Къде в Пловдив??? - 96

• 34 207
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Къде мога да рамкирам диамантен гоблен?

Мосю бриколаж

# 586
Вярно ли е, че съвсем скоро ще правят ремонт на ул. Царевец и, че много от магазинчетата наоколо ще се изнасят?! Включително и магазина тип левчр, който е до Медицинските общежития? Даже  и казаха, че щели да "копаят и ограждат улицата за ремонт"...Дъщеря ми е ученичка във "Васил Петлешков"; замислих се през Пещерско шосе ли ще се налага да ходи на училище...🙄

# 587
На Даме Груев се видя края на ремонта, започнаха асфалт вече да полагат. Сага Царевец ли подхващат?

# 588
Така ми казаха днес...че в скоро време щели да започват...Не съм сигурна какво точно означаваше това, но останах с впечатление, че ще е около или преди новата учебна година...Учудих се доста, защото изобщо не се бях замисляла, че може да продължат в тази посока...🤔🤔 Това за махането на всички магазини съвсем пък ме изненада (неприятно, ако е вярно)...🙄
Та се замислих дали информацията е достоверна и дали някой знае нещо по въпроса...

# 589
Не бих се учудила, улицата е изключително натоварена и плаче за един мазин асфалт. Лошото е, че ремонтите вървят бавно, сега особено с тези спирания на поръчки и политически неуредици, отиде та се невидя. Откъде ли ще минават автобусите?

# 590
  • Пловдив
Абсурд Царевец да остане в това състояние, преди да пуснат Модър-Царевец. Аз също четох, че предстои ремонт. Улицата трябва да бъде разширена задължително и пътната настилка сменена. То сега е кошмар, в редките случаи когато минавам от там, а мога да си представя като пуснат връзката какъв колосално задръстване ще става. То така се губи целия ефект на Модър-Царевец, ако не оправят улиците, по които ще се стига до там. Магазинчетата ще се преориентират някъде в квартала.

https://www-plovdiv24-bg.cdn.ampproject.org/v/s/www.plovdiv24.bg … v-Plovdiv-1282680

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 07:45 от dazel

# 591
Ремонт на хладилници:
087 621 5435 Стоян.
Не съм ги търсила последните две-три години, но се надявам телефонният номер да е актуален.

# 592
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, ударете едно рамо къде мога да намеря в Пловдив икона за подарък. В момента тотално блокирах и не се сещам къде съм виждала. Знам за магазинчетата пред Бачковски манастир, пред Козма и Дамян, пред Араповски манастир, но те са ми последна опция, защото съм с бебе и е по-сложно да се организирам, а имам няколко дни да купя.

# 593
Икони имаше в едно магазинче в пресечката до църква Света Марина. Мисля, че преди заемаше помещение на самия ъгъл на пресечката с улица Отец Паисий, после го изместиха по-навътре. Доста време не съм минавала от там обаче.

# 594
  • Майничка
Зависи какъв тип икона търсиш, авторска или масовка. На прима виста - в църковния магазин на "Отец Паисий", на ъгъла преди църквата Св.Марина, изображенията са копия, но има някои ефектни рамки. В магазините за подаръци също има доста масовки.
Ако искаш авторски - в художествените магазини и частните галерии.

# 595
  • Пловдив
На "Отец Паисий" на ъгъла преди "Света Марина" има църковен магазин. В църквите също съм виждала да продават, поне в нашата квартална със сигурност.

# 596
  • до най-прекрасния мъж
На "Отец Паисий" на ъгъла преди "Света Марина" има църковен магазин. В църквите също съм виждала да продават, поне в нашата квартална със сигурност.
Коя е Вашата квартална?
По принцип търся нещо до 100тина лв. За подарък на кръстница ми трябва. Някаква средна големина.
Благодаря за идеите, ще отскоча до магазинчето до Св. Марина, май се сещам къде е.
Имаше навремето и магазинче на Джумаята, но не знам дали работи. Беше срещу Тавекс, но е било преди 20 г.

# 597
  • Пловдив
"Свети Спас" - зад Военна болница

# 598
  • Майничка
Не, там сега са мекици.😄
Работи обаче старото СБХ на Отец Паисий.

# 599
Ако имаш кола направо отиди в магазина св. Стилиян, там има голям избор от икони. Иначе и в "нашата" църква има икони. В района на ресторант Стадиона е, но те зареждат точно от св. Стилиян. Има и един магазин за сребро, точно под градинката на Джумаята и в него има, те от Гърция ги зареждат.

Общи условия

Активация на акаунт