Къде в Пловдив??? - 96

• 34 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Чамови мебели освен до Бриколаж, къде другаде има?

# 631
  • Майничка
Чамови мебели освен до Бриколаж, къде другаде има?
На бул."България", под дългия блок м/у ресторант "Пилето" и кръстовището с "Васил Априлов".

# 632
Моля, помогнете ми как- да стигна до Кожен диспансер  от площад Съединение с градски транспорт.

# 633
  • Майничка
С автобус 11, от спирката с/у площад Съединение.

# 634
  • Пловдив
Моля, помогнете ми как- да стигна до Кожен диспансер  от площад Съединение с градски транспорт.

37 - спирката срещу паметника
но покрай ремонта на Даме Груев не знам коя е най-удобната спирка за слизане, питай в автобуса
и 11 минава близо, но пак заради същия ремонт не знам откъде минава автобусът в момента.

# 635
Ако се слезе на спирката след бетонния мост, за 5 минути сте стига до кожния диспансер. През подлеза и след това между блоковете.

# 636
Благодаря Ви.Неоценими сте!

# 637
Книжки за рисуване само с вода съм взимала и от книжарници, и от Кауфланд
Дъщеря ми ги харесва и често взимаме

Аз влизам да попитам дъска за мезета от къде мога да купя, по-хубава за подарък ми е, да не е съвсем обикновена (може би по форма, или по вид дърво за изработка, нещо такова)
Благодаря

# 638
  • Пловдив
МисЮ, една разходка до Бачковския манастир. Могат и надпис да ти сложат.

# 639
  • Майничка
Не зная дали сега, в жегите, се провежда фермерският базар до галерията на Главната, ако да - обикновено там продават.

# 640
Аз влизам да попитам дъска за мезета от къде мога да купя, по-хубава за подарък ми е, да не е съвсем обикновена (може би по форма, или по вид дърво за изработка, нещо такова)
Благодаря
Фейсбук група "Изработено от майки на деца с увреждания" - предлагат се невероятни красоти!

# 641
Някой има ли опит със сервиз за климатици?! Става дума за почистване и/или профилактика на гадно мирищещ климатик.
И аз със същото питане-  търся наистина читава фирма за ремонт и профилактика на климатици.

# 642
  • Пловдив
Ние сме доволни от Марси ПКМ.

Къде да намеря гръцко фета сирене, твърдо?

# 643
  • Пловдив
Нашият климатик е от Атаро клима, та тях сме викали за профилактика само засега.

Да върна и обратна връзка - взех си днес фотоапарат от Деком, обаче харесах едно Сони. Този, който Кло показа, ми идваше голям като модел. А на фона на избора преди пандемията сега ми се видя много постно.

# 644
Книжки за рисуване само с вода съм взимала и от книжарници, и от Кауфланд
Дъщеря ми ги харесва и често взимаме

Благодаря
От фейсбук групата ,,Майки на деца с увреждания,,,но оригиналната,модератор Ина

Общи условия

Активация на акаунт