Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Подкастът не си струва особено.

Йоан замазва, изкарва се най-добрият с най-големите морални ценности. Нямало да говори против другите участници,но реално това прави, само че завоалирано.

Продукцията се излагат, защото споменават как нямали кадри на това, нямали кадри на онова. Описват сравнително любопитни случки, които незнайно защо не са излъчени. Твърде близки са с участниците, което е голяма грешка, защото не могат да са обективни в коментарите си, и водят подкаста изключително мазно.
Продуцента сподели,че с Ники са си близки и били гледали някакви епизоди заедно.

# 61
  • Варна
Силно се надявам Ники да няма общо с Елена.
Да не би да има някакви слухове че са заедно

Надявам се, че няма.

# 62
  • България
По-интересното от подкаста е, че родителите на Йоан се занимавали с български народни танци в Украйна при бесарабските българи. Йоан е живял 6 години като малък там.

Йоан много морален го раздава на подкаста - какъв пример щели да дадат на децата. Мисли си, че не е изложил. Той бил в разрез със Симеон. LaughingДа беше отишъл във Фермата, там са с такива претенции.LaughingLaughingLaughing

# 63
Изостанала съм с 2 или 3 епизода и при положение, че вече започна сезонът на "истинските" тв риалитита, нямам време (а и достатъчно силен интерес) за Диви и Красиви.

Жалко, че не започнаха да го излъчват по-рано и да прилючи преди началото на есенния тв риалити сезон. 

Вкараха ли поне нови хора? Много бавно и мудно се развиват нещата, няма никаква динамика, иначе не е лошо и ако нямаше толкова други неща за гледане, може би щях да го догледам.

Тук ще хвърлям по едно око да видя кой кога отпада и дали изобщо ще вкарат още някой нов или само веднъж да отбият номера.

# 64
Йоанка (това важи и за Ивка) - моля ви, разберете, че не сте вие моралните стожери на нацията и нямате абсолютно никакво право да заставате и да говорите как "това ще го гледа утре някое дете и...", още повече, че вие не сте безгрешни и също сте правили постъпки, които не са добър пример.
Хората се държат лошо с половинките си, откакто има телевизия и интернет ли? Преди това не са знаели как да го правят?
И защо всички смятат, че младата публика е малоумна и каквото види, веднага ще тръгне да го прави? Ами защо не разсъждават върху това, че един млад и неопитен човек може да види как изглежда манипулативното поведение и да знае как да го неутрализира, когато неминуемо се появи в живота му?

Не мога да го изслушам този подкаст. Много ми се искаше да му симпатизирам, ама е много фалшив образ.
Масата от младото поколение нямат критична мисъл. Масово идеализират разни тиктокъри и повтарят техни изрази и постъпки. Погледнете какво се случва на прожектирането на филма "Русалки". Наскачали хлапета пред екрана танцуват и пеят абсурдна песен от сорта на "Оу йес камон бейби'

# 65
И защо всички смятат, че младата публика е малоумна и каквото види, веднага ще тръгне да го прави? Ами защо не разсъждават върху това, че един млад и неопитен човек може да види как изглежда манипулативното поведение и да знае как да го неутрализира, когато неминуемо се появи в живота му?
Масата от младото поколение нямат критична мисъл. Масово идеализират разни тиктокъри и повтарят техни изрази и постъпки. Погледнете какво се случва на прожектирането на филма "Русалки". Наскачали хлапета пред екрана танцуват и пеят абсурдна песен от сорта на "Оу йес камон бейби'
Има и много дечица, които виждат колко потресаващо е това и се радвам. Но има и голяма разлика - "Русалки" се прави за деца, а "Диви и красиви" - не. Това е все едно да се сърдим на телевизиите, че излъчват филми с престрелки, които може да ги видят деца.

# 66
Искам само да кажа за Ивка, това че си признава какви “пакости” е правила, не значи че няма много момичета които също са ги правили, но не си признават, аз това бих казал от моя опит с дамите 😂

# 67
  • София
Ще има боксов мач между Батман и Жокера, между доброто и злото, аджеба между Йоан и Симеон. И това напълно сериозно, няма майтап. Йоан в момента усилено тренира при много добър треньор, защото е с хендикап. Симеон все пак е тренирал 2 г. бокс. Този мач ще се осъществи след финала на сезона и ще бъде излъчен в ютюб.

Иначе е имало турнир по канадска борба в къщата, който очевидно не е бил излъчен и Йоан е победил всички мъже, като Йордан е приел доста лошо загубата.
Ама как боксов мач, те са различни категории? Симеон е като едно врабче до Йоан.

За епизода съвсем накратко: ужасен женски змиярник, състоящ се от Николета, Симона и Ина.
Съчувствам на Стиляна, малка е, не може да се владее добре. Трите по-възрастни жени са срещу нея (много злобни, а някои са и откровено некрасиви - мигли, татуси, джуки, бррр Fearful).
Йордан е нарцис, много нелепо и немъжко поведение.
Ина е токсична и трябва да си ходи. Напълно несъстоятелни са хвалбите за нея как избрала любовта. Лесно е да избираш, когато нищо не губиш, другият път слугата и Данчо ще и даде гривна и тя го знае.

Ивайло и Николета са изкуствен "мач". Той е дръвце и освен това не я харесва, не му се получава актьорската игра в тази посока. Да не говорим, че тя му е какичка с поне 5 г. и това много личи.
За нея не знам дали е привлечена. От интригите и схемите и не мога да я погледна сериозно, за мен е стратег, но много неубедителен. Да и е честито скучното момче със сливенски акцент (той трябва ужасно много да поработи върху говора си).

# 68
Много се радвам, че си тръгнаха Йоан и Симеон. И двамата ми бяха крайно неприятни, а със самочувствие до небето. Стиляна също продължава да ми е неприятна, тя е всеки път пияна, говори като 13-годишна и се държи като такава, ама това може и да е, защото съм от некрасивите - имам татуси и джуки.😫
Ивайло и Николета аз все пак ги харесвам като двойка и честно казано мисля, че са искрени, по - скоро Ивайло е някак притеснен и за това е по - скован, не знам.
Много би ми се искало да видя Елена и Николай като двойка, мисля че биха били чудесни заедно.
Гош - не мога да го харесам и това е.

# 69
  • София
Оу, някой се припозна и се засегна лично.Close
Ами приемете, че имаме различни мнения, това е шоу, обсъждаме си го.

Николета и Ина са ми едни от най-неприятните участници.
За съжаление, май ще ги гледаме до края.
От оставащите двойки сипматизирам на Елена и Гош. Най-добре стоят заедно и има поне частица искреност там.

# 70
Оу, някой се припозна и се засегна лично.Close
Ами приемете, че имаме различни мнения, това е шоу, обсъждаме си го.

Николета и Ина са ми едни от най-неприятните участници.
За съжаление, май ще ги гледаме до края.
От оставащите двойки сипматизирам на Елена и Гош. Най-добре стоят заедно и има поне частица искреност там.
Да, засегнах се лично, естествено. И аз не харесвам руси коси например, но в никакъв случай няма да кажа, че Теа е грозна заради косата?😂

# 71
  • София
Имам право да не харесвам татуси и джуки, ок? Не ви познавам, не знам какво точно имате по себе си. Не е лично.
Благодаря.
Вие казвайте каквото искате, не ме касае, не ви следя, нито ме интересува. Като не харесвате руси коси, кажете го, било то за Теа или за някой друг участник.
Хубав и успешен ден!

# 72
Ем, че то това е факт. Теа е грозна, заради косата. Иначе е много красива.

# 73
На мен ми хареса в това предаване косата ѝ. Явно си е сложила постоянни екстеншъни. В Ергенът беше на щипки и изглеждаше комично на моменти.
Иначе Николета зорлем се загрозява. Татуировките ѝ ми харесват, но мигли, грим, стил и т.н. - грам не.

# 74
Ина ми е типичният пример за "не знам какво да те правя, но не искам друг да ти го прави". Хем не иска Данчо, пък не иска и да остава без неговото внимание.
Йордан пък е типичен пример за това, че по-глупав от влюбения човек няма.
Стиляна, донякъде я съжалявам, донякъде и не. Харесала е Данчо, понеже вижда в него потенциал (виждала е какво прави за Ина и си мисли, че и за нея ще го направи).. обаче като видя не един или два пъти как неговите думи и действия се различават спрямо нея трябваше просто да го остави и да не се излага повече. Да си тръгне с чест, достатъчно се изложи като пиянката на предаването.
Кака Симона е натиснала яко джапанката върху главата на Ники и не му дава гък да каже, направо ми е истински жал за него, изобщо е жалко за мъж да позволява чак толкова отгоре да му се качва една жена. Тотално са си разменили ролите и е нормално да не се случва нищо помежду им.
Гошко, дошъл на all inclusive, да се помота по още някое предаване, пък това, че се поцелува тук там е само бонус за него.
Николета и Ивайло не ги харесвам като двойка чисто визуално. Просто не си отиват един до друг. Тя ми идва много груба за него, много доминантна. Той се опитва да се държи по-мъжкарски, но нейната мъжката енергия направо го затрива.

Общи условия

Активация на акаунт