Взаимоотношения с половинката

• 298
  • 14
  •   7
Отговори
Здравейте имам седем месечна връзка с моята половинка аз съм на 29 тя е на 24 години с 4 годишно дете. Като за начало аз приех детето харесвам го то мен също. Така като цяло започнахме връзката беше ок всичко виждахме се бяхме на една вълна работихме заедно ок.
 След това стана така че двамата напуснахме работа и се ориентирахем към място където работа е нормална 5 на 2 почивни дни събота и неделя да може да влезнем в някакъв режим понеже сме в ресторантьорството. Тя живее с техните те и помагам аз също.
Така аз живея с нашите да, на 29 така е.

Имам втори етаж който ми е самостоятелен и може да си живеем и тук. Трябва само една баня която ще се направи така или иначе , ще го пиша разбъркано понеже ми е каша в главата. Проблемите започнаха от там че имахме ритуали с писането за добро утро за лека нощ ит.н които тя на моменти спираше да ги пише , говорили сме го обаче пак се е случвало понеже или заспива пред телефона или нещо друго както и да е дребни неща ,но правят впечатление.
 Реалния проблем е това че аз последния месец два повече настоявах да се виждаме защото реално нямахме много време питах я да отида на работа да се видим понеже после работеше на две работи, питах я да остана в тях питах я да дойде в нас питах я за определени дни тя все ще видим не знам и после и казах ,че ми липсва инициатива от нейна страна понякога , и интиммна също понеже последните пъти все аз тръгвам към нея а тя няма тва желание. Да не е много романтична да на и е фактор да го прави,но понежее се виждаме 1 път в седмицата ми се иска да покаже малко желание тя да тръгне нещо да направи понякога. Така скарахме се че едвали не не и до мен защото тя нямала време за приялтеките за себе си детето не може да си види и след втория разговоро и казах че я оставям да и мине тоя период и няма да я притискма когато тя прояви желание тогава.

От тогава аз намалих всичките тия неща , тя се сещаше пак 1 път в седмица да се видим. На работа почти не си говорихме щото ако се засечем засечем а и там се криехме понеже отидохме кат одвойка и да не разберат и да ни махнат после.. както и да е спазих си обещанието не казах на никой макар че хората не са слепи като ни виждаха да пушим, тя отричаше след тва и така.

После за виждането в почивките писахме си кой кога може викахме се после постепенно тя спря, и я питах защо преди го правихме и тя ми каза че не и до това някой път и че много пъти е излизала без да ми каже. После аз също спрях да и пиша и после ми вика що не казваш, отговорих - нали не се викаме всеки път.. и се разсърди.. както и да е така. Спрях с тва , другото което е дразни че и правя забележки тва че някой път в последния момент ми казва някои неща като знае че аз съм на 40 мин от тях, трябва да си напрвя сметка.. примерно щяла да спи в приятелка чакам цял ден да потвърди и добре че я питах в 11 вечерта да каже не няма скрахме се и и викам да идвам ли увас и тя вика  ако искаш... после и го казвам тва че е е окей и тя .. на теб всичко не ти е ок за тва л идойде  да се караме..

Други забележки че когато правим секс,тръгввам да яцелувам тя гледа телевизора, смее се лигави се плюнчи се и и казвам в такъв момент тва малко е тъпо щото ти убива нагласта.. почувствала се супер долно никой мъж до ся не и правил проблем и и казвам аз не съм другите тва че те са мълчали или им е било все тая.. на мен не е.. просто си казвам което не е окей и държа итя да го прави и като направи, аз спирам с тва което не е окей..

Последно си говорихме вчера беше се засегнала защото и казах  че бях на кино с авер итя , защо не ми каза. Отговорих ти не си ме питала от къде да зна мдали те интересува, беше грубо извиних се. Просто имаше дни в който 5 6 часа понякога 9 в които не ме пита кп не се обажда  , а аз почивам примерно. Когато тя почива аз винаги се инт от деня и от тва кво ще прави. Каза ми и в теб мн неща ме дразнят и не казва кои за да ги променя .. Казах и как виждам нещата за в бъдеще с нея, лека по лека да започне да идва на село да води малкия да свикват с обстановката ще направим банята до тогава да остават от време на време и след тва ще с епренесеат и ще виидм дали ще сме един за друг като заживееем заедно. В последствие ако всичко е ок след година две да мислим  наше дете..

