Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Аз си помислих,че Ина излъга за възлите Ивка като я попита колко пъти ги е практикувала. Така ми се стори.

# 91
Йордан за пореден път цар на мелодрамата. Трагичен е. Ина да не излезе, че си с мъжа й и си джитка по предавания за рейтинг. Много е отворена явно ги разбира нещата с шиба... възлите Simple Smile
Всички са ми така фалшиви вече, че трудно се гледат. Гош е тоталка, заучил е 2 поведения и реплики и се придържа плътно.
Играта беше жалка и смехотворна с липсата на здрав разум и критерии, Ивка срещу Ина да бяга пак не може да я стигне явно хаха, двете си приличат малко.
Тоз техния човек, стилистчето, пари ли им е бутнал, за да участва като част от екипа. Щерката на 7 по- хубаво ще я облече Ивка, че и всяко друго дете си мисля аз.
Стиляна може да ме дразни как замята челюст докато каже една дума и мрънка и говори като сърдито момче, но Йордан е още по- зле и от нея, явно е че е силно влюбена и го сложи на пиедестал, голям захлас беше големи комплименти. Когато слагаш така високо някой неизбежно е да се разочароваш. А той как не си омръзна на самия него си това мелене на едни и същи фрази, как си повярва мъченика за голямата любов с Ина.
Имам чувството, че тук коментират участници Wink

Да, да, да ще се занимават участниците с бг мама. Достатъчно им гърмят инбоксовете в инстаграм.

# 92
  • България
Последният епизод е много зле монтиран и не става ясно за какво говорят участниците в първоначалните разговори. Греда. Разбрахме, че трите патици не искат да последват Стиляна в инстаграм, Да бях на нейно място и аз нямаше да искам да ме следват. На никой не му трябват такива кокошки за приятелки.

И пак 1час и 39 минути при положение, че два риалити формата на плажа се излъчват от понеделник до четвъртък. Тия хора грам не мислят.

На 36-тата минута съм и звукът е много лош, участниците си говорят полупияно-полунадрусано и като цяло шоуто загуби Йоан и Симеон. Абсолютна скука в момента.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 23:28 от ferencliszt

# 93
  • Варна
Четат не ами и пушек се вдига, Борислава 🤣🤣

# 94
  • България
Гош зачекна темата за децата с Елена на срещата. ЖДНБ!
Пресъздават сцени от Ергенът - напомня ми на темата за семействата.
По-малоумно няма накъде.

# 95
  • Варна
Оф, тая Николета е егати филмарката. Ивайло, бягай далеч.

# 96
  • България
Оф, тая Николета е егати филмарката. Ивайло, бягай далеч.

Тя няма на база на какво да има такива претенции към мъжа до себе си. Двамата са двойка от три дена, тя вече му търси сметка защо не си лягал когато и тя. Същата кукувица като Симона. Николета обаче е и задушаваща.

Стискам палци на финала за Елена и Гош. Очевидно играят стратегически, очевидно не виждат бъдеще един с друг, но в останалите двойки имаме Ина, Йордан, Николета и Симона, които не мога да дишам.

# 97
  • Варна
Чак не мога да повярвам, че си позволи такова държание ....

# 98
Николета, ако само я слушах, щях да реша, че е на 19-20. Толкова неуверено поведение не е възможно да има. Като цяло тази жена ми е свръхелементарна във всяко отношение, но дори и аз не очаквах, че ще направи такава драма и ще си вкара такъв филм, че Ина - приятелката ѝ, която спаси Ивайло заради нея и която не допусна никой до себе си, ще направи нещо с Ивайло.

# 99
Т.е. все същата претоплена манджа всеки епизод...С какво ще си запълнят оставащите епизоди до края?

# 100
Качили са подкаст със Симеон, но е само за членове на канала.

# 101
Предаването доскуча...Ивайло взе да се застрахова...като излязат навън, че може да не се получи...Такъв синеок и рус... наистина изглежда по-нежен от Николета. Измислената ѝ сцена на ревност развя голям червен флаг пред него. Тъпо е, че няма нито една истинска двойка...Ина и тя покрай гривната омекна към Йордан...прекалено сметкаджийско е всичко и се загуби основния замисъл.

# 102
Дали тези жени осъзнават каква абсурдна гледка са как четат морал, докато са пияни и едва говорят...

# 103
Йордан за пореден път цар на мелодрамата. Трагичен е. Ина да не излезе, че си с мъжа й и си джитка по предавания за рейтинг. Много е отворена явно ги разбира нещата с шиба... възлите Simple Smile
Всички са ми така фалшиви вече, че трудно се гледат. Гош е тоталка, заучил е 2 поведения и реплики и се придържа плътно.
Играта беше жалка и смехотворна с липсата на здрав разум и критерии, Ивка срещу Ина да бяга пак не може да я стигне явно хаха, двете си приличат малко.
Тоз техния човек, стилистчето, пари ли им е бутнал, за да участва като част от екипа. Щерката на 7 по- хубаво ще я облече Ивка, че и всяко друго дете си мисля аз.
Стиляна може да ме дразни как замята челюст докато каже една дума и мрънка и говори като сърдито момче, но Йордан е още по- зле и от нея, явно е че е силно влюбена и го сложи на пиедестал, голям захлас беше големи комплименти. Когато слагаш така високо някой неизбежно е да се разочароваш. А той как не си омръзна на самия него си това мелене на едни и същи фрази, как си повярва мъченика за голямата любов с Ина.
Имам чувството, че тук коментират участници Wink

Да, да, да ще се занимават участниците с бг мама. Достатъчно им гърмят инбоксовете в инстаграм.
Идея си нямаш даже какво влияние има Бг мама форумът. Много си личи, че отскоро си тук. Попрегледай темите за Ергенът и ще се ориентираш за какво става въпрос.

# 104
И на Ивайло започна да му пада маската — оказва се, че той играта я е играл от самото начало в ролята на „доброто момче, дошло за любовта”.

Този човек вече ми се струва изключително последователен в опитите си да излиза чист от всяка една ситуация, заблуждава добре зрителя. След снощния епизод ми се струва като поредния обран тънък стратег и „схемаджия”, който сега ще се опитва да излиза от ситуацията с Николета извън къщата (че взе да излиза извън контрол). Започна вече с манипулативно защитните обработки за бивши отвън, настоящи вътре и всичко останало. В разговора с Ина съвсем пък му се показа същността — един напудрен псевдомачо, който в реала би търсил единствено сексуални взаимоотношения, очевидно зорът му не пита…

Фаворити вече официално нямам, всички олекнаха — каквито и да са обаче, Ина и Стиляна поне са искрени. Това им го признавам.

Общи условия

Активация на акаунт