Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 083
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм ок, който иска да се включва, но на моменти мненията са малко "тролски".

# 151
Ами то аз реално нямам право да казвам кой къде ще влиза и коментира. Обаче виждате какво става. Ние коментираме някакъв илюзорен образ, който предаването е изградило или човекът сам си е създал. Той обаче се иденифицира с него и се почват едни такива конфликти. Пък ние си гледаме някаква развлекателно предаване и си чешем езиците.

Звездите са звезди, защото са високо. Нали знаете. Тази възможност за комуникация през социалните мрежи директно с хората от телевизора довежда до излишни сблъсъци.

# 152
Аз рап не слушам много-много и май единственият, който ми допада от българските рапъри, е Атила. Понеже има разнообразни и смислени текстове на социална тематика. Обаче ми прави впечатление, че бг рапърки, които съм чувала, все за хард мацки и батки пеят. Може би има някакви изключения, но не се сещам. Иначе припевът тук не е лош като звучене.

# 153
Предварително се извинявам, ако някой вече е разказал. Опитах се да потърся, но може и да не съм видяла конкретно. Исках да попитам дали някой е гледал този клип, за който Йордан говори в сторито си в Patreon, и ако може да разкаже с 2-3 думи за какво става въпрос, ще бъда много благодарна.

# 154
  • Paris
Според мен и Стиляна и Ина прекалиха с изказванията си. От една страна Ина нареди Стиляна за това, че се е продала за една гривна, което не е лъжа, но прекали с натякването. От друга с изказването си Стиляна искаше да каже може би, че Ина няма право да се прави на моралист при положение, че самата тя прави такива неща. Но информацията отново беше грозно поднесена.

# 155
  • София
Грозно е изказването, че Стиляна се е продала за една гривна. Ако се е продала, го направи за възможността да прекара повече време с човека, когото харесва, и да увеличи шансовете и той да я захареса. Направи го за любовта, така да се каже. Но другите вътре, които не я харесват, удобно извъртяха ситуацията.

# 156
Брей, изпуснала съм, че и Ина влиза в темата.
Браво, че спаси Ивайло! 👏

С добро ти давам съвет да не се включваш сега. Изчакай - не се знае как продукцията ще завърти твоята сюжетна линия и накрая може да излезеш положителен персонаж. Wink

Хич не ми я хвалете Стиляна. Не бих казала, че се е продавала, ама е абсурдно така да тича след Йордан и да се унижава. Толкова ли не може да разчете ситуацията, че той само я използва? И какво тя сега като се вкарва в ролята на жертва ние трябва да я съжаляваме и да я харесваме?

# 157
Борислава, надявам се да си пуснала новата песен на repeat и да си купила билети за финала на ДиК. В социалните мрежи всеки може да е много голям защитник, ние искаме да видим истински фенове, истинска саможертва.
А на Ина мога да дам само един безплатен съвет как да си създаде позитивен имидж - нека участва в Стани богат. Нали смята, че в много интелигентна, това е точно за нея.

Е как мислиш? Даже ще ви пусна снимка с “Ледената кралица”. Специално за бг мама👌🏻

# 158
Няма нужда, пусни я във фейсбук, инстаграм и в останалите канали, където нонстоп пишеш коментари за Ина.

# 159
За Ина и Стиляна.

Не са много Ок. За Ина мисля, е ясно. Важничи по синхрони, използва хората, само за да остане в играта максимално дълго. Държи се мутренски или поне това ни е показано. Такъв образ е нормално да не бъде възприеман от мнозинството положително.
В последния епизод ѝ признавам,че изглежда малко по-коректна и с желание да оправи нещата. Няма лошо и човек да има самочувствие, стига да не се държи сякаш е над останалите. Това е разликата в истинското самочувствие и избиването на комплексите.
На мен Ина ми беше доста смешна на срещата с Йордан, очевидно не го харесва, държи се гадно с него,но когато той каза,че спира да се занимава с нея, посърна, издразни се, че потенциално няма да ѝ го има източника на внимание, на вдигане на самочувствието, за гривна, и т.н. ... И все държи сметка, сакън да остане. Тя уж не би се продала за гривна, но реално това прави. Яко натискане със Симеон, дори му обяви,че е "без гащи" в конкретния епизод. Масажи и увъртане около Йордан. Е,не е ли пак "за една гривна"? Приятелката ѝ Ники е доста неприятна също. За един човек можеш да разбереш доста и по приятелите му.