Така остана разговора питах я кво ще правим за наппред тя каза не знам, казах и като реши да каже. Предложих и пред итва да се видим,защото ще ходи на море и ако има кой да глед амалкия да ми каже и да проведем разговор. Аз съм бил първичен да бил съм груб в изказвания, но винаги откликвам имам желание и съм до нея, помагам и финансово като има ремонти по колата или нещо , организирам почивки да ходим да излизаме по ресторанти и т.н гледам да върви връзката. Не съм перфектен.. да тя вика даже не си споделяме не мога да ти споделя защото реагираш.. последните дни ми споделя нищо не и казвам говорим си не я прекъсвам. прекъсвал съм я когато ми говореше за бившия и как са били интимни и и казах че ми го е говорила и не ми е окей,, или за бащата на детето как бил крал на работа и т.н такива детайли не ме инт не са ми приятни.. за нейните неща я изслушвам и помагам ако мога.. КАза че няма желание за нищо с мен че не ме вижда като човека до нея заради тва че съм бил постоянно недоволен .. не знам може би не е свикнала някой да изисква а само тя и за това.. не знам.. като знам какви и са били предни връзки как са се държал ис нея кво са и причинявали... не и го натяквам ,но да ми каже с кво с ипо различен от останалите за да не ти ги споменавам.. не знам ... търся вината в себе си. Като и споменах за плана ни за нас , и и казах че в нейните очи не виждам тя да направи тая крачка близките месеци и година а аз не иксма така да се влачим защото и двамата си губим времето.. тя и последните и връзки е живяла по селата с другите семейства не е като да и е чуждо нз

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 23:02 от losh

# 1
  • София
Не мога да те дочета, но не те иска.
Не иска да е с теб, иска някой друг.

# 2
Интересува се не е като да не пита ме звъни ми когато може ,но не знам не мисля че правя нещо толкова лошо което да прекрати отношенията  с даден човек да тва е моята гледна точка ако чуете нея сигурно ще е друго ,но реално тва ми го изтъква като проблеми тия неща. Каза ми че и прехвърлям неща от предната ми токсчина връзка ами да ви кажа предната жена ме обидаше замеряше ограничваше настройваше следеше, аз нищо от това не и прехвърлям. Искала спокойствие в една връзка тя нуждите другите не си ги казва аз не знам какво трябва да направя друго. Бяхме на море с взети заплати от последната работа и двамта трябваше да караме с тия пари докато намерим друга и всеки с ие правил сметката. Така аз гледах да поемам повечето по скъпите неща и т.н тя пак си плащаше. тва беше когато бяхме 4 месеца заедно. Накрая ми вика аз като ти казах че останах с 100 евро ти не предложи нищо, факт да , просто аз също бях ограничен. После трябваше да взимаме пари от старата работа още за няколко дни, аз взех малко повече от нея и и предложих пари , тя каза е ти като ти казах тогава се сети.. аз когато поема инициативата и съм сигурен в себе си , няма да и взема и една стотинка.. после имаше ремотни по колата аз и купувах аз поема майстора аз се ангажирах не знам кво трябва още човек да прави виждаш че не съм стиснат че помагам че имам желание че съм до теб.. тва че казвам неща които не са окей наистина за мен е е нападка а тя така го приемаше едва ли не. Била е с човек 2 години който не е искла да види тва дете и е искал да излиза с нея без него .. аз настоявам даже да излизаме заедно ако не можем двамата.. Даже искам тва дете да идва да свиква на село да се занимава с него да имам и опит за напред.. то на 4 години ми каза 5 пъти че ме обича.. смисъл малък е да ама аз се грижа за него гледам да му взимам неща от които има нужда

# 3
  • Down south
Не изчетох всичко, защото е твърде трудно за четене.
Общо взето, вече няма никакъв интерес към теб.
В нейната схемата има друг.

# 4
Извинявай, че ще ти го кажа в прав текст, но спрях да чета докрай,нещата са повече от ясни. Тази жена те има просто за приятел с привилегии и удобен отдушник. Тя изобщо няма намерение да заживее с теб, нито пък ще изкарате повече от 1-2 години.  Връзката ви ще приключи в момента, в който на теб ти писне и я разкараш.От километри си личи, че тя няма никакво сексуално или емоционално влечение към теб. Най-вероятно стои в тази връзка само защото има дете и си мисли, че в момента друг мъж няма да й обърне внимание. Това обаче изобщо не означава, че не си пише или не се вижда с други мъже зад гърба ти.

# 5
Не знам дали се вижда или пише с друг не мога да го преценя , просто е човек който обича да бъде забелязван от другите мъже обича вниманието , казвала ми е че няма къде да си носи новите дрехи , викам и що преди работа що да не можеш там ще се преоблечеш, и тя ми вика там само пенсионери и аз и ивикам ти държиш някой да те гледа ли не го ли правиш за теб ? Пак ме захапа че съм приемал всичко много навътре и т.н .. Нищо не пише от вчера надявам се тия дни да се реши да проведем тоя разговор и да знаем какво да правим , аз ще питам ако се разделим дали има друг държа да ми каже просто искам винаги истината дори и да боли. Няма проблеми ще го приема. Тя беше казала че е изневерявала на бащата на детето и щото той също и е. Не знам дали би ги направила пак на мен не мога още да преценя дали е или просто моите неща наистина и са проблем. Тя след последата си връзка се е виждала с бившия си няколко месеца само за секс понеже не искал повече нови мъже в живота си не знам тия неща как да ги тълкувам

# 6
Заболяха ме очите. Първи пост е прекалено труден за четене, но се разбира, че е неначесано лапе въпросната г-ца.Тя самата не знае какво иска и те разиграва. А въпроса кой и гледа детето, докато тя ходи напред-назад, мисля че няма смисъл да го задавам.
Не се занимавай. Губиш си времето.И нейното също.

# 7
  • Down south
И направи баня там, където живееш.
Това в случай, че искаш да заведеш друга в къщата на родителите ти или там, каквото се води Close

# 8
Не мога да те дочета, но не те иска.
Не иска да е с теб, иска някой друг.

Не го иска.
То и ние, щом не успяхме да дочетем.
Просто не успях. Напрегнах се.
Автора явно не е чувал за абзац и параграф.

# 9
Авторе, отговорът ти само потвърждава всичко, жената сама ти е казала каква е.  Щом е изневерявала на бащата на детето си, бъди сигурен, че ще изневери и на теб, защото за нея това явно е нормален модел на поведение. Самият факт, че страда, че на работа имало "само пенсионери" и няма пред кои мъже да си покаже новите дрехи, говори ясно, че тя изобщо не търси сериозна връзка, а има болезнена нужда от чуждо внимание. Историята й с бившия пък доказва, че умее перфектно да ползва мъжете за конкретна цел,тогава го е ползвала само за секс, а сега ползва теб за сигурност и отдушник. Не чакай никакви разговори и не се надявай на истината, тя никога няма да ти признае дали има друг, защото си й твърде удобен в момента. Имай малко мъжко достойнство, спри да бъдеш резервен вариант.

# 10
Доколкото прочетох тя наистина е много натоварена и вероятно претоварена. Сигурно от всичко натрупано не може да си почине и да е адекватна към себе си, детето си и теб.
Тя е в пъти по-натоварена от теб. Може би вече гледа на теб като на бреме.
Фактът, че е изневярала също е червена лампа.
Не се изкарвай жертвата, ами се разделите. А ти не знам какво правиш с такава жена. Явно сте се намерили и сте на един акъл, нищо че си по-големия.

Пс: Автора може да е писал с реч-текст и даже да не си е редактирал. Затова така е излято.

# 11
Няма как да остане отворен разговора с нея трябва да се реши това и от вчера не пише от както и казах да реши и да ми каже. Ще изчакам още ден и ще подхвана темата, няма да се мотаем седмици да се чуди дали да дали не..

НЕ знам колко е натоварена ама намира време за 2 вечерта с приятелки след работа.. а за мен не може да намери да дойде в нас или нещо.. не изглежда много натоварена. Мина месеца в който каза че е много и от тогава нещата са същите

# 12
Защо? Вземи ти решението, бъди мъж.
Тъкмо и тя да разбере, че не може да върти всички.
В момента обръща внимание на някай друг, съжалявам че ти го казвам така.  Времето отива другаде.

Едит: сега те прочетох, играе те. Давай, махни си това нещо от живота.

# 13
Авторе, TheHotChili ти го каза право в очите и е напълно права, защо чакаш тя да реши? Ти сам виждаш каква е реалността,за приятелки и заведения след работа има време и енергия по два пъти в седмицата, а за теб не може да намери и един час да дойде на гости. Човек има време за това, което му е приоритет, а ти за нея очевидно не си такъв. Спри да се мотаеш дни и седмици и да чакаш тя да благоволи да ти отговори, защото докато ти я мислиш, тя вече обръща внимание на някой друг. Бъди мъж, вземи решението вместо нея и сложи край на това унижение още сега, вместо да стоиш на резервната скамейка и да се надяваш на трохи.

# 14
Момата, освен, че е урве, не те харесва изобщо, дори и за спонсор не ставаш. Виж там някоя не дотам отракана девойка от твоето село. Тая ще скача от цвят на цвят, докато съвсем не презрее.

Общи условия

Активация на акаунт