Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм разочарована, че не е дует с Гош...Broken Heart

# 136
  • София
Аз съм разочарована, че не е дует с Гош...Broken Heart
Да, и щеше да е поне 2 минути и половина... Grinning

# 137
Николай с неговия Мадрид, направо ме убива. Това ли е най-хубавият град на тази земя? Вика: после разходки до Мадрид, до Санторини...
В Испания има доста по-готини градове от Мадрид.

# 138
Не знам, но на мен епизода ми хареса! Всички бяха сладки. С изключение на Стилияна! Не искам да звуча като хейтър, но това момиче прекали и накрая съсипа епизода.

# 139
Харесва ми припева на песента. Hands V

# 140
Едно включване по последния епизод...
Сега, първо, относно това, което се каза в края му, макар че нямам основание да не вярвам, май не беше много коректно да се изговаря. От друга страна, от тук нататък, на патосното морализаторстване,  особено от Ина, по седенки и вечеринки,  официално може се гледа, като на бля-бля-бля.
Друг момент, който прави впечатление, че очаквано, триглавата ламя си набеляза следващата мишена, и това е Елена.
И последно, Даката значи е имал стратегия, е-хеее откога, да го изгонят.  Ако някой го разбра, каква е тази стратегия, по възможност да начертае схемата. Защото явно, в тази стратегия е вложена много тънка мисъл. Толкова тънка, че почти не се забелязва.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 00:04 от mirror__

# 141
  • България
Сама дадохте още един пример на неблагодарност. Ако оценяваше жеста нямаше да чака Ивка да ѝ подскаже да благодари.

# 142
Ина унижава Стиляна, че се е продала за гривна. Не се е продала, тя да не е 1 кило ябълки, че да се продава - направи нелепо еротично видео, което не стига, че беше изключително плоско, никои от зрителите не разбра кому е нужно. Факта е, че от предаването са се съгласили да го снимат, ние го гледахме. Вие участничките ги заклеймявахте. И все пак не успяхте да прозрете мотива на Стиляна( или не ви отърва) да направи таква глупост, а тя е, че искаше да спаси Йордан, с които се надяваше да има споделени чувства и да игарят играта и това го направи само защото ти Ина се отказа от Йордан! Йордан от своя страна се опита да саботира( може би) играта с пясъка, загуби и Стиляна щеше да отпадне. Така че защо да е жалка Стиляна, защото се бори за някой ли или защото вярва в нещо?  С извинение към теб Ина, но теб не сме те видяли да се бориш за нещо в това предаване, просто използваше това, което някой ти поднася на тепсия.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 23:36 от BobbyDyl

# 143
Отново да си кажа, че на Йордан грам вяра му нямам, първо, че няма нииииииииикаква логика в това умишлено да наранява Стиляна, за да го изгони, второ, че ако имаше пъклен план, щеше да го е обяснил на синхрони - знаем, че им се говори нонстоп да го правят. Хрумна му като оправдание в последствие.
Лично виждам нещата така: след краха с Ина, той искаше да я ЗАБРАВИ (а не да я дразни), затова даде зелена светлина на вече харесващата го Стиляна. Тя хлътна много, което може би го отблъсна, затова даде задна. Когато видя, че вратата на Ина не е напълно затворена, той реши да измисли филма как винаги е било заради нея.

# 144
  • Варна
Да, съгласна.

Еми няма как да харесаш такива хора.

# 145
Казах ви го и преди…Ина е един от най-обсъжданите участници в реалити формат. Половината я хейтят, а другата половина я харесват! Което означава, че след като е събудила някаква емоция у вас е успешен персонаж.
И явно интересен.
Поради гореизложеното не мисля, че й трябва “кризисен PR”😉

# 146
  • Варна
Борислава, ти ли писа, че не четат "звИздите" ? 🤣🤣

# 147
Борислава, надявам се да си пуснала новата песен на repeat и да си купила билети за финала на ДиК. В социалните мрежи всеки може да е много голям защитник, ние искаме да видим истински фенове, истинска саможертва.
А на Ина мога да дам само един безплатен съвет как да си създаде позитивен имидж - нека участва в Стани богат. Нали смята, че в много интелигентна, това е точно за нея.

# 148
Борислава, ти ли писа, че не четат "звИздите" ? 🤣🤣

Аз, да! Нахороскопих си го😝

# 149
Скъпи участници, както казах - недейте да разваляте хубавия сеир с панаири като влизате тук да ни държите сметка, че чак и стрините ви да идват да ви защитават.

Не е толкова нестандартна възраст 19 години за раждане. За майките ни си е било съвсем приемливо. И децата са дар. Пък и се е оженила жената.

Всичко друго - поведение, изказвания, външен вид, песни, емоционална интелигентност. Ами никой не я обвинява Стиляна за думите, защото са истина. И това да хитрееш и да манипулираш останалите участници през емоциите им към теб е негативно качество, не нещо, което да възхваляваме.

Общи условия

Активация на акаунт