Съгласна съм,че не трябва да намесваме детето в коментарите. Това обаче ти,Ина , няма как да го контролираш. Във форуми, ФБ, пишат всякакви хора, ти на всяка цена искаш да си известна, за да си популяризираш музиката. Ами ясно е,че ще има всякакви коментари, от всякакви хора, някои ще намесват детето ти, други не и т.н. Много е кофти,но това са социалните мрежи.

Стиляна.
Стиляна не ми харесва, както съм писала преди. Не харесвам истерични хора, примерно сценката преди летенето с делтапланера мен лично ме натовари. Лигаво ми дойде и на мястото на Йордан сигурно и аз щях да се подразня и да се почувствам отговорна да я вкарвам в по-хармонично емоционално състояние, само защото тя не може да си регулира емоциите и се "разлива" по цялото пространство.
Давали са ѝ преди нейните емоционални драми, напивания (още докато беше с Ивайло). Говори като гамен от махалата (тук си крада коментар от youtube😂). Изля манджа върху Йордан, докато той спи. Това беше супер ненужно и злобно. Постоянно обяснява как реве, другите да се чувстват длъжни нещо. Не е напълно искрена с хората и тя. Печели малко повече точки, защото е по-емоционална и все пак наистина се влюби в това предаване.

Синхрона на Стиляна . Доста кофти думи за Ина, но това си е нейното истинско мнение. По-скоро е гадно,че продукцията го излъчиха,и че се опитват да ѝ взимат синхрони, когато очевидно е почерпена. Възползват се от нея за гледания, правейки интрига. Странно защо не излъчват пиянски синхрони и на другите участници? Не е като да не сме виждали почерпени и Ина,и Николета,и Гош (абсолютно всички).

# 160
Няма нужда, пусни я във фейсбук, инстаграм и в останалите канали, където нонстоп пишеш коментари за Ина.

Вие сте интересни хора. Защо да не подкрепиш някой, който ти допада като поведение?

# 161
Сега видях, че Йордан ще участва в Максимал Ноември месец
https://www.instagram.com/p/DAGT_2lo0b3/

# 162
Наистина ли има хора, които харесват поведението на Ина, ако изключим 5 човека роднини, които са длъжни да я подкрепят😆

# 163
Наскоро попаднах на стори на Йордан, който обясняваше, че в момента е отслабнал много, но другата седмица "се почва".

Аз, както написах по-рано, нямам проблем с изразената подкрепа към Ина, или към който и да е. Но ще обясня защо се бъзикам - просто не разбирам тази обсесия към напълно непознат човек и непрестанното генериране на коментари навсякъде и по всяко време само и единствено за него. Този човек се идеализира до крайност. Липсва тотално обективност, категорично отхвърляне на всеки аргумент против този човек, категорично приемане на всяко позитивно мнение. Мненията, както споменах, масово са в тролски стил, влиза се и се казва "Ина - президент", "Ина е истинска богиня", в повечето случаи без никаква аргументация. Лайфмотивът е как ние тук сме заблудени и единствените 3 фена на Ина трябва да дойдат като месии и да ни спасят от невежеството и да ни отворят очите. За мен мненията целят да дразнят и провокират, защото ако целта беше друга, подходът щеше да е различен. И нека има осъзнаване, че Ина не е толкова значим персонаж в нашите животи, аз затварям форума и забравям за нея.

# 164
Казах ви го и преди…Ина е един от най-обсъжданите участници в реалити формат. Половината я хейтят, а другата половина я харесват! Което означава, че след като е събудила някаква емоция у вас е успешен персонаж.
И явно интересен.
Поради гореизложеното не мисля, че й трябва “кризисен PR”😉
Ооо, моля ви се, 2024 година е - още ли някой вярва в простотията, че "няма лоша реклама"?
Гарантирам ти, че няма човек извън аудиторията на Диви и красиви, който да се е запознал с образа на Ина. А от зрителите на предаването е видно какво одобрение има.

Обръщам внимание, че това не е предаването Максимал, а някакво приключение в Еленския балкан.

Общи условия

Активация на акаунт