука. Сигурно понеже жените много повече страдат от повечето от тях. Но ехо, и за мъжете има рискове.
Успех.

# 80
Аз само ще кажа, че пропуснах по-назад. Каквото и да стане с тези ти отношения, вземи мерки да си повишиш здравната и полова култура, че досегашното наистина е мега несериозно и последствията са налице /не знам дали повече от незнание или непукизъм/. На кратко, и без да свършваш в партньорката си, има риск от бременност. Гугълни "предеякулационна течност / прекъснат полов акт" и чети и дано схванеш. Че с тази ти влюбчивост лесно ще се окажеш с 2-ро дете от следващата пак без да си я опознал и преценил.
За болестите съвсем отделно, явно не те е страх и не ти пука. Сигурно понеже жените много повече страдат от повечето от тях. Но ехо, и за мъжете има рискове.
Успех.
Тук съм сто процента съгласна.Ще дойде време и ще въвлече някоя друга кукумявка в картинката.

# 81

Не, вижте, тя не е лошо момиче когато нещата са нормални. Мила и грижовна, чисти, готви, работлива, обича децата... Но токсичността, болезнената ревност, задушаването, непрестанните скандали, обвинения без причина, подхождането с недоверие неоснователно, когато няма комуникация и другите филми са просто ад и просто няма как да се създаде стабилно семейство и да се гледа бебенце в подобна обстановка и непрестанно напрежение и драми. То буквално ако това се оправи проблеми няма да има ама ей го на нямаше спирка

извинявам се ако съм наранила с коментара, но наистина историята е с хлапешки привкус. ти се дразниш от жената/момичето и начина по който се държи, осъзнаваш токсичността (или каквото представлява за теб), защо й правиш дете???
хем боли, хем сърби - ама тя е як човек, само че е токсична, болезнено ревнива и т.н. няма да се промени - нито за теб, нито за детето. сексуалното привличане го има и до там. това дете ще се ползва като оръжие с/у теб и ще поема вс негативи м/у вас, че може и тези след теб.
не знам двамата на каква възраст сте - вероятно в началото на 20те. познавах една двойка като вас в студентските си години - не оцеляха дълго, за децата (2 момичета), няма да коментрам какви неща се завъртяха.
за мен историята е като тези на насилниците и убийците: ма то много хубав човек, не знам кое къде се обърка. бие шамари, ама е супер готин като е в настроение.

# 82
Гледам и не вярвам на очите си... признаваш, че от 17 год. не ползваш презерватив, че чак се гордееш с това... Ми, що не почнеш да караш без колан - я стане катастрофа, я не - за какво ти е колана, само да ти стяга, друго е усещането да шофираш свободно....
Наистина, здравната култура ти е много ниска, а си на 25, не на 15... Вземи се стегни, баща ще ставаш. Колкото до конкретния казус - момичето е на 23, което е добре, от гледна точка на това, че има добра перспектива да се промени - тук вече зависи от работата с психолога, както и от нея самата. Дайте си време разделени - на този етап, когато сте заедно, по скоро си вредите, отколкото да си помагате. Успех, дано с времето нещата се наредят!

# 83
Знаете ли кое е най гадното?За вбъдеще,го виждам господина да зариби друга и на другата ще обяснява , както в съседната тема, че се среща с нея само заради детето,и спят в едно легло,само защото детето така иска.За мен ми е жал само за детето и ще е супер да му го вземат и на двамата,да го дадат на отговорни хора, които стават за родители.Родител не значи само генетичен материал.Но , тази история ме показва , защо не трябва да ти е жал ,за някои многострадални хора.Горкият ,аз направих дете на ревнива нарцисистка !Или , горката аз ,самотна майка съм , бащата не ме поглежда,а той е пияница и комарджия!
А ,не мислеше колко си бил жалък/жалка когато го правеше без презерватив ?
Какво да ти кажа авторе? Търсиш съчувствие, не си за шамари .

# 84
Само, ако се е оправила, като човек може да се съберете. Поставяш й ултиматум. Не изпълни ли изискванията ти - биеш й шута, но за детето трябва да се грижиш. Не ти трябва такава жена. От личен опит ти го казвам.

# 85
  • Down south
А това за презервативите, което ти спомена - ползвал съм само когато започнах да водя полов живот като бях на 17 години, след това не съм ползвал никога и проблем съм нямал, винаги съм пазил всички момичета, с които съм бил, тук случаят е различен и се е случило, това е.
Започнах да чета темата, авторът изглеждаше нещастен, тъжен и някак неориентиран. Сякаш търсеше и съвети.
След това прочетох горното, а и тона му рязко се промени.
Жалко и за двамата, и най-вече за детето.

Общи условия

Активация на акаунт