Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Вероятно ви прави впечатление и колко зле изглеждат всички последните епизоди, особено жените - ходят с мазни коси, целите пъпчасали и изприщени. То няма до какво друго да доведе това наливане с алкохол 24/7 и нагъване на боклучава храна. Пък нека после се подиграват за пилешкото и стриктния режим на Йоан...

# 121
Те така си изглеждат и по принцип без грим и без тоалет. Просто като те снимат с камера изглеждаш много повече като себе си в ежедневието, в сравнение със супер обработените им снимки в инста- специално за Николета и Симона говоря, но може да важи и за другите. То са скули, носове, коса, дори формата на лицето им е различна след филтрите, тялото също. Така, че е хубаво да се види разликата между това как  изглеждат хората наистина (с несъвършенствата), спрямо почти фалшивият образ в инстаграм, които искат да изградят.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 19:22 от BobbyDyl

# 122
Без да симпатизирам на Стиляна, останалите девойки се излагат много повече от нея. На Николета в повече и дойдоха чашките и трябваше да изслушаме цялата одисея как нейният роб не я е уведомил, че излиза на двора с уж приятелката и, а след това прости и разтвори широко сатенения си халат, много дамско няма що. Симона нямало да последва Стиляна в инстаграм, голяма и непрежалима загуба за втората. Не мога да разбера Ивайло, Николай и Йордан като какви мъжкари се доказват, на мен ми изглеждат като изтривалки на господарките си. Не мога да повярвам, че ще го кажа, но и на мен Гош и Елена са ми най-симпатични. Определено няма никой влюбен там.

# 123
Оо, да, Николета особено има огромна разлика с това, което виждаме на екран и снимките в профила на предаването и кадрите, които сама си публикува.

# 124
Май за първи път дават интервю на редактор с участник (не синхрон). В случая цял диалог между Мишето и Стилияна. Той рррррр, тя рррррр Grinning  А чухте ли какво каза Стилияна за Ина, че правила нещо с някакви акробати и разни мъже "дето й готвят"? Отново незаснети откровения и разговори, които разбираме от случайни синхрони и интервюта като това. Йоан в подкаста разказа куп неща, които не са заснели. И на всяко второ изречение Нидиелчу казва "Да, нямаме кадри от това". Ми то от много неща се оказа, че нямате кадри. 
Чудя се какъв му е проблемът на Николай?! Симона го гали, целува, докосва, той - дърво, чуди се как да си хване ръцете, та да не я докосва.
Може да е такъв типаж, че да не иска да проявява интимност пред камерите.

# 125
  • София
Дожаля ми за Стиляна и се ядосах, че не спира да се вре при тях. Бих стояла настрана от всички тези, а и те очевидно и показват, че я избягват.
Освен това трябва да спре да се обяснява с Йордан, въобще да не го отразява, все едно е пътен знак. Той само това заслужава, игнор. А тя все го гледа, стои до него, пък торта ли му изля на главата или друго, не става ясно. Все погрешни, детски неща.
Жалко, малка е, няма опит, влюби се и прави грешка след грешка, сякаш и харесва да се тормози.
Тя си го и каза, де.
С кеф ще гледам как хора като Николета и Симона ще отпаднат. Те смятат, че едва ли не им се полага всичко - първо място, срещи, гривни. Който ги надиграе - лъже или не заслужава. Супер долно поведение.

# 126
😂😂😂😂 И аз изпитвам едно такова злорадо чувство,когато Инчето мачка Данчо😂😂😂

# 127
Само не разбрах ,защо Данчо беше по гащи Joy

# 128
Дожаля ми за Стиляна и се ядосах, че не спира да се вре при тях. Бих стояла настрана от всички тези, а и те очевидно и показват, че я избягват.
Освен това трябва да спре да се обяснява с Йордан, въобще да не го отразява, все едно е пътен знак. Той само това заслужава, игнор. А тя все го гледа, стои до него, пък торта ли му изля на главата или друго, не става ясно. Все погрешни, детски неща.
Жалко, малка е, няма опит, влюби се и прави грешка след грешка, сякаш и харесва да се тормози.
Тя си го и каза, де.
С кеф ще гледам как хора като Николета и Симона ще отпаднат. Те смятат, че едва ли не им се полага всичко - първо място, срещи, гривни. Който ги надиграе - лъже или не заслужава. Супер долно поведение.
Лошото е, че Стиляна явно има приятелство само с Йордан, явно затова се вре там...

# 129
Да, Стиляна май не се е научила още на пълен игнор, а в ситуацията би помогнало според мен. Йордан, като че ли се чувства привлечен точно от такова поведение, в което жената е трудна и недостъпна като стена. Не казвам, че е щеше да я хареса повече, но тя щеше да има по-голям контрол в ситуацията, а не да бъде изиграна така. Но наистина, е малка, наивна и добра. Добре че поне са хората от продукцията, за да има някой на нейна страна в тази къща, защото учстниците се държат все едно са в училище с това делене на готината групичка и всички останали.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 18:51 от BobbyDyl

# 130
Тя според мен наистина го харесва като човек и му търси някакво оправдание за поведението, не й се вярва, че е толкова подъл, иска да го разбере. Но си изгуби времето.

# 131
Новата песен на Ина! Innocent

# 132
Аз да се оплача, че си пусках 2-3 пъти песента Мяу за кринджа и сега Ютуб почна да ми я бута сам...
Така че Инче, да не се чудиш откъде са новите десетина гледания на Мяу.
Иначе има приятен глас, флоуът в рапа е добър, очевидно може и да пее, гледам, че с Искрата работи... ама текстовете не са сполучливи (слушам всякакви жанрове и харесвам женски рап, не съм пуританка).

# 133
А "Мяу" и аз 2 пъти си я въртях  Sweat Smile

# 134
Ох, бе, като вземете да разваляте сеира с панаири.

Общи условия

Активация на акаунт