Къде в Пловдив??? - 96

• 34 230
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
tonitabrandtner, аз затова ти казах да прецениш дали не ти идва твърде тежък и голям. В сайта им също е много постно. Честито!

# 646
  • Пловдив
Мерси. А поне има връзка между сайта и магазина - обновяват го явно редовно.

# 647
  • Пловдив
Ние сме доволни от Марси ПКМ.

Къде да намеря гръцко фета сирене, твърдо?
В брошурата на Лидл от понеделник видях,че има фета. Но то не е ли по- меко по принцип?

# 648
  • Пловдив
Здравейте.Мебели от чам има и сме купували от мебели Буратино в ЖК Тракия и на бул.Шести септември малко след училище Петър Берон.

# 649
  • до най-прекрасния мъж
От къде в Тракия мога да купя питка днес? Оказа се, че ще ми трябва за кръщене, което е утре, а съм забравила и няма време за поръчка. Не ми е важно каква е, само да е питка. Ще кръщават мен и ще сме само ние и семейството на кръстницата, така че ще е проформа цялата работа.

# 650
  • Пловдив
Виж в хранителен магазин. Обикновено имат едни такива като няколко топки залепени...може и в Тмаркет да има.

# 651
Преди 3 дни правих профилактика на климатици. Цената беше 120лв. За първи път от толкова години ми ги почистиха така. Много съм доволна. Като цена май е скъпичко. Завиха ги с едни найлони, пръскаха с пяна, после с мини водоструйка всичко изтече в едни туби, после бърсаха, пак пръскаха, миха, подсушаваха. Споделям, защото досега отварят, пръскат, бършат, мият филтрите и затварят. Не се сещам името на фирмата, но имам номера, ако някой го интересува, ще го изпратя. Имах проблем и с единия, смениха му лагер и даже отстъпка ми направиха. Simple Smile

# 652
Здравейте,
бих искала да попитам дали някой знае къде в Пловдив се продават нашумелите плюшени играчки пате Лалафанфан? Моята дъщеря много иска такова пате и не мога да намеря никъде. Изглежда ето така:

Благодаря предварително!

# 653
Да върна и обратна връзка - взех си днес фотоапарат от Деком, обаче харесах едно Сони. Този, който Кло показа, ми идваше голям като модел. А на фона на избора преди пандемията сега ми се видя много постно.
Понеже и аз търся фотоапарат( любителски) и следях дискусията, може ли линк към този, който избрахте?

# 654
  • Пловдив
One way, за този става въпрос:
https://dekom.bg/product/compact-cameras-sony-dsc-wx500-white.html
В сайта пише, че се очаква доставка, но пък явно беше останала в магазина една бройка от него. Екранът е с опция да се вдига и да се правят селфита.

# 655
Къде да проверя дали имам глоби и фишове невръчени
Току що установих' че от месец карам без ГО и щях да получа удар. Застрахователят преди ме уведомяваше' сега не и тотално съм забравила.
Хубавото е' че не са ме спирали' но прочетох че и камерите на пътя засичали. Може да съм навъртяла хиляди левове.

# 656
  • под тепетата
Пробвай тук
https://www.sars.gov.bg/

# 657
# 658
Опитай тук
https://e-uslugi.mvr.bg/services/kat-obligations
с ЕГН на собственика и номера на неговото свидетелство за управление на МПС

# 659
И трите линка са за едно и също доколкото виждам
Пише че нямам' дано е актуална информацията