Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 923
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
И се оказа че няма нито една истинска двойка и нито една двойка, която да харесаме Hushed

# 76
  • София
Реално аз не виждам истинска двойка вътре, да. Игрички само играят.
Много лошо впечатление ми направи Симона как разиграваше Ники след като той единствен защити Стиляна на т.нар. церемония. Държи го на къса каишка и не му позволя да има свое мнение. Според мен след предаването момчето ще избяга далеч от тази.

Николета и Ивайло не ги харесвам като двойка чисто визуално. Просто не си отиват един до друг. Тя ми идва много груба за него, много доминантна. Той се опитва да се държи по-мъжкарски, но нейната мъжката енергия направо го затрива.
Много точно. Тестостеронът е в повече при Николета.

# 77
Реално аз не виждам истинска двойка вътре, да. Игрички само играят.
Много лошо впечатление ми направи Симона как разиграваше Ники след като той единствен защити Стиляна на т.нар. церемония. Държи го на къса каишка и не му позволя да има свое мнение. Според мен след предаването момчето ще избяга далеч от тази.

Николета и Ивайло не ги харесвам като двойка чисто визуално. Просто не си отиват един до друг. Тя ми идва много груба за него, много доминантна. Той се опитва да се държи по-мъжкарски, но нейната мъжката енергия направо го затрива.
Много точно. Тестостеронът е в повече при Николета.

Аз пък мисля, че Николета разцъфна покрай Ивайло. И сега след предаването на лайфове и сторита е много хубава и супер позитивна, което много ми допада.

# 78
Аз не гледам лайфове, но щом толкова цъфти Николета, вероятно с Ивайло са една от финалните двойки. Нея не я загрозяват джуките и татусите, загрозяват я агресивното поведение, мъжката походка и грубият глас. Клише стана вече, ама с мъжка енергия е, затова и никой не я хареса в началото. Включително и Ивайло. И аз мисля, че няма истинска двойка там, но тези двамата са абсурдни просто!

# 79
Йорданчо, наистина си най-големият ретард. Прав си си.

Някои хора явно си мислят, че изгонените участници ще гласуват.

Едит:
Скрит текст:
Да не стане сега влюбеният Жулиет да се сърди на Ина, че го е спасила, щото си има Ромеа отвън и Мисис Мускул не ну трябва

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 19:58 от AirFairy

# 80
Ако още един път чуя за сърцето на Йордан, не знам...
Ники и Симона - много сладки в началото на епизода.
На Ина и Николета разговорите са потресаващи, те дето хич не пият ...

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 20:16 от BobbyDyl

# 81
Сега изгледах подкаста с Йоан. Безумно лош звук за пореден път. Не знам какво правят тези хора, ама това вече е в 4-5 подкаста. Обикновено микрофонът на госта е слаб, чува се все едно човекът е в коридора или в другата стая. При Ирена буквално не се чува нищо. Йоан все едно говори от ъгъла. Неделчо с усилен микрофон и се чуваше как се прозязва, и казваше автоматична "да, мхм, да", без да слуша изобщо.

Оказа се, че много, много, много неща не са заснети. Ама ключови разговори не са заснети. Йоан във всяко изречение казва "това не беше излъчено", те му казват "нямаме ги тези кадри" или "не сме го заснели". А защо? Нямате достатъчно камери и оператори ли?
То се оказва, че в много ситуации са давали само РЕАКЦИЯТА на нещо, но не и причината за реакцията.

Много добре се изказва Йоан, личи, че е интелигентен. И е класи над почти всички там, като интелект, като изказ. Сега разбирам, че за много неща е бил умишлено нарочван.

Когато Гош е попитан "би ли счупил пак чаша, ако се ядосаш", е казал ДА... което не е излъчено. Ми то всеки, ако се ядоса и вземе да чупи чаши в краката на другите, докъде ще стигнат? Някакво състезание по канадска борба късно вечер, също не е излъчено.

Не знаех, че Йоан е израстнал в Молдова. И да, там наистина хората живеят доста по-трудно оттук. Ама колко ли българи го осъзнават. Важното е да се мрънка.

# 82
Стана ли нещо вълнуващо в епизода? Ако пак всичко се върти около "любовния" триъгълник, нещо ми умира ентусиазмът да го гледам.

# 83
О, то било сряда, съвсем изключих, че има нов епизод. Ще го изгледам като минат Игрите и Гривните Grinning

EП.19

# 84
Стана ли нещо вълнуващо в епизода? Ако пак всичко се върти около "любовния" триъгълник, нещо ми умира ентусиазмът да го гледам.
Гледам от половин час, до тук дават пиянските им разговори вечерта след церемонията. Ина отиде да си говори с Ивайло на двора. Николета ревнува супер много, че не я били предупредили, че ще си говорят само двамата.

# 85
Николета явно не е мн добре с нервите и не мисля, че господинът ще я издържи.

Играта май пак ще бъде прекалено сексуална.

Допълвам: Гошеее, какво е това интервю на среща, хубавецо мамин, правен с любов.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 20:58 от AirFairy

# 86
Играта най пк ще бъде прекалено сексуална.
Е какво друго да измислят Мишето и Едис? Близане на ледени близалки,  изтискване на гъба, поставена на дупето на жената, чрез удряне на тялото на мъжа отзад, в областта на пениса.. изобщо, все гениални идеи.

# 87
Йоан си тръгна и вече няма кой да пронизва Симона с поглед, затова тя реши да се отдаде изцяло на Ники. 🤣 Но признавам, че двамата са сладки в началото на епизода.

Ивайло се уплаши от Николета и бързо се сети за бившата 💀 Не знам дали изобщо я харесва, но му дойде прекалено нейното обсебване.

# 88
Не знам, за мен също не си отиват много Николета и Ивайло. Тя трябва да направи избор и да реши дали иска да е повече в женската си енергия и да остави мъжа да доминира или да си е в мъжката и мъжът до нея да е по-послушен и тя да си води.

# 89
Йордан за пореден път цар на мелодрамата. Трагичен е. Ина да не излезе, че си с мъжа й и си джитка по предавания за рейтинг. Много е отворена явно ги разбира нещата с шиба... възлите Simple Smile
Всички са ми така фалшиви вече, че трудно се гледат. Гош е тоталка, заучил е 2 поведения и реплики и се придържа плътно.
Играта беше жалка и смехотворна с липсата на здрав разум и критерии, Ивка срещу Ина да бяга пак не може да я стигне явно хаха, двете си приличат малко.
Тоз техния човек, стилистчето, пари ли им е бутнал, за да участва като част от екипа. Щерката на 7 по- хубаво ще я облече Ивка, че и всяко друго дете си мисля аз.
Стиляна може да ме дразни как замята челюст докато каже една дума и мрънка и говори като сърдито момче, но Йордан е още по- зле и от нея, явно е че е силно влюбена и го сложи на пиедестал, голям захлас беше големи комплименти. Когато слагаш така високо някой неизбежно е да се разочароваш. А той как не си омръзна на самия него си това мелене на едни и същи фрази, как си повярва мъченика за голямата любов с Ина.
Имам чувството, че тук коментират участници Wink

Общи условия

Активация на акаунт