Къде в Пловдив??? - 96

• 34 239
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ребус, Тара, благодаря за мненията. Нямам никакви съмнения за консултирането, защото дълги години съм живяла до магазина и съм го ползвала за други покупки. По-скоро ме интересуват мнения за марка фотоапарат, от която сте доволни.
За хоби огледални/безогледални и приличен бюджет бих гледала никон или канон. Ако е от малките компактни - не мога да кажа, понеже го заменихме с добра камера на телефона.

# 616
За към бюджет говорим, за фотоапарата.

# 617
  • Пловдив
Кло, нещо в рамките докъм 500 лева. Гледах сайта им и Канон ми попадат в тази категория. Сони ми се виждат евтини - около 200 лева, но не знам какво е мнението за марката.

# 618
Преди време бях питала в темата за фирма, която дава машини за пране на мека мебел под наем.
Намерихме я - EasyClean се казва. И снощи с мъжа ми взехме машината и си свършихме работата. Много сме доволни от обслужването и консултацията в магазина, от препарата, който купихме, от всичко. И цената е много изгодна.
Пиша това, ако някой все още търси подобно нещо.

# 619
Ребус, Тара, благодаря за мненията. Нямам никакви съмнения за консултирането, защото дълги години съм живяла до магазина и съм го ползвала за други покупки. По-скоро ме интересуват мнения за марка фотоапарат, от която сте доволни.
О, нищо не разбирам от техника. Беше преди няколко години. Купувах любителски, Панасоник.

# 620
Кло, нещо в рамките докъм 500 лева. Гледах сайта им и Канон ми попадат в тази категория. Сони ми се виждат евтини - около 200 лева, но не знам какво е мнението за марката.
Този бих избрала, полупрофесеионален. Трябва да го видиш на място, дали няма да ти бъде прекратено голям
https://dekom.bg/product/compact-cameras-canon-sx432-is-black.html

# 621
  • Пловдив
Благодаря, Кло - аз гледах два други на Канон, но явно ще трябва да преценя на място. Утре ми се отваря път нататък, та ще видя дали ще свърша нещо.

# 622
Напоследък не пазарувам от веригите и да не обикалям залудо-срещали ли сте из града тази напитка?
https://samodiva-elixir.com/catalog.html

# 623
Моят фотоапарат е Никон, доволна съм, но вече е доста стар и вероятно има много по добри модели.
Това, на което бих обърнала внимание сега, е приближението на обектива. Но и зависи за какво го търсите.

# 624
На оптичното приближаване, а не на софтуерното.

# 625
Преди време бях питала в темата за фирма, която дава машини за пране на мека мебел под наем.
Намерихме я - EasyClean се казва. И снощи с мъжа ми взехме машината и си свършихме работата. Много сме доволни от обслужването и консултацията в магазина, от препарата, който купихме, от всичко. И цената е много изгодна.
Пиша това, ако някой все още търси подобно нещо.
Къде се намира фирмата?

# 626
На бул. Марица 38 се намира.

# 627
А да ориентирате откъм цени? Може и на лично.

# 628
А да ориентирате откъм цени? Може и на лично.
Те имат и сайт, може да погледнете. Иначе за 24 часа е 40 лева наемането на машината. По 5 лв е една доза препарат, която стига за едно пълнене на отделението за вода. На нас за диван 3х2, който беше много замърсен, ни стигна една доза. И дори остана от нея. Ние бяхме взели 3 за всеки случай..

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 11:31 от _Khaleesi_

# 629
Някой има ли опит със сервиз за климатици?! Става дума за почистване и/или профилактика на гадно мирищещ климатик.

Общи условия

Активация на акаунт