Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 828
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Йоан гост на Мишо и Неделчо в подкаста на Диви и красиви

# 46
  • София
Това за играта на Ирена и Йоан беше малко странно. Повярвах им първо, като казаха, че е мамила, защото силно настояваха, че от екипа са видяли, но с видеото не се доказа нищо, защото нямаше ясен кадър, които да показва какво държи Ирена.

Дам... много тъпо. Аз лично с ръце отзад, дотам не стигам, още повече приведена. Ама знам ли, може да съм крива. Grinning

# 47
Ето и моите 5 цента по епизода.

Не мога да одобря по никакъв начин подигравателното отношение към Йоан, наподобява ми булинг. Учудих се, че Николай беше особено активен в насъскването на останалите. Или пък не е за учудване, като се има предвид, че всъщност Симона си пада по Йоан.

Както Йордан по Симона, който отиде при Ина от немай къде. Така че тя пък от нейна е смешна в ролята си на уж желаната ледената кралица.

Стиляна е доста неуравновесена и се унижава ужасно. Боли ме да гледам тези сцени. Не знам как харесва това биче Йордан, гледа тъпо, има 3 думи в речника, 2 от които са "в смисъл" в началото на всяко изречение. Нооо, на вкус и на цвет...

В общи линии "мач"-овете (ужасни чуждици валят щедро) са доста измъчени и до един са в едно сложни геометрични фигури.

Трябва да призная, че Гош в КИ, миналата година ли беше, беше ужасен. Сега е ошлайфан, както на външен вид, така и като изказ и поведение.

Другите няма да ги коментирам, не ми направиха никакво впечатление Simple Smile

# 48
Гледам подкаста. Йоан е много хубав и добре говори.

# 49
И на мен ми е приятен подкаста с Йоан, но да се отбележи, че Неделчо го кара да му разяснява някои неща, които не са му станали ясни и камерите им са пропуснали.

# 50
  • София
Ще има боксов мач между Батман и Жокера, между доброто и злото, аджеба между Йоан и Симеон. И това напълно сериозно, няма майтап. Йоан в момента усилено тренира при много добър треньор, защото е с хендикап. Симеон все пак е тренирал 2 г. бокс. Този мач ще се осъществи след финала на сезона и ще бъде излъчен в ютюб.

Иначе е имало турнир по канадска борба в къщата, който очевидно не е бил излъчен и Йоан е победил всички мъже, като Йордан е приел доста лошо загубата.

# 51
Това ще е забавно да се гледа. Не,че разбирам от бокс, но те не са ли в различни категории? Grinning Батман и Робин ще станат накрая.

# 52
Йоанка (това важи и за Ивка) - моля ви, разберете, че не сте вие моралните стожери на нацията и нямате абсолютно никакво право да заставате и да говорите как "това ще го гледа утре някое дете и...", още повече, че вие не сте безгрешни и също сте правили постъпки, които не са добър пример.
Хората се държат лошо с половинките си, откакто има телевизия и интернет ли? Преди това не са знаели как да го правят?
И защо всички смятат, че младата публика е малоумна и каквото види, веднага ще тръгне да го прави? Ами защо не разсъждават върху това, че един млад и неопитен човек може да види как изглежда манипулативното поведение и да знае как да го неутрализира, когато неминуемо се появи в живота му?

Не мога да го изслушам този подкаст. Много ми се искаше да му симпатизирам, ама е много фалшив образ.

# 53
Добре е, че все още има морални стожери в това общество. Не е редно да се толерира поведението на Йордан и Симеон. Не е редно и да се оставя без последствие, защото някои хора, не само младежите, остават с усещането, че не е нищо особено да излъжеш, нараниш, изманипулираш, щом е за играта или за някаква твоя облага. Йоан е малко пресилен образ, но в същността си е прав за това, което казва.

# 54
Глупости, къде си чувала жена да завиди на друга жена, аз лично в некраткия си живот не съм срещнала такава ,която да сподели такова чувство. У нас завистта е изкоренена, като едрата шарка Joy
Просто любимия персонаж в риалити винаги е бил отхвърлената жена . Елена от Ергена, Хепи Ванче , в началото докато беше харесвана на Петър от най-хейтена, се превърна в любимка на народа, след като я заряза. Александра и прочие и прочие. А най-мразената исканата , но недостижима за някой мъж Капитонова, Валерия жената на Миро от ББ и вече съм ги забравила

Само не разбрахме името на колежката или е "Фалшив герой", както се пее в едноименната песен на Тодор Колев! Laughing
Звучи по-сериозно, когато човек стои с името си зад подобни изказвания.
Не мислите ли?

# 55
Това е форум -хората споделят най-различни мнения, слухове, истории без да трябва да си разкриват самоличността. Не е необходимо да вярвате на нещо, ако смятате, че не е истина.

# 56
В подкаста казаха, че след концерта на финала ще има организиран коктейл, на който участниците ще присъстват. Феновете ще могат да се запознаят с идолите си и да им поискат автографи.

# 57
Добре е, че все още има морални стожери в това общество. Не е редно да се толерира поведението на Йордан и Симеон. Не е редно и да се оставя без последствие, защото някои хора, не само младежите, остават с усещането, че не е нищо особено да излъжеш, нараниш, изманипулираш, щом е за играта или за някаква твоя облага. Йоан е малко пресилен образ, но в същността си е прав за това, което казва.
Има много начини да изкажеш неодобрение за нечие поведение, без да казваш как "трябва да сме пример" и "децата ще гледат". Йоан също беше на косъм да направи гавра с момиче, което му се е доверило, но "народния" съд го спаси.

# 58
Е, какво лошо има в това, че е казал, че трябва да са за пример?

Борислава Б., тук не разкриваме самоличността си, а пишем под псевдоними. По-удобно е някак, а и форумът ни го позволявя.

# 59
Силно се надявам Ники да няма общо с Елена.
Да не би да има някакви слухове че са заедно

Общи условия

Активация на акаунт