Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 993
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Скучен епизод.
Но нормално, цветните образи ги няма вече. Щеше да е хубаво ако може сега набързо да изпидуркат Ина и Йордан, Стиляна да си тръгне, защото няма мач и да останат трите двойки. Правят една игра за финал, последната двойка в играта отпада и приключваме. И след това на живо идва големия финал. Ама не, още месец ще гледаме едно излишно разтягане на локуми, като единственото, което може да се случи е да натоварват излишно Стиляна.
Много грозно поведение на Симона, Николета и Ина спрямо Стили. Много неприятно впечатление остави Симона и когато подиграваше Елена.
Най-вероятно няма да гласувам на финала, ако Елена и Гош не са на него. Просто останалите жени с поведението си ме отблъскват. Единствено бих дал наказателен вот в полза която и да е друга двойка срещу Ина и Йордан ако последните се намърдат на финала по някаква случайност.

# 106
  • България
Ивка защо строи горките участници да се връзват публично? Има си шибари учители, които учат на безопасни методи, с които вързаният да не прилича на отвлечен и възлите да бъдат лесно развързани. Пълна дивотия без спазване на целостта и здравето на участниците. А жените защо решиха да душат мъжете през врата?

Всички сексуални занимания е добре да не бъдат показвани и снимани от екипа. Отвориха кутията на Пандора със снимките с Йоан и Стиляна.

# 107
Симона е от хората, които се смятат за скъп брандиран кроасан, докато в реалността са просто треторазредни кифли с лъскава опаковка. Стреми се да изглежда интелигентна и зряла, но издиша — липсват ѝ тези качества. Видимо е.

Напълно нормално и очаквано е да се държи така надменно спрямо Елена — те са на различни полюси; очевидно е, че младото момиче е стеснително, свито и срамежливо, докато Симона представлява една класическа балканизирана хиена. Хиената не успява да достигне до мисловната дейност, която да ѝ помогне да разграничи и подчертае дори сама пред себе си, че Елена е все още доста млада, пък целенасочено да „наритваш” такъв човек те превръща единствено в доста посредствен индивидуалист. На Симона проблемът обаче с Елена не ѝ е друг, а се крие в това, че именно Елена (макар и толкова отблъскваща според Симона) ѝ отне Йоан още на първата вечер. Ревност и завист.

# 108
  • София
Много грозно поведение на Симона, Николета и Ина спрямо Стили. Много неприятно впечатление остави Симона и когато подиграваше Елена.
Абсолютно, и мен много ме отблъснаха тези трите. Превърнаха къщата в женски змиярник.
И разбира се, по-младите и неопитни момичета са на прицел, грозна работа.
И трите са типични кифли, занимаващи се с интриги и с външния си вид, без други съществени цели и интереси.

# 109
  • София
Да, и трите си правят много лоша реклама пред мъжете които гледат това шоу.

Колкото до шибарито. Не писах ама какво да пиша, жалка картинка бяха. Шибари е истинско японско изкуство, а това беше някаква Али експрес разновидност.
Освен това е много опасно за вените ако се стегне някъде твърде много. И изобщо може ли да се показват такива неща дори и в интернет? Ако малките момчета и момичета започнат сега да се връзват по поляните какво правим ако стане беля?

# 110
Качили са подкаст със Симеон, но е само за членове на канала.
Започвам да губя интерес и мотивация Smiley

# 111
Аз това не разбирам, относно трите грации - виждам, че им пука как ще изглеждат в очите на зрителите, виждам как полагат усилия уж да се държат на положение, но накрая се получава това? Може да са си мислили, че зрителите сме пълни балами, но както каза Неделчо, май доста хора ще получат reality check.
Йордан пък си представям как познатите му отвън го попиляват.

# 112
  • София
Аз това не разбирам, относно трите грации - виждам, че им пука как ще изглеждат в очите на зрителите, виждам как полагат усилия уж да се държат на положение, но накрая се получава това? Може да са си мислили, че зрителите сме пълни балами, но както каза Неделчо, май доста хора ще получат reality check.
Йордан пък си представям как познатите му отвън го попиляват.
Неделчо това по повод на тях трите ли го е казал? И в кой подкаст, че искам да го гледам?

# 113
В подкаста с Йоан. Ставаше въпрос, че много хора вътре са го критикували и му казали, че не знае къде се намира и като излезе отвън ще се види отстрани и ще получи reality check и т.н. А пък на Неделчо (според мен) му личеше, че симпатизира на Йоан и доста го е защитавал, неведнъж е казвал, че е добро момче. И в подкаста с него каза, че май не той (Йоан), а останалите участници ще получат повече reality check, като видят поведението си отстрани. Не беше насочено към конкретни имена.

# 114
Гледам със закъснение, на 33-а мин. съм. Николета се излага с това поведение. Какво значи "ела, кажи ми, че ще говориш с нея", ама чакай.... някои разговори започват спонтанно, непланирано, защо трябва някой да я предупреждава? Нито са съпрузи, нито са гаджета, нито нищо. Това е наистина червен флаг. Тази ще го побърка, ако тия двамата навън започнат да излизат!
Четат не ами и пушек се вдига, Борислава 🤣🤣
Точно така, абсолютно четат.   Че и мъже четат. Ето Коцето даже се и включи тук за малко. От другите теми Ивайло Герасимов (Един за друг/Фермата) се включи в коментарите, не му пукаше от хейта. Людмил от "Къщата", от подкастовете: Неделчо, Туджаров, Чакала, Жорко, Павел, Ицака, Иван Христов (от Иван и Андрей), Иван (Ауткаста)... все мъже.  Жените-участнички в риалитита да не ги изреждаме. Че  ще стане цял чаршаф.
Форумът има огромно влияние. Да не говорим, че жълтурите четат тук и произвеждат новини после.

# 115
Аз не мога да определя коя от 3-те е по-противна и негативна-Николета,Симона или Ина Ама много отвратителни жени..... Елена и Гошко май са най-сладки и свежи, на фона на онези отровни жени с чехльовците  до тях:))))))

# 116
След този епизод вече е тотално ясно, че никакви двойки няма да излязат от това предаване. Предполагам, ако стигнат до финал, Елена и Гош ще имат най-голям шанс за победа, понеже Симона, Николета, Ина и Йордан изглежда са най-нехаресвани. То Николай, Ивайло и самият Гош също са си измислени герои, ама както и да е.
Николета защо така се разпали, че Ивайло останал да си говори с Ина. Нали все я защитава и й вярва, какво смята, че ще се случи...
Стиляна и тя съвсем откачи. Добре описа ситуацията между Йордан и Ина. Даже и за шоуто го пооля. Ама винаги, в каквато и ситуация да е, ще е грозно една жена да коментира другата с какви и колко си лягала и тн. Нямаше нужда.
Отдавна не бях скролвала из коментарите под видеата, ама днес го направих, че и без това беше супер неловко да се наблюдава това говорене зад гърба на Стиляна като тя е на две крачки и как останалите демонстративно я изолират. Жалко, че Азов вече не прави видеа с коментари, материал има 😄
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 13:14 от Geri2000

# 117
Чудя се какъв му е проблемът на Николай?! Симона го гали, целува, докосва, той - дърво, чуди се как да си хване ръцете, та да не я докосва.
Николета пък е направо смешна с тая ревност. Уж приятелки, ау мяу, ама доверие йок.

# 118
Аз съм на 32мин. .......и мисля,че Николета е закоравяла пияница, вижте й външния вид, начинът на говорене.......тя си е алкохоличка. Направо ми се гади от нея. Дано да бъде едно ужасно предупреждение за всички млади жени.

# 119
Да, на Стиляна не знам защо всеки път като се напие, ходят да й взимат интервю. Да, каза си истината, но каза и неща, които би спестила, ако не беше под влиянието на алкохола. За мен това си е възползване от ситуацията. При другите не ходят да ги питат "ти какво мислиш за еди кой си", когато са пияни- само им излъчват разговорите записани отстрани.
Хареса ми как Ивка се държи със Стиляна и не я остави да виси сама на играта/workshop-a.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 18:49 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